Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
linkaa28 wrote:Dziewczyny dziękuję ze wszystkie kciuki i wsparcie:-) :-*
Beta 91,70
Malami tule cię mocno kochana. Wiem że musi cię to strasznie boleć
Opu ja pochodzę z Gliwic, 4 lat temu się wyprowadziłam do swietochlowic. Ale całą rodzina jest w gl więc często tam bywam3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dzięki dziewczyny, ale jeszcze długa droga przede mną, boję się żeby historia sprzed roku się nie powtórzyła:( wierzę że teraz będzie dobrze ale boję się jak cholera (dla porównania rok temu jakoś w 11dpt beta była 9 i wtedy krwawiłam)
Powiedzcie mi po pozytywnej becie nadal normalnie brałyście wszystkie leki? głównie chodzi mi o encorton, estrofem, holistic B12, omega 3, megneB6?
Jak czasem mnie zaboli brzuch biorę nospę max, myślicie że można bez obaw?
Teraz byle do poniedziałku i jak beta będzie ładnie rosła to umówię się do gyn i stąd kolejne pytanie w który dpt pierwsza wizyta z usg? bo nie pamiętam jak to było
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
linkaa28 wrote:Dzięki dziewczyny, ale jeszcze długa droga przede mną, boję się żeby historia sprzed roku się nie powtórzyła:( wierzę że teraz będzie dobrze ale boję się jak cholera (dla porównania rok temu jakoś w 11dpt beta była 9 i wtedy krwawiłam)
Powiedzcie mi po pozytywnej becie nadal normalnie brałyście wszystkie leki? głównie chodzi mi o encorton, estrofem, holistic B12, omega 3, megneB6?
Jak czasem mnie zaboli brzuch biorę nospę max, myślicie że można bez obaw?
Teraz byle do poniedziałku i jak beta będzie ładnie rosła to umówię się do gyn i stąd kolejne pytanie w który dpt pierwsza wizyta z usg? bo nie pamiętam jak to było