Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mala mi idź do Gretki on stymuluje na maxa nie boi się...a ważne żeby było jak najwięcej komorek. My teraz będziemy podchodzić do 4 procedury bierzemy pod uwagę nawet biopsja u męża mimo że plemników jest duzo, ale ponoć robi się ją żeby wyłapać plemniki które są lepsze.
-
nick nieaktualnyLinka super przyrost:))
Sil za ile sprzedasz gonal?
Kamisia wlasnie jutro ide do niego i obawiam sie tych dawek bo ostatnio mi mowil ze bylam slabo stymulowana...
Hope dobrze kojarzysz...teraz bedzie 5 procedura...nie chce czekac robic przerwy wole isc za ciosem...zobaczymy co jutro mi powie.. -
nick nieaktualny
-
A o co chodzi z tym zaproszeniem?
-
nick nieaktualny
-
małamii89 wrote:Linka super przyrost:))
Sil za ile sprzedasz gonal?
Kamisia wlasnie jutro ide do niego i obawiam sie tych dawek bo ostatnio mi mowil ze bylam slabo stymulowana...
Hope dobrze kojarzysz...teraz bedzie 5 procedura...nie chce czekac robic przerwy wole isc za ciosem...zobaczymy co jutro mi powie..3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
małamii89 wrote:czuje sie gorzej niz zle...juz nie mam na nic sily doszlam do wniosku,ze raczej nigdy sie nie uda:// bo to niemozliwe tyle transferow..dodatkow i nic!!!
jutro jade na wizyte ...jak mi powi zeby od razu sie stymulowac to zaczne od razu...moze 5ta stymulacja mnie wkoncu wykonczy bo ile idzie...
Ma ktos na sprzedaz gonal badz menopur? bo pewnie tym bede stymulowana..
Jak tylko masz siłę i ochotę to działaj!
Trzymam kciuki, za jak najlepszą stymulację! Tylko nie pozwól się wykończyć
Ja dziś jadę do Dr Gawła na wizytę. Właściwie nie mam wielkich nadziei związanych z tą wizytą, jadę dla czystego sumienia.
-
nick nieaktualnySunshine_111 wrote:Jak tylko masz siłę i ochotę to działaj!
Trzymam kciuki, za jak najlepszą stymulację! Tylko nie pozwól się wykończyć
Ja dziś jadę do Dr Gawła na wizytę. Właściwie nie mam wielkich nadziei związanych z tą wizytą, jadę dla czystego sumienia.Sil lubi tę wiadomość
-
linkaa28 wrote:Moja beta dziś 196,10 przyrost ok 115 % myślicie że jest dobrze?
linkaa28 lubi tę wiadomość
II 2015-III 2016- Provita (3 IUI,I IMSI, 2 transfery)
V 2016-.....lecz. się immuno- po 6 szczep. MLR 49,3%...I.2017 wiz. w Gyncentrum... -
lilou wrote:Tak, masz lepsza pamięć ode mnie, bo musiałam sie chwile zastanowić, ale faktycznie tak było
a mozna tak wczesnie robic ryse? bo ponoc robi sie to po 20 dc?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
małamii89 wrote:dzieki:) Prosze daj znac jak po wizycie;) bo jestem ciekawa u chyba sama wkoncy sie musze do niego umowic:) to bedziesz dzisiab w mojej miescinie:)) podjedzcie siobie na zorski rynek mamy piekny swiateczny jarmark:))3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
linkaa28 wrote:Moja beta dziś 196,10 przyrost ok 115 % myślicie że jest dobrze?
Gratulacjelinkaa28 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySil wrote:Małami ja odwiedzam Jarmarki, mówisz że warto do Żor zajrzeć?
Sil lubi tę wiadomość
-
Może namówię męża byśmy podjechali i zobaczyli. A ana straganach chińszczyzna czy rękodzieło? I czy jest coś do jedzenia? Bo ja ostatnio ciągle głodna (choć mi się słabo przy jedzeniu robi), ale np. na niektórych jarmarkach są pierogi smażone i barszczyk to bym zjadała
linkaa28 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora