Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Meg nigdy nie mieliśmy blastki
..z tą fragmentacja różnie mówią. .dr gretka powiedział ze z fragmentacją do 50% da coś się zrobić potem jest problem... -
Kamiisia wrote:Meg nigdy nie mieliśmy blastki
..z tą fragmentacja różnie mówią. .dr gretka powiedział ze z fragmentacją do 50% da coś się zrobić potem jest problem... -
GretkA odziwo określił nas jako parę potencjalnie o dobrych rokowaniach..mimo 3 nie udanych prób
Może wynika to tez z tego ze on uważa że 2 stymulacje były zle bo odstawiono mi leki na dwa dni przed podaniem ovitrelle czyli tzw.costing co zle potencjalnie wpływa na potencjał rozwojowy komorek mimo ich prawidłowego wyglądu i oceny. -
Mag85 wrote:Da sie cos zrobic, ale co? Byliscie u urologa? Nie bylo blastek to tez o czyms swiadczy. Na watku ogolnym ivf bys musiala poczytac posty od V. Podchodzili w maju do ivf i walcza z fragmentacja 27%.
-
Kamiisia wrote:Należy brać duże dawki antyoksydantów i sex raz na 2 dni takie mamy zalecenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:22
-
WynikI są niby ok morfologia 6% prawdloeych form, norma >4% ruch 75% norma >40 ilość to 376 ml w ejakulacie? norma >39 Żywotność 89% norma >58.
Tesr hba tzn na dojrzałość 84% norma >80. -
Mag85 wrote:Provita robi wlewy dozylne z antyoksydantow. Hmmmm nie wiem sama. Ja tez sie martwie u nas ta fragmentacja mimo ze mamy nizsza niz Wy. Roznie pisza o tym. My chyba do 4 podjescia rozwazymy dawce ( oby nie bylo konieczne).
-
Kamiisia wrote:A kto Wam sugerował dawce
Tak jak pisalam wczesniej V. tez ma podobna sytacje i nie wiadomo czy sie uda z nasieniem meza. Urolog im sugerowal dawce. Musialabym wrocic do postow. Duzo o tym pisala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 13:03
-
Mag85 wrote:Mialas odstawione leki przed ovitrelle? Ja bralam do konca
-
I jeszcze estrafiol raz spadl z 2700 do 1400 po takiej odstawce
-
Mag85 wrote:Moj maz
-
Dzwoniłam do paru ośrodków między innymi w BS rozmawiałam z embriologami...nikt jednoznacznie nic nie powiedział. Dr gretka mówił ze jego partnerka zajmuje się nasieniem w kralowie ze jest embriologiem i ze potencjał jest do 50% można z tym coś zrobić...rozważamy tez separację magnetyczna plemników
-
Mag85 wrote:Wiesz co calkiem nie wybijam bo ile moge sie stymulowac. Jesli nie ma szans z jego nasienie to co zrobic.... zobaczymy jak teraz bedzie.
I jaj przebiegały wcześniejsze podejścia? -
Ja nie biorę opcji dawcy bo chciałem nasze dziecko..odpuszczę jeżeli nie będzie to możliwe trudno
-
Ja nie biorę opcji dawcy bo chciałam nasze dziecko..odpuszczę jeżeli nie będzie to możliwe trudno