Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Joafer wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było.troche się u mnie zmieniło. 9 lutego miałam crio mojego jedynego mrozaczka. Więc się udało . Powiedzcie mi czy beta dobrze rośnie bo już jak zwykle zaczynam schizowac. 10 dpt- 155,4, 12dpt-382,3,14dpt 845,4, 16 dpt-1363
Jak na moje oko, to pięknie beta rośniegratuluję i w końcu kolejna ciąża na naszym forum
Peonia88
-
Joafer wrote:Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było.troche się u mnie zmieniło. 9 lutego miałam crio mojego jedynego mrozaczka. Więc się udało . Powiedzcie mi czy beta dobrze rośnie bo już jak zwykle zaczynam schizowac. 10 dpt- 155,4, 12dpt-382,3,14dpt 845,4, 16 dpt-1363
Gratuluję i 3mam kciukiNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Joafer wrote:Nie tu u nas będę robić. I co już widziałaś na USG?. Kurcze tak się boję.....
Spokojnie masz wysoką betę musi byc wszystko dobrze terazja trzymam kciuki
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
nick nieaktualny
-
mandy11 wrote:Dziewczyny Rubineye dzisiaj rodzi
Wczoraj rano odeszły jej wody, ale akcja porodowa się nie rozpoczęła. W szpitalu podłączyli oksytocynę, po której miała skurcze, ale też ustały. Dzisiaj rano kolejna prowokacja, a jak się nie powiedzie to cc. Trzymajcie kciuki, dzisiaj Tymon będzie na świecie!
-
gratki!!!
-
Dziewczyny żyje
Wzięło mnie z zaskoczenia bo w czwartek byłam u lekarza i nic nie zapowiadało porodu. W nocy o 3:30 odeszły mi wody, ale mało. Sączyły się cały dzień. Próbowali wywołać poród, skurcze były co 3 minuty, ale rozwarcie przez ponad 12 h 2,5 cm. Wyciszyli mnie na noc, skurcze minęły. Dziś rano znów brak skurczy, rozwarcie bez zmian. Do tego pogorszyły mi się wyniki i po 31 h cc. Tymon naświetlany, ale jest zdrowy. 10 pkt, 53 cm, 2970 gr
lilou, linkaa28, mandy11, Yoselyn82, Allessa, Klee, Wesołek :-), Sil, Tyszanka81 lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Rubi, Joafer Gratulacje!!!
Dziękuję dziewczyny za dobre słowo. Staram się to wszystko jakoś ogarnąć w głowie.
Tak właśnie robimy, gdzie tylko się da chodzimy razem do lekarzy. Zaczęło się od klinik niepłodności, ale potem tam się rozpędziliśmy, że już wszędzie razem chodzimy, nawet na szczepienieTak zawsze jakoś raźniej człowiekowi.
Allessa, Rubineye lubią tę wiadomość
-
Rubineye wrote:Dziewczyny żyje
Wzięło mnie z zaskoczenia bo w czwartek byłam u lekarza i nic nie zapowiadało porodu. W nocy o 3:30 odeszły mi wody, ale mało. Sączyły się cały dzień. Próbowali wywołać poród, skurcze były co 3 minuty, ale rozwarcie przez ponad 12 h 2,5 cm. Wyciszyli mnie na noc, skurcze minęły. Dziś rano znów brak skurczy, rozwarcie bez zmian. Do tego pogorszyły mi się wyniki i po 31 h cc. Tymon naświetlany, ale jest zdrowy. 10 pkt, 53 cm, 2970 gr
Rubi gratulujębuziaczki dla Tymka
i dużo zdrówka dla Was
Rubineye lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny