Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
dredzik84 wrote:Hope tego się tylko trzymamy! Mój organizm i tak dostał po du...po tych stymulacjach. Czytałam też, że nie wszystkie oocyty przetrwają rozmrażanie...ale chcemy próbować do końca. 4 800 kosztuje procedura + biopsja mojego M. 1200 + 1000 transfer. Nie wiem jeszcze czy podejść na cyklu naturalnym ...czy robić scraching...mnóstwo pytań i niewiadomych. Póki co nadal płaczę z byle powodu i gdzie popadnie...Najlepiej bylo wczoraj na dyżurze! Mnóstwo pracy, ludzie którzy mnie wspierają...w domu to bym chyba zwariowała
Dziewczyny jesteście mi tak bliskie jak nikt inny
Dla nas tez kiedys musi zaswiecic slonce, nie moze byc caly czas zle.
Moge zapytac czemu maz robi biopsje? Nie ma plemnikow w nasieniu? -
DREDZIK 10 zamrożonych komórek to jest super plan B - a koszt procedury o niebo tańszy od normalnej. Oczywiście , ze kilka komórek może odpaść, ale na pewno zostanie przynajmniej 6 tych najlepszych. nie jedna z nas marzy i takim zapasie - to mnóstwo szans na dziecko
Aneta 3maj się tam dzisiaj czytałam, ze jak pierwsza ciąża jest blizniacza to z dużym prawdopodobieństwem drugą też taka będzie - więc potem parka dziewczyn i będziesz miała małe przedszkoledredzik84 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dredzik trzymaj się Kochana! Tak jak mówi Hope - 10 komórek to cała masa szans na piękne zarodki i dzieciątko!
Linka cudownie! Troszkę strachu się najadłaś, ale na koniec taki piękny prezent!
Aneta, Karolcia, powodzenia Dziewczyny! Na Święta już będziecie z maleństwami!dredzik84, linkaa28, Karolcia885 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny coś ostatnio tu spokojniej, a przecież mamy taki gorący czas Jak się czujecie? Szczególnie psychicznie? Hope? Małami? Dorciak? Sunshine? Joafer? Dredzik? Tulę was na odległość kochane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 12:03
83HOPE, dredzik84, Joafer lubią tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualnyAneta, Karolcia powodzenia :-*
Dredzik tak strasznie mi przykro tule cie mocno.
Linka super wiesci gratulacje.
Wesolku to juz miesiac jak ten czas leci. Moja mala w piatek bedzie miala 7 miesiecy. Ostatnio uszczesliwila seojego ojca slowami tata. Jeszcze nie wie co to znaczy ale gada to w kolko. Czasami jeszcze dada. Ale mama to nie.
Milego dnia kochanelinkaa28, Wesołek :-), Karolcia885, Sunshine_111, dredzik84 lubią tę wiadomość
-
Sil kazda zajęta przygotowaniem do swiąt ja nie lubię osobiscie tego czasu przed świętami wszędzie kupa ludzi kazdy zalatany.. Na szczęscie w tym roku mnie ta gonitwa omija idę na gotowe do mamy i tesciowej a sama odpoczywam:-)
Baska juz 7 m-c ale leci ten czas! To macie wesolo, a pewnie tata dumny z córeczki:-)
Aneta i Karolcia jestem z Wami myślami piękne chwile przed Wami:*Karolcia885 lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
U mnie też gotowanie (cały weekend, a jutro u mamy ciąg dalszy pierogarni). Na Wigilię zawsze chodzimy i do rodziców i do teściów, ale ja zawsze sama też gotuję i piekę i przywożę na te kolacje coś od nas i mam potem też na święta w domu własne wyroby Zaczęłam też coroczne malowanie bombek
Krakowianka lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Dziewczyny, dziekuję za kciuki, za miłe słowa- jesteście nieocenione. Ja psychicznie juz dobrze, ciało też dochodzi do siebie. Wczoraj w równe dwa tygodnie po porodzie wróciliśmy do domku. Do 20tej była masakra, nasze kociaki dały popis bo rozregulowane miały jedzenie ale po 21 już wszystko wróciło do normy. Teraz słodko śpią- jeszcze- ale 12ta to pora przebierania i karmienia. Ja się ogarniam w domu. Sil dziękuję za pamięć, jeszcze trochę i Ty utulisz dzieciątko. Dredzik, przykro mi kochana, ale wierzę że i Ty doczekasz się dzieciątka tego upragnionego. Mam do nadrobienia masę stron. Aneta kciuki zaciśnięte. Karolina jutro myślami będę z Tobą. Trzymajcie się.
Krakowianka lubi tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Dorociak z jakiego powodu 2 tyg musiałaś zostać w szpitalu? w którym tc robili Ci cc?? dobrze że już wracasz do sił nie ma jak w domu a dzieciaczki powoli ogarniesz wiadomo początki są trudne a co dopiero przy dwójce maluszków, ja już na samą myśl jestem przerażona24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Dziewczyny... dziś na świat przyszło dwóch przystojniaków Marcel i Oliwier
Jeden ważył 1700kg a drugi 2050kg.
Mają się dobrze i ja też.Klee, linkaa28, zizia_a, Rubineye, małamii89, Wesołek :-), Sil, mandy11, lilou, ewella, WIKI 82, Sunshine_111, Baska1988, Krakowianka, dredzik84 lubią tę wiadomość