Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
pippi wrote:Kochane, beta 253! Nie wierzę i boję się, ze to błąd labu.Wydrukowalam sobie wynik, siedzę i cały czas na niego patrzę.
pippi lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Klee wrote:Kamiisia - jest dobrze! Gratulacje!
Pippi, a nie mówiłam? musiało być dobrze, cieszę się, że chociaż Tobie się tam udało. Trzymam kciuki za przyrost!Klee lubi tę wiadomość
-
pippi wrote:Klee dziękuję Kochana. Jeszcze nie wierzę. To była moja 5 procedura, tuz przed nią odebralam wynik AMH i okazalo sie, ze spadło do 0,43 , więc nie wierzyłam tak do końca w powodzenie i denerwowalam się, ze nie spróbowałam od razu KD. Mam nadzieję, ze teraz będzie ta beta przyrastala. Nie poddawaj się, mam wrażenie, ze to loteria, kiedy jesteśmy w lepszej formie i młodsze, nie udaje się, a potem, kiedy tracimy nadzieję, nagle coś się dzieje. WIERZĘ, ze Tobie też się uda
Też zaczynam tak myśleć, że to trochę loteria. Nie wiadomo, kiedy na nas padnie. Pozytywnie zazdroszczę Wam, dziewczyny, bet i czekam na swoją kolej w tej loterii hehepippi, anouk11 lubią tę wiadomość
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Mamy 2mm pęcherzyk narazie maleńki, Ale odpowiadający becie, bety mam nie powtarzać bo zeswirujemy w sb mam przyjechać na dyżur do szpitala zrobia mi usg i badania )
Klee, linkaa28, małamii89, mandy11, pippi, Krakowianka, Allessa, Sunshine_111, Kala06, Sil lubią tę wiadomość
-
Co sądzicie o szpitalu bonifratow tam mam jechać na badania bo lekarz u którego byłam tam ma dyżur?
-
Kamiisia wrote:Mamy 2mm pęcherzyk narazie maleńki, Ale odpowiadający becie, bety mam nie powtarzać bo zeswirujemy w sb mam przyjechać na dyżur do szpitala zrobia mi usg i badania )
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
DZIEWCZYNY GRATULUJE POZYTYWNYCH BET!!
pippi, Kamiisia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kamiisia wrote:Co sądzicie o szpitalu bonifratow tam mam jechać na badania bo lekarz u którego byłam tam ma dyżur?
Kamiisia lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Pippi gdzie teraz podchodziłaś do procedury? który to jest twój dzień po transferze ?:)beta fajnie wysoka :)miałaś podanego jednego mrozaczka?
-
Mag85 wrote:Do jakiego lekarza chodzisz? Moja szwagierka tam rodzila i byla bardzo zadowolona. Bylam tam w odwiedzinach i bylo bardzo przyjemnie, ze tak powiem Prowadzil ja dr Muszer.
Zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie tylko czy oby jest wystarczająco doświadczony to młody lekarz.. -
Pipi a co robili inaczej podczas transferu ?to jest dziwne że w gyn. Się nie udawało tyle razy a tu proszę za pierwszym razem.. to podchodziliscie w tej samej klinice co Sil ? emocje chyba ogromne ; ) to teraz trzymam kciuki za piękny przyrost ;*
pippi lubi tę wiadomość