Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneta197722 wrote:Dziewczyny... dziś na świat przyszło dwóch przystojniaków Marcel i Oliwier
Jeden ważył 1700kg a drugi 2050kg.
Mają się dobrze i ja też.24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Aneta197722 wrote:Dziewczyny... dziś na świat przyszło dwóch przystojniaków Marcel i Oliwier
Mają się dobrze i ja też.
Aneta, moje gratulacje!
A Karolci życzę powodzenia jutro!Karolcia885 lubi tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Anetko Gratuluję super ze masz wszystko za sobą. Życzę dużo zdrówka dla Ciebie i chłopczyków ☺Trzymaj się kochana.Karolcia885 -
dorciak1805 wrote:Dziewczyny, dziekuję za kciuki, za miłe słowa- jesteście nieocenione. Ja psychicznie juz dobrze, ciało też dochodzi do siebie. Wczoraj w równe dwa tygodnie po porodzie wróciliśmy do domku. Do 20tej była masakra, nasze kociaki dały popis bo rozregulowane miały jedzenie ale po 21 już wszystko wróciło do normy. Teraz słodko śpią- jeszcze- ale 12ta to pora przebierania i karmienia. Ja się ogarniam w domu. Sil dziękuję za pamięć, jeszcze trochę i Ty utulisz dzieciątko. Dredzik, przykro mi kochana, ale wierzę że i Ty doczekasz się dzieciątka tego upragnionego. Mam do nadrobienia masę stron. Aneta kciuki zaciśnięte. Karolina jutro myślami będę z Tobą. Trzymajcie się.
Właśnie dzisiaj o Tobie myślałam i zastanawiałam się kiedy wychodzicie a wy już w domku super ☺ A ile ważą dziewczynki? POZDRAWIAMWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2016, 13:40
Karolcia885 -
witam dziewczynki dziękuję za wszystkie dobre słowa, my jesteśmy od piątku w domu, uczymy się siebie nawzajem. Martynka juz skradła nasze serca i jest naszym oczkiem w głowie.
Aneta, Dorociak, gratuluje
Klee, Rubineye, ewella, linkaa28, mandy11, Sil, małamii89, Baska1988, Karolcia885 lubią tę wiadomość
starania od 2011
2014/2015 4 próby IUI nieudane
06.2015 ICSI nieudana,
08.2015 crio nieudany
01.2016 ICSI transfer 2 zarodków,nieudane
02.2016 zmiana realizatora Invimed w-wa
8dpt beta 28,2, 10dpt beta 93,4 ,13dpt beta 607,5,
12/12/2016 urodziła sie Martynka -
Sil wrote:Dziewczyny coś ostatnio tu spokojniej, a przecież mamy taki gorący czas Jak się czujecie? Szczególnie psychicznie? Hope? Małami? Dorciak? Sunshine? Joafer? Dredzik? Tulę was na odległość kochane...
Sil ściskam Cię mocno, dbaj o Was
Mnie porwał wir sprzątania... Jakiejś dziwnej energii dostałam i trochę schudłam, może przez te suplementy... DHEA? Nie narzekam
A psychicznie... no cóż. Święta to dla nas trudny okres. Nasi najbliżsi, z którymi spędzaliśmy zawsze Wigilię nie żyją więc ciężko się przestawić, dlatego wyjeżdżamy w 2gi dzień Świąt na 2 tygodnie... Dużo tych wyjazdów w tym roku, ale co nam zostało z radości życia... Zwolnili mnie z pracy, dostałam odprawę (niespodziewanie) to wykorzystam ja na jakąś radość dla nas
Ja coraz bardziej oswajam się z myślą o dawcy komórek. Mój partner jest już przekonany, że to jedyne wyjście. Przyszły rok będzie decydujący. -
Linka, z moją perystaltyką jelit było ciężko- ja ogólnie jestem francuski pudelek ale postawili mnie na nogi. No i jedna fredzia miała małą wagę. Obecnie zbliżają się do 2000g.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla mamy i mamuszkow.. niech chowaja sie dobrzeMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aneta gratuluję Chłopaków SIL dzięki za pamięć - u mnie na razie stan zawieszenia, jak tak czytam o dzieciaczkach Dziewczyn to wydaje mi się to takie nierealne i odległe, a przecież cuda się zdarzają ...
dredzik84 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha