Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Aguuula;2525 wrote:Beta 30.1!
Hope kiedy ty wracasz po mrozaczka?Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Aguuula;2525 wrote:Beta 30.1!
GratulujęAguuula;2525 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nie umiem w to uwierzyć mam nadzieję że przyrosty będą super.
Dziękuję za kciukasy :*Karolcia885 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Sil wrote:Transferowano 3 dniowe zarodki. Dziś 10 dpt, beta jest dobra kochana.
Mam taki mega ból głowy! Od dwóch dni. Nie wiem czy to nerwy czy "objaw". Od środy bóle jak na @ i od 2 dni lekkie kłucia w podbrzuszu.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
83HOPE wrote:Sunshine musisz koniecznie zmienić stopkę to teraz kciuki za Twoje badania
A badania - ehh, wyniki 13.04. Ale trochę nabrałam nadziei.
Lekarz, który mi robił biopsję na wejściu mi powiedział, że mam zmianę dyskretną, nie widoczną pod usg, i muszę mieć biopsję pod rezonansem, ew. mammografią, co dziś jest niemożliwe... Jak mu przerwałam i powiedziałam, że jestem w ciąży, to powiedział, że pozamiatane, nic już nie zrobimy. Ale jak mi zrobił usg, to stwierdził, że wie o co chodzi, i pobierze, ale biopsją mamotomiczną, czyli tą próżniową. W końcu to mi chyba całą tą zmianę usunął (a była duża - widzę, że mi wsysnął dość trochę piersi, no ale trudno, i tak to chciałam usunąć, jakby wyniki były dobre), na co mój lekarz dziś nerwowo zareagował, że teraz nie wolno takich rzeczy robić, bo to są duże zmiany hormonalne...
Ale do rzeczy: lekarz powiedział 2 rzeczy, które mnie pocieszają, bo do tej pory wszyscy tylko załamka i coraz gorzej. Powiedział, że w usg nie wychodzi ta podejrzana zmiana, a tydzień wcześniej miałam robione usg 3D ABVS - z tego co poczytałam, jak jest nowotwór złośliwy, to widać na tym usg po kolorze. Nie znam wyników, ale on je już chyba miał w dokumentacji, a wiem że przeglądał moją teczkę przed zabiegiem. I druga rzecz, którą powiedział, to że może to być po/przez tamten zabieg wycięcia guzka sprzed lat - i ja mam taką nadzieję, że tak to tylko brzydko wygląda.
Wiem, że może być różnie i z ciążą i z wynikami, ale staram się być dobrej myśli i mam znowu nadzieję, że będzie ok.
Krakowianka, Sil, Klee lubią tę wiadomość
-
Sunshine czyli może się okazać , ze wszystko jest dobrze - te 2 tyg szybko zleca do wyniku - będziesz teraz myślała o swoim brzusiu.
Sil, Sun u mnie na dniach się wszystko okaże, także kciuki się przydadzą , bo ja raczej z tych pechowych ...Sunshine_111, Sil lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
78beti wrote:Dziewczyny jak to jest z oddaniem kasy przez GynC z programu 2+1 jeśli udało sie przy pierwszym podejściu ?
Sunshine strasznie się cieszę,dbaj o Was ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 21:19
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Karolcia885