Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny pedze do was...
moja dzisiejsza beta w 8dpt wynosi 60,2
normalnie nie wierze... az sie cala trzese!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 21:26
linkaa28, Krakowianka, Sunshine_111, Karolcia885, Wesołek :-), Sil, mandy11, Kala06, Klee lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Aguuula;2525 wrote:Dzięki :*
Mam taki mega ból głowy! Od dwóch dni. Nie wiem czy to nerwy czy "objaw". Od środy bóle jak na @ i od 2 dni lekkie kłucia w podbrzuszu.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Yoselyn82 wrote:dziewczyny pedze do was...
normalnie nie wierze... az sie cala trzese!!
super.. gratulujęYoselyn82 lubi tę wiadomość
IVF–IMSI, 2crio 07.04.2017--> 2x3dniowe 8A--> 11dpt 325;13dpt 640,17dpt 1694,19dpt 2864
04.05.17 mamy serduszko -
Yoselyn super extra byłam pewna, ze jestes po transferze , dlatego życzyłam Ci spokoju i cierpliwości, ale nie myślałam , ze to juz dzień bety pięknie
Wzięłas 2 kropki ?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
normalnie nie wierze... az sie cala trzese!!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Sil wrote:Ból głowy nie jest niestety za dobry w ciąży, musisz o nim powiedzieć lekarzowi. A póki co sugeruję - suszone śliwki, gorzka czekolada, grejfrut. To ci najszybciej obniży ciśnienie a co za tym idzie - spowoduje zmniejszenie bólu głowy.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
Sunshine...gratuluję serduszka
Dziewczyny...gratuluję pięknych, pozytywnych bet.
Wiosna i wysyp ciąż rok temu też tak było:-*Sunshine_111, Yoselyn82, Karolcia885 lubią tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
83HOPE wrote:Yoselyn super extra byłam pewna, ze jestes po transferze , dlatego życzyłam Ci spokoju i cierpliwości, ale nie myślałam , ze to juz dzień bety pięknie
Wzięłas 2 kropki ?
a skad to wiedzialas? jak to wyczulas? to teraz powiec mi czy wszystko bedzie dobrze? wiem ze daleka droga przede mna ale w koncu musi byc dobrze!
wzielam 1 maluszkaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sunshine gratulacje kochana. Piękny cud dbaj o Was. Aguuula Tobie też gratulacje. Dziewczyny ktorym jeszcze się udało- wielkie gratulacje, tym dziewczynom co są na koncówce ciąży- pozytywnego rozwiązania. A Tobie Hope- szczęścia i spełnienia tego największego zapewne marzenia- zostania mamą. Buziaki dziewczyny
83HOPE, Sunshine_111, lilou lubią tę wiadomość
Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Yoselyn82 wrote:a skad to wiedzialas? jak to wyczulas? to teraz powiec mi czy wszystko bedzie dobrze? wiem ze daleka droga przede mna ale w koncu musi byc dobrze!
wzielam 1 maluszka
Bo pytałaś ostatnio o pierwsze objawy ciąży i wyczulam , że musisz się bać... a to sugeruje tylko ten cholerny czas po transferze
Oczywiście, ze teraz będzie dobrze - musi być - to jest Twój czas
Pewnie się bardziej okresu spodziewałas co ? Dlaczego tak trudno jest uwierzyć w szczęście?Yoselyn82 lubi tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
GratulacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2017, 22:54
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
dorciak1805 wrote:Sunshine gratulacje kochana. Piękny cud dbaj o Was. Aguuula Tobie też gratulacje. Dziewczyny ktorym jeszcze się udało- wielkie gratulacje, tym dziewczynom co są na koncówce ciąży- pozytywnego rozwiązania. A Tobie Hope- szczęścia i spełnienia tego największego zapewne marzenia- zostania mamą. Buziaki dziewczyny
Dorciak, Karolcia i Wesołek - jak wy to robicie , ze macie przy swoim podwojnym szczęściu jeszcze czas na forum
Buziaki dla Was ogromneWesołek :-) lubi tę wiadomość
83HOPE wrote:Bo pytałaś ostatnio o pierwsze objawy ciąży i wyczulam , że musisz się bać... a to sugeruje tylko ten cholerny czas po transferze
Oczywiście, ze teraz będzie dobrze - musi być - to jest Twój czas
Pewnie się bardziej okresu spodziewałas co ? Dlaczego tak trudno jest uwierzyć w szczęście?
Aaaa moj maz bardziej wierzyl ze sie udalo niz ja, i teraz mam wyrzuty sumienia ze nie wierzylam w mojego maluszka... ale teraz koniec z tym... bardziej spodziewalam sie negatywnej bety niz @Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Aaaa moj maz bardziej wierzyl ze sie udalo niz ja, i teraz mam wyrzuty sumienia ze nie wierzylam w mojego maluszka... ale teraz koniec z tym... bardziej spodziewalam sie negatywnej bety niz @
Pisząc o @ miałam na myśli bóle zwiastuje zbliżający się @ . To dobrze, ze mąż wierzył - sle takie pozytywne zaskoczenie jest lepsze niz zbieranie się po porażce jakby się nie udało.
Zastanawiam się teraz jak to wszystko pogodzisz - bo ostatnio żyjesz mega intensywnie ale los wszystko jakoś zawsze układaYoselyn82 lubi tę wiadomość
83HOPE wrote:Dorciak, Karolcia i Wesołek - jak wy to robicie , ze macie przy swoim podwojnym szczęściu jeszcze czas na forum
Buziaki dla Was ogromne
Hope to teraz trzymamy za Ciebie kciuki wieżę ze każdej prędzej czy później musi się udać a Sunshine jest tego najlepszym przykładem ☺
Wesołku też dzisiaj przypomniała mi się tamta wiosna i wysyp ciąż?
Wiecie może Co u Anety?83HOPE lubi tę wiadomość
Karolcia885