Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamiisia wrote:Dzwoniłam do paru ośrodków między innymi w BS rozmawiałam z embriologami...nikt jednoznacznie nic nie powiedział. Dr gretka mówił ze jego partnerka zajmuje się nasieniem w kralowie ze jest embriologiem i ze potencjał jest do 50% można z tym coś zrobić...rozważamy tez separację magnetyczna plemników
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:19
-
Łatwo się nie poddam wiem z jak nie wyjdzie to jeszcze spróbujemy za 2 moze5-7 lat zanim skończę 35. Móże znajdą nowy sposób...preparatyka nasienia idzie najbardziej ze wszystkoego do przodu
-
Mag85 wrote:A ktora klinika to robi?
My na razie mamy jeszcze dwa podejscia w gync. U nas pozostale parametry nie sa takie dobre. Z iloscia to juz w ogole tragedia. -
Kamiisia wrote:A po ilu jesteście próbach ? W jakim jstem cie wieku jak moge zapytać ?
I jaj przebiegały wcześniejsze podejścia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2017, 22:20
-
Mag85 wrote:Jestes mlodsza chyba skoro chcesz czekac 5 lat. Ja nie dam rady tyle, przede wszystkim wykoncze sie psychicznie
-
Mag85 wrote:A jakie macie te antyoksydanty? Jakie dawki i po jakim czasie ma byc efekt?
Vit c 1000 mg
L carnityna 1500mg
Selen cynkMag85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mandy dzięki, ze pytasz - u mnie na razie cisza na morzu w pon spotkanie w OA - pierwsze z psychologiem , a z początkiem roku wracamy po blastki.
DREDZIK - jak u Ciebie? Strasznie się niecierpliwie - mam nadzieję na dobre wieści .
LINKA powodzenia - pięknego dużego serduszka życzę lub 2 he he
Kamisia czyli lekarz spieprzyl Ci stymulacje poprzednią przez odstawianie leków - u mbie było wcześniej podobnie - za szybko przerwał i nie dojrzały komórki straszne to jest , bo dla nich to tylko przypadek a dla nas całe życielinkaa28 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dzięki Hope właśnie się zbieram do kliniki i słyszę jak mi serce wali tak się boję..
Cały czas sprawdzam czy już jakieś wieści od Dredzika ale cisza..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 15:23
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyeveliin wrote:A gdzie go kupujecie? w czeskim Cieszynie?
Z moich 16 pobranych komorek pozostało 6: 3 byly niedojrzale, 4 sie zdegenerowały. Zostało 9 z czego 6 zapłodnili, i poki co wszystkie ładnie sie dziela:) pozostale 3 zutylizowali.. Jutro kolejne wiesci, i czesc juz zamrozimy:)
A dlaczego zutylizowanie te 3 komórki? Miałaś chyba mrozić? Ładny wynik. Bedzie dobrze. -
Martirybka wrote:A dlaczego zutylizowanie te 3 komórki? Miałaś chyba mrozić? Ładny wynik. Bedzie dobrze.
dobre pytanie.. jeszcze przed sama punkcja rozmawialam z embriologiem, i mieli zamrozic wszystkie( co prawda spodziewalam sie wiekszej ilosci), w umowie tez wpisane ze mrozimy, a tu widzisz taka wiadomosc ze zutylizowali bo bylo ich malo..
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko