Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:Dorciak, Karolcia i Wesołek - jak wy to robicie , ze macie przy swoim podwojnym szczęściu jeszcze czas na forum
Buziaki dla Was ogromne
Czas się zawsze znajdzie
Karolcia...nie mam kontaktu z Aneta
Rok temu my się cieszylysmy z pięknych bet a teraz nasze łobuzy są już na świecie :-*
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
83HOPE wrote:Pisząc o @ miałam na myśli bóle zwiastuje zbliżający się @ . To dobrze, ze mąż wierzył - sle takie pozytywne zaskoczenie jest lepsze niz zbieranie się po porażce jakby się nie udało.
Zastanawiam się teraz jak to wszystko pogodzisz - bo ostatnio żyjesz mega intensywnie ale los wszystko jakoś zawsze układa
no bede musiala zwolnic tempo dzwonie dzis do lekarza i umawiam sie na wizyte i po L4. W poniedzialek powtarzam bete jeszcze. Na kurs bede chodzic bo juz polowa za mna wiec nie przerwe goWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 07:36
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:dziewczyny pedze do was...
moja dzisiejsza beta w 8dpt wynosi 60,2
normalnie nie wierze... az sie cala trzese!!
Wooow!!! Kolejna ciąża na forum po takiej długiej ciszy!! Extra, gratuluje z całego serca!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Yoselyn82 wrote:Aaaa moj maz bardziej wierzyl ze sie udalo niz ja, i teraz mam wyrzuty sumienia ze nie wierzylam w mojego maluszka... ale teraz koniec z tym... bardziej spodziewalam sie negatywnej bety niz @
Jakbym czytała o sobie kilka miesięcy temu... u mnie tez tylko maz wierzył, ze sie udałoYoselyn82 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny czy dr Piekorz jest fajna lekarka?
Dr Piekarz jest super. Ale nie wiem czy już wróciła bo była w ciążyYoselyn82 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:Dr Piekarz jest super. Ale nie wiem czy już wróciła bo była w ciąży
dzwonilam dzis zeby umowic sie na wizyte. Do dr G nie ma miejsc mimo ze powiedzialam ze jestem w ciazy i do niej chodze to mi powiedziala pani w rejestracji o dr P :)i umowilam sie na czwartekMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej. W nocy miałam taki ból głowy że byłam już zmuszona wziąć paracetamol, choć nie chciałam nic brać. Spałam ze 4 godziny a serce waliło mi jak oszalałe. Mam nadzieję że to maluszkom nie zaszkodziło. Masakra.
Yoselin- też powtarzam w poniedziałek betę. Mam nadzieję że wszystko będzie ok
Miłego dnia dziewczynki!Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Agula na ból głowy mogę Ci polecić plastry z mentolem apap ice, można je stosować w ciąży. Jak już czuję że mnie zaczyna boleć głowa to przyklejam na czoło. Nie wiem czy każdemu pomagają ale u mnie się sprawdza 2 plastry w aptece ok 5-6 zł.24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
linkaa28 wrote:Agula na ból głowy mogę Ci polecić plastry z mentolem apap ice, można je stosować w ciąży. Jak już czuję że mnie zaczyna boleć głowa to przyklejam na czoło. Nie wiem czy każdemu pomagają ale u mnie się sprawdza 2 plastry w aptece ok 5-6 zł.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Wracamy do domu w czwórkę
Sil, Sunshine_111, Yoselyn82, Klee, lilou, linkaa28, Tyszanka81, Karolcia885, Aguuula;2525 lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Kala06 wrote:Wracamy do domu w czwórkę
Teraz mocne kciuki masz blastki podane czy 3 dniowe? kiedy robisz bete?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Teraz mocne kciuki masz blastki podane czy 3 dniowe? kiedy robisz bete?
Mam podane zarodki w 3 dobie, lekarz zarządził betę na 13.04, zobaczymy jak to bedzie
Yoselyn82 moje gratulacje, oby tak dalej
Dziękuje dziewczyny za wsparcieYoselyn82 lubi tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Yeti76 wrote:Witam
Dawno tu nie zaglądałam, ojjjj bardzo dawno....
z powodów osobistych nie będę więcej podchodzi do kolejnej procedury w GynCentrum;
Po pierwszej procedurze nieudanej, wykupiłam leki do kolejnej stymulacji na zniżkę:
- Cetrotide 0,25mg - 4 op
- Menpour 600 iu FSH + 600iu LH - 1 op
- Gonal 900 iu -jm/1,5ml - 2 op
- Fragmin 5000jm anty-Xa/0,2 ml - 7 zastrzyków (brak-zużyłam 3 zastrzyki)
Wszystko odsprzedam za 1400zł - tyle zapłaciłam
Jak Ktoś nie ma zniżki to cena tych leków to 5 tys.zł
Polecam
Witam,
Jestem zainteresowana zakupem leków. Proszę o kontakt na adres [email protected]
AniaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2017, 14:48
Ania1976 -
Wesołek :-) wrote:Czas się zawsze znajdzie
Karolcia...nie mam kontaktu z Aneta
Rok temu my się cieszylysmy z pięknych bet a teraz nasze łobuzy są już na świecie :-*Karolcia885