Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
linkaa28 wrote:Ok dzięki za odp mi zostało jeszcze ponad 20 tabletek tego holisticu.
Ten kwas foliowy miałaś zlecony na MTHFR jak kojarzę? to czemu boisz się go brać? lekarz co na to mówil? bo ja też biorę te 5mg też na to MTHFR..
Lekarz mowil, ze mogę brac a nadmiar wysikam. Ale rożne sa opinie w internecie, jak ma sie zaś duzo kwasu foliowego, to dziecko może mieć autyzm.
Peonia88
-
nick nieaktualnyMałami... Kurde no nie wierze strasznie mi przykro.
Linka gratuluje.
Leki należy kontynuować do wizyty, wszystkie zlecone. Wizyta pierwsza miedzy 21-23dpt. U mnie wypadła 20dpt i był tylko pęcherzyk, a miałam dwie późne blastki. Kolejna wizyta była za dwa tygodnie i wtedy biło juz serduszko. Przed ta wizyta tak mniej wiecej na początku 7 tygodnia plamilam, dostałam dodatkowo duphaston. Pózniej wylądowałam w szpitalu z krwawieniem na początku 9tc lub w końcówce 8tc, nie pamietam dokładnie. Teraz mam 16tc i z leków odstawiony mam tylko estrofen i system50. A resztę czyli luteinę, fragmin, duphaston, euthyrox biorę nadal, no i plus witamino b6, D3,kwas foliowy i omega3.
Hope, tak, czas szybko leci. Sama nie wiem kiedy to zleciało. Wydawałoby sie ze przeciez niedawno była punkcja, transfer...a tu juz zaczynam wyprawkę kompletować. Wy kiedy podchodzicie ponownie? Czekacie teraz na kurs z OA?linkaa28 lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, ja wlasnie wracam z jarmarku sświątecznego w Wiedniu. Cały dzień o Was myślałam dzisiaj i nie mogłam doczekać się pozytywnych wiesci.
Malami strasznie mi przykro - pocieszające jest tylko to, ze masz jeszcze opłacone 2 procedury.
Linka bardzo się cieszę - ostatnie blastki okazały się tymi właściwymi
Martirybka o blastkach już myślę, a fo do adopcji to dopiero połowa drogi do kursu niesty - ale czekam cierpliwie 'linkaa28, Sil lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Kurcze pojawilo mi się delikatne bezowe plamienie od wieczora, wzielam na noc i teraz rano po 3 lutinusy i 2 dupki.. ciągle pod górkę. Tylko Wy wiecie jak bardzo się teraz boję. Wiem ze dopoki nie ma krwi nie ma co panikowac. Postanowilam ze we wtorek jednak wejde do dr Gr i wezme od srody juz L4 nie ma co ryzykowac.24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Dzięki Allessa bede lezala jak najwięcej:-) ja mam nadzerke o ktorej dowiedzialam sie niedawno i czytam akurat ze to tez moze powodowac plamienia. Jestem dobrej mysli musi byc w koncu dobrze. Jutro juz bedzie wszystko wiadomo jak zobacze bete.
Allessa lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
Hej dawno Was nie czytalam, nie nadrobie calosci, przejrzalam pare stron.
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn z pozytywnymi betami
Malami przykro mi, musisz zebrac sily i walczyc dalej.
Hope kiedy transfer?
Zizia super, ze sie udalo wywalczyc powtorke 3 procedury. Kamisia moze tez sprobuj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:25
-
linkaa28 wrote:Kurcze pojawilo mi się delikatne bezowe plamienie od wieczora, wzielam na noc i teraz rano po 3 lutinusy i 2 dupki.. ciągle pod górkę. Tylko Wy wiecie jak bardzo się teraz boję. Wiem ze dopoki nie ma krwi nie ma co panikowac. Postanowilam ze we wtorek jednak wejde do dr Gr i wezme od srody juz L4 nie ma co ryzykowac.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dzieki Sil. Mysle nad tym L4 ale jutro i we wtorek pracuję w domu wiec nie musze nigdzie ani chodzic ani dzwigac. Mogę nawet byc w pol lezacej pozycji wiec luz:-) a Ty pracujesz jeszcze w domu czy juz tylko odpoczywasz? Jak sie czujesz, mdlosci zachcianki masz?24.11 criotransfer 2 blastocyst
linkaa28 wrote:Dzieki Sil. Mysle nad tym L4 ale jutro i we wtorek pracuję w domu wiec nie musze nigdzie ani chodzic ani dzwigac. Mogę nawet byc w pol lezacej pozycji wiec luz:-) a Ty pracujesz jeszcze w domu czy juz tylko odpoczywasz? Jak sie czujesz, mdlosci zachcianki masz?
Krakowianka, linkaa28, Tyszanka81 lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
nick nieaktualnySil wrote:
Opu ja pochodzę z Gliwic, 4 lat temu się wyprowadziłam do swietochlowic. Ale całą rodzina jest w gl więc często tam bywam
Sil, wyslalam zaproszenie. Jak będziesz miala chwilkę, albo bedziesz umierala z nudów )) napisz mi jak sie zyje w Gliwicach, czy to fajne miasto, jak z zielenią, parkami, restauracjami pubami kawiarniami, czy jest gdzie pospacerowac, pocwiczyc jakies fitnesscluby silownie, itp. itd.
Moj maz dosatl propozycje pracyw Gliwicach wlasnie i nie wiem czy warto sie przeprowadzac czy dojezdzac ewentualnie gdzie na slasku mieszka sie najprzyjemniej -
opu wrote:Sil, wyslalam zaproszenie. Jak będziesz miala chwilkę, albo bedziesz umierala z nudów )) napisz mi jak sie zyje w Gliwicach, czy to fajne miasto, jak z zielenią, parkami, restauracjami pubami kawiarniami, czy jest gdzie pospacerowac, pocwiczyc jakies fitnesscluby silownie, itp. itd.
Moj maz dosatl propozycje pracyw Gliwicach wlasnie i nie wiem czy warto sie przeprowadzac czy dojezdzac ewentualnie gdzie na slasku mieszka sie najprzyjemniej5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Krakowianka wrote:Ja już po scratchingu ale stymulacja przesunięta na styczeń, bo Czesi odpoczywają w święta.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Tyszanka81 wrote:Jak Slask to Tychy ☺ i jest browar mezowi powiedz ☺
Opu mamy również jezioro Fakt, że nie można się w nim kąpać ale budują Aquapark Tyszanka z jakiego os jesteś?Tyszanka81 lubi tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤