Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Sunshine_111 wrote:Ufff, na razie wszystko oki. Podobno przepiękna zdrowa ciąża
CRL 2,12cm
8t5d
serduszko bije jak szalone
Jakoś to ciągle do mnie nie dociera jeszcze...
Sunshine super gratuluję Kochana dbaj o Was :*Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Sun cudownie, wielkie gratulacje
Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Sunshine_111 wrote:A z dolegliwości... troszkę mi osłabłby ostatnio. Miałam wcześniej niechęci pokarmowe, ale już mi przechodzą, byłam zmęczona i podsypiałam w ciągu dnia, czego nigdy nie robię, ale już mi lepiej. Nie miałam typowych mdłości, nie wymiotowałam, i trochę mnie to martwiło.
Ale miałam od początku drażliwe piersi, i 20 x dziennie sprawdzałam, czy jeszcze bolą, żeby się uspokoić...
No i zaburzenia jelitowe i siku kilka razy w nocy (ale dziś nie byłam ani razu...), ehh, chyba czas wyluzować i uwierzyć Jeszcze tylko prenatalne.Sunshine_111 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sunshine_111 wrote:A jak poprosiłam o skierowanie na usg prenatalne to dostałam na kwicie z Angeliusa, więc muszę się tam zapisać... Muszę poczytać do kogo...
Najbardziej z lekarzy polecam dr Włoch, która przyjmuje w Provicie, ale ona tam nie przyjmuje na NFZ, więc my do niej poszliśmy dopiero na 3 prenatalne, które i tak było już płatne.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sunshine_111 wrote:Sil, dziękuję za info
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
eveliin wrote:Dzisiejsza beta 640..!
ale i tsh niestety wraz z beta wzrosło do 2,62.. wizyta za tydzien, myslicie ze powinnam zwiekszyc dawke euthyroxu, czy sie wstrzymac do wizyty?
Beti gratulacje:) -
Sil wrote:Kochana, do chodzenia siku z powodu ciąży to ci jeszcze z 5 miesięcy ciąży brakuje
Sil ja czytałam o tym co Sun pisze, ze niektóre kobiety nawet we wczesnej ciąży często siusiają , ale nie ma to związku z naciskaniem dziecka na pęcherz tylko z gospodarka hormonalną.Sunshine_111 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Sil wrote:Kochana, do chodzenia siku z powodu ciąży to ci jeszcze z 5 miesięcy ciąży brakuje
Sil ja czytałam o tym co Sun pisze, ze niektóre kobiety nawet we wczesnej ciąży często siusiają , ale nie ma to związku z naciskaniem dziecka na pęcherz tylko z gospodarka hormonalną.
Zgadzam się z Hope - ja też sikałam na potęgę na samym początku ciąży, nawet mówiłam o tym dr i jest to związane ze zwiększającym się poziomem progesteronu. Jedne będą na to wrażliwe, drugie nie.
Zatem Sunshine sikaj ile wlezie, w II trymestrze powinno minąć, a w III wróci z innego powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2017, 09:59
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
mandy11 wrote:Zatem Sunshine sikaj ile wlezie
To sikanie to był jeden z pierwszych objawów, jeszcze przed terminem miesiączki. Nawet pomyślałam, że sobie pęcherz przeziębiłam, czy coś... choć w sumie nie miewam takich historii.
Poza tym sutki mi często sterczały
Odczuwałam zapachy, które kojarzyły mi się z dzieciństwem, no i byłam bardzo nerwowa (np. zrobiłam mojemu aferę, że mi chciał schować do szafki moje superfoods antyrakowe, a ja chciałam, żeby koszyczek był na wierzchu, żebym o nim pamiętała... ale miałam wybuch) - ale te ost 2 rzeczy kojarzyłam bardziej ze stresem związanym z Gliwicami. Jak się tak zastanowię, to już czułam się inaczej, ale oczywiście o tym, że mogło się udać, to nie pomyślałam Dopiero właśnie po tym wybuchu histerii właściwie, pojechaliśmy po test, bo stwierdziłam, że stres stresem, ale ja nie panuję nad sobą, i albo to jakieś Mega ZNP, albo...
Karolcia885 lubi tę wiadomość