Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołek :-) wrote:Karolcia...jak u Ciebie? Jak nastawienie przed cc? Wszystko macie przygotowane?
Raczej wszystko mamy już gotowe ☺ cc mam ustalone na 21 grudnia mam nadzieję ze wytrzymam. Jak bedzie wszystko ok to w wigilię powinni nas wypuścić...
A co u Was dajesz rądę sama z maluchem czy masz kogoś do pomocy?Karolcia885 -
Karolcia...w ciągu dnia jest ok, ale ostatnie noce to jest jakiś koszmar śpimy po 2 godziny. Mój już wraca do pracy więc zostanę z nimi sama. Dawaj znać jak coś będzie się działo.
dredzik84 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
nick nieaktualnyOj dziewczyny ja w ciazy przytylam jakies 18 kg, troche duzo. Ale zaraz po wyjsciu ze szpitala mialam 10kg mniej a pozniej wzybko zgubilam reszte. Jednak ostatnio juz jem w miare wszystko przy karmieniu i sa efekty 2 kg na plusie. Wiec zaczelam chodzic na basen jak tylko maz moze zostac z corka takze wszystko przed wami kochane haha. Lilo spokojnie za chwile 2 km bedzie ciezko przejsc. A po cc wcale nie jest tak latwo wrocic do formy. Ja mialam problem isc na jakis dluzszy spacer z mala bo wszystko bolalo. Buziaczki kochane :-*
Allessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MaBo wrote:No to już spory dzidzius z Tymka Rubin super ciesze się ze wszystko dobrze!!! Karolcia ty ogólnie jesteś chudzinka wiec i duzo nie przytylas,kiedy cesarka?jak się czujesz? Trzymam mocno kciuki informuj nas na bieżąco
21 grudnia mam cięcie u dr Gajewskiej trzymajcie kciuki ☺Wesołek :-), Allessa lubią tę wiadomość
Karolcia885 -
Sil wrote:Ja mam refundowany fragmin, ale już w ciąży i to ze względu na BMI. Na in vitro refundacji nie ma.
Mi przepisala do G clexane na refundacje
Gratuluje wizytyMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Baska1988 wrote:Wesolku a co sie dzije ze jakis koszmar?
Bo dzieci w nocy spać nie chcą. W dzień większego problemu nie ma a w nocy ciągle się wybudzaja wzajemnie. I marudza. Ale ważne, że mamy do kogo w nocy wstawać. Jeszcze w nocy takich bóli brzucha dostałam że usiąść nie mogłam.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Wesołek :-) wrote:Bo dzieci w nocy spać nie chcą. W dzień większego problemu nie ma a w nocy ciągle się wybudzaja wzajemnie. I marudza. Ale ważne, że mamy do kogo w nocy wstawać. Jeszcze w nocy takich bóli brzucha dostałam że usiąść nie mogłam.Karolcia885
-
Karolcia885 wrote:Aniu a dzieciaki śpią w jednym łóżeczku?
Karolcia...osobno śpią bo mają monitory oddechu zamontowane więc wspólne spanie odpadalo.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Wesołek :-) wrote:Karolcia...osobno śpią bo mają monitory oddechu zamontowane więc wspólne spanie odpadalo.Karolcia885
-
Karolcia885 wrote:Też się nad tymi monitorami zastanawiałam ale na razie nie kupowalismy zadowolona jesteś z tych monitorów? Ja chce żeby na poczatku spaly w jednym łóżeczku ale zobaczymy czy to możliwe...
Też chciałam żeby spały w jednym łóżeczku ale każdy lekarz z jakim rozmawialiśmy mówił żeby kupić te monitory więc wspólne spanie odpadalo. Na chwilę obecną jestem zadowolona z nich zwłaszcza że już jeden raz w nocy alarm u córki się wlaczyl. Jak dolecielismy do niej już oddychala. Mąż sprawdził i monitor dział prawidłowo.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
nick nieaktualny
-
Martirybka wrote:Wesołku a jaki masz monitor? Przenośny czy stacjonarny? Ja te chce zainwestować w niego?
My mamy monitory Babysense 5. To są stacjonarne. Te które można przypiąć do pieluszki ponoć są od ok 3 miesiąca (musi być odpowiednia waga dziecka) i też jest problem jak dzieci są większe i zaczynają się kręcić. A Wy jaki chcecie kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2016, 19:37
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Dziewczyny czy któras z Was korzystała z refundacji in vitro z Częstochowy albo łodzi?
-
nick nieaktualnyWesołek :-) wrote:My mamy monitory Babysense 5. To są stacjonarne. Te które można przypiąć do pieluszki ponoć są od ok 3 miesiąca (musi być odpowiednia waga dziecka) i też jest problem jak dzieci są większe i zaczynają się kręcić. A Wy jaki chcecie kupić?
W zasadzie to jeszcze nie wiemy. Na początku myślałam wlasnie o przenośnym, ale z drugiej strony noworodek w większości jest w łóżeczku. Robię na razie rekonesans, myśle o takim z niania, ale nie wiem jak to sie sprawdza. Wiele jest opinii ze te monitory potrafią tez bezpodstawnie dziecko obudzić. -
nick nieaktualny
-
Ja za moment wyjeżdżam na pobranie krwi....brzuch mnie boli chyba z nerwów...serce wali jak oszalałe!
Co za koszmar...
O 14.30 będę miała wynik...
Boże spraw by stał się CUDlinkaa28, zizia_a, Allessa, Krakowianka lubią tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery.