Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Allessa wrote:Catarina a gdzie robilas to pierwsze ktg? Napisalas, ze na wizycie u Dr P- czyli w gync bb? Mnie dr G- K nie wyslala do tej pory na zadne ktg...
Catarina w ktorym jesteś tygodniu ciąży?Karolcia885 -
Allessa wrote:Catarina a gdzie robilas to pierwsze ktg? Napisalas, ze na wizycie u Dr P- czyli w gync bb? Mnie dr G- K nie wyslala do tej pory na zadne ktg...
pierwsze ktg robiłam prywatnie w innej przychodni dr Piekarz go zleciła jak mi zaczęły tak skakać te ciśnienia ok 34 tc, później już robiłam w przychodni w szpitalu ale to było po akcji ze szpitalem wiec jak tylko pokazuje wypis robią KTG bez gadania.Allessa lubi tę wiadomość
starania od 2011
2014/2015 4 próby IUI nieudane
06.2015 ICSI nieudana,
08.2015 crio nieudany
01.2016 ICSI transfer 2 zarodków,nieudane
02.2016 zmiana realizatora Invimed w-wa
8dpt beta 28,2, 10dpt beta 93,4 ,13dpt beta 607,5,
12/12/2016 urodziła sie Martynka -
zocha17.1983 wrote:Hej Dziewczyny Czy z Gync dzwonią ile zarodków udało się uzyskać?
Hej, dzwonią, a jeśli nie zadzwonia, to możesz sama do nich zadzwonić. To co 3mamy kciuki za piękne zarodeczki ?Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Allessa wrote:Karolcia a dostawalas skierowanie?
Nie dostałam skierowania tylko powiedziałam że Dr G-K mnie przysłała a gdzie chodzisz na wizyty?Bo ja do Bytomia
Pierwszy raz pojechałam na Ktg jak mi się szyjka skróciła. Moze jak jest wszystko ok to nie ma potrzeby robienia ktg słyszałam że robią po 27tc,a Ty w którym tc jesteś?Karolcia885 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Joafer kochana nie poddawaj się, bo skoro byłaś już w ciąży to znaczy, że in vitro działa w Twoim przypadku. Odpocznij sobie i wróć do walki, kiedy będziesz gotowa :-*29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤