Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 co ten lekarz chce od twojej bety, z choinki sie urwal czy co?... masz ja bardzo dobra, ladnie przyrasta... w piatek na pewno bedzie serduszko juz!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sunshine_111 wrote:Beta dziś 13 553.
Dwa dni temu 7 700.
Ja tam uważam, że beta jest ok. Ale mój Dr się wyraził: "no prawie sukces, ale jednak nie. No ale jeszcze jest szansa. (?!) W piątek na usg zobaczymy - powinno być już coś widać na tym etapie..."
Ja wiem, że jeszcze wszystko się może zdarzyć, jestem pierwsza do wkręcania sobie negatywnych scenariuszy, no ale ta beta jest chyba na prawdę ok...
Wiem, że może być puste jajo, nie mieć serduszka, może stanąć za 2 tygodnie..., ale jak na razie, mieszczę się w średniej: mam 59 h czas podwajania, i mieszczę się statystycznie w środku najczęstszego wykresu (swoją drogą fajna baza bet):
http://www.betabase.info/chart/doublingByBeta/13/Single
On jest naprawde dziwny...wg mnie beta ok.Zreszta usg bedzie kluczowe a nie beta z tak duzymi wartosciami...zreszta dla wielu lekarzy najwazniejsze usg niz ilus tysieczna beta...
ja mysle ze jest ok!5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
I jeszcze się martwię tym MTHFR - czy jak już zaszłam naturalnie w ciążę, to nie muszę brać nic na rozrzedzanie krwi? On twierdzi, że nie. (Teraz i tak jeszcze nie mogę, bo mi wczoraj sporo pousuwali mammotomem (jednak) i mi nie wolno - już i tak mam krwiaka. Zresztą mam ostatnio jakąś bardzo rzadką krew - jak sobie rozdrapałam pryszcza to krew mi ciurkiem leciała). Ale może on się nie zna tak bardzo na staraniach (wiem, że na prowadzeniu ciąży i porodach to już ok). Chociaż wiem też, że mają tam na Łubionwej zawsze dużo pacjentek z Angeliusa, więc powinien wiedzieć. Macie jakąś wiedzę w zakresie tego MTHFR?
-
Sunshine_111 wrote:Beta dziś 13 553.
Dwa dni temu 7 700.
Ja tam uważam, że beta jest ok. Ale mój Dr się wyraził: "no prawie sukces, ale jednak nie. No ale jeszcze jest szansa. (?!) W piątek na usg zobaczymy - powinno być już coś widać na tym etapie..."
Ja wiem, że jeszcze wszystko się może zdarzyć, jestem pierwsza do wkręcania sobie negatywnych scenariuszy, no ale ta beta jest chyba na prawdę ok...
Wiem, że może być puste jajo, nie mieć serduszka, może stanąć za 2 tygodnie..., ale jak na razie, mieszczę się w średniej: mam 59 h czas podwajania, i mieszczę się statystycznie w środku najczęstszego wykresu (swoją drogą fajna baza bet):
http://www.betabase.info/chart/doublingByBeta/13/Single3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Hej dziewczyny
wyprodukowałam 17 komórek z czego 11 jest prawidłowych
Sil, linkaa28, Sunshine_111, Tyszanka81, lilou, Klee, Krakowianka lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Sunshine gratulacje, piękna beta
Beti gratulacje, oby tak dalej
Aguula będzie dobrze, choć rozumie Twój stres. Bądź dobrej myśli
Kala woowSunshine_111, Kala06, Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Kala06 wrote:Hej dziewczyny
wyprodukowałam 17 komórek z czego 11 jest prawidłowych
to teraz ladny seks na szkielkutrzymam kciuki
Kala06 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Beti będzie dobrze. Zobaczysz że jutro beta będzie piękna. Trzymam kciuki!
Ja za to zaczynam panikować bo wczoraj dostałam takiego bólu jak na @ brzuch i plecy.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio