Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny za gratulacje:) teraz to się dopiero zacznie stresior!! jak na 22 dpt pęcherzyki prawidłowej budowy, wszytsko dobrze, no ale ja mimo usunięcia mięśniaków w zeszłym roku mam kilka nowych. Na szczęście umiejscowione bardziej po bokach.. no ale są! Dr mówi że będzie to na pewno trudna ciąża ze względu właśnie na nie ale co ma być to będzie ja jestem dobrej myśli, musi być w końcu dobrze po tylu latach i transferach..
Dziś chyba nie zasnę, takie emocje ahhKrakowianka, lilou, Allessa, dredzik84, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Dredzik Kochana jaki macie dalszy plan?? Nie poddawaj się jak tylko masz silę i finanse walcz:*** to takie niesprawiedliwe ze jednym się udaje a innym nie:-( ale ja wierzę ze będziesz mamą:* trzymaj się24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
DREDZIK bardzo mi przykro, nie pytam nawet Co dalej, bo wiem, ze musicie na spokojnie to przemyśleć, a teraz sa duże emocje i wielka pustka jestem z Tobą i mocno tule
LINKA super - tak od początku czułam że blizniaki patrząc na przyrost bety co do miesniakow to uważaj na siebie i dużo odpoczywaj , gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2016, 22:26
linkaa28 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Boże dziewczyny nie mogę się pozbierać...przepłakałam wczoraj cały dzień...rano jak wstałam to samo...
Plan B u mnie to zamrożone dojrzałe komórki. Mam ich 10- chcemy by zapłodnili, poczekamy czy coś dotrwa do blastki.
Plan C- adopcja.
Dziękuje Wam za wsparcie, ono jest nieocenione, ale to co każda z nas przechodzi to jakiś koszmar... To wszystko takie niesprawiedliwe...Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
Dredzik najważniejsze, że się nie zalamalasi macie plany awaryjne. Smutne to jest i niesprawiedliwe Trzymaj się kochana, jeszcze zaświeci słońce.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
dredzik84 wrote:Boże dziewczyny nie mogę się pozbierać...przepłakałam wczoraj cały dzień...rano jak wstałam to samo...
Plan B u mnie to zamrożone dojrzałe komórki. Mam ich 10- chcemy by zapłodnili, poczekamy czy coś dotrwa do blastki.
Plan C- adopcja.
Dziękuje Wam za wsparcie, ono jest nieocenione, ale to co każda z nas przechodzi to jakiś koszmar... To wszystko takie niesprawiedliwe...
Nie wiem jaki u Was problem, ale moze tez jest szansa na naturalna ciaze.
Trzymaj sie. -
Dredzik... trzymaj się i nie poddawaj się!!!!
Karolcia... jak tam? dajesz radę?
21 gru to który będzie Twój tc?
Ja jestem wstępnie umówiona na 20-go i to będzie pierwszy dzień 37tc. Zaczynam mieć stracha i lęk przed tym wszystkim jak patrze tutaj na to wszystko.
Wesołku... ja też chyba kupie ten babysense5-jesteś zadowolona? bo właśnie długo czzytałam jaki kupić?do pieluszki czy pod materac? -
nick nieaktualny