Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamiisia dobrze doradza z tymi badaniami immunolog. i kariotypem na NFZ. My robiliśmy prywatnie, ale gdybym wiedziała, że na NFZ (przynajmniej tam, gdzie Kamiisia podała) długo się nie czeka, to zaoszczędzilibyśmy niemałą kwotę...
Kamiisia - gratuluję pęcherzyka i trzymam kciuki za serduszko!
Ania - trzymam mocno kciuki za betę!
Fay - trzymam dalej kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2017, 11:05
Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Zawsze gdy dziewczyny pisały że stres prawdziwy to zaczyna się po pozytywnej becie myślałam jasne...jest beta dodatnia czas na radość!
Teraz wiem że to największy stres...i myśli czy beta rośnie czy będzie zarodek, dlaczego miało by się udać skoro inne zarodki nie dawały rady...no idzie się wykończyć i strach że wszystko pęknie jak bańka mydlana....tylko pocieszam się myślą że limit pecha i nieszczęść być może u nas już się skończył bo ileż można...Allessa, pippi lubią tę wiadomość
-
Cudownie żyć w takiej nieświadomości(spowodowanej brakiem przykrych doświadczeń.. ) zobaczyć 2 kreski ogłosić światu cieszyć się pełnią szczęścia i urodzić zdrowe dziecko..bo przecież to takie oczywiste...ze 2 kreski to piękny bobas. Też tak chce..
-
Klee wrote:Kamiisia dobrze doradza z tymi badaniami immunolog. i kariotypem na NFZ. My robiliśmy prywatnie, ale gdybym wiedziała, że na NFZ (przynajmniej tam, gdzie Kamiisia podała) długo się nie czeka, to zaoszczędzilibyśmy niemałą kwotę...
Kamiisia - gratuluję pęcherzyka i trzymam kciuki za serduszko!
Ania - trzymam mocno kciuki za betę!
Fay - trzymam dalej kciuki -
Wesołek :-) wrote:Aniu.. o której jutro jedziesz na betę? Jak nastawienie?
-
Ania...ja plamilam więc szłam od razu. Choć planowałam pracować wyszło inaczej. W sumie to takich staraniach lepiej iść na l4 bo jak widzisz większość z nas ma przeboje w ciąży a po co ryzykować. Jutro ważny dzieńTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Ania ja tez od razu poszłam na L4 ale plamilam. Trzymam mocno kciuki za jutro!!!
Ja dzis 37tc+0 jestem jednak juz od dzis w szpitalu bo sie bardzo źle czuje. Dr twierdzi ze wszystko jest ok tylko mi juz jest cięzko.. A ja nie umialam dojechac co taki mam ciągle twardy i napięty brzuch:(
No i cc zrobi mi 2 dni wczesniej czyli we wtorek:)24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Wesołek :-) wrote:Ania...ja plamilam więc szłam od razu. Choć planowałam pracować wyszło inaczej. W sumie to takich staraniach lepiej iść na l4 bo jak widzisz większość z nas ma przeboje w ciąży a po co ryzykować. Jutro ważny dzień
-
linkaa28 wrote:Ania ja tez od razu poszłam na L4 ale plamilam. Trzymam mocno kciuki za jutro!!!
Ja dzis 37tc+0 jestem jednak juz od dzis w szpitalu bo sie bardzo źle czuje. Dr twierdzi ze wszystko jest ok tylko mi juz jest cięzko.. A ja nie umialam dojechac co taki mam ciągle twardy i napięty brzuch:(
No i cc zrobi mi 2 dni wczesniej czyli we wtorek:)
dziękuję za kciuki ;* -
Linka...to teraz się zacznie tylko daj znać po jak się czujesz i jak maluchy. Trzymam kciuki i dobrze że jesteś w szpitalu. Też miałam termin cc wyznaczony ale musieli przyspieszyć. Ale tc super wytrwalas z bliźniakami najdłużej
linkaa28 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
ania609 wrote:ojej lineczko to już?mówisz o tym wtorku ?
dziękuję za kciuki ;*24.11 criotransfer 2 blastocyst
Wesołek :-) wrote:Linka...to teraz się zacznie tylko daj znać po jak się czujesz i jak maluchy. Trzymam kciuki i dobrze że jesteś w szpitalu. Też miałam termin cc wyznaczony ale musieli przyspieszyć. Ale tc super wytrwalas z bliźniakami najdłużej
Wesołek :-) lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
linkaa28 wrote:Tak ten wtorek. Najpierw bylam umowiona ze w srode przyjde do szpitala i w czwartek cc ale dzis dr stwierdzil ze we wtorek. Nie wiem jak to przezyje, zaczynam miec cykora:)
linkaa28 lubi tę wiadomość
-
linkaa28 wrote:A Tobie z jakiego powodu przyspieszyli? No tez mi sie wydaje ze jak na bliźniaki jest bardzo dobrze tygodniowo
Bardzo źle się zaczęłam czuć bolał mnie brzuch, kręgosłup było mi niedobrze. Miałam mieć w poniedziałek a zrobili w czwartek. Już było rozwarcie i skurcze się zaczynały. Bali się mnie na weekend zostawić bo wiemy jak jest z lekarzami w weekendy.
Będzie dobrze. Teraz to już z górki. Ja nie mogłam się doczekaćlinkaa28 lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
linkaa28 wrote:Tak ten wtorek. Najpierw bylam umowiona ze w srode przyjde do szpitala i w czwartek cc ale dzis dr stwierdzil ze we wtorek. Nie wiem jak to przezyje, zaczynam miec cykora:)
To godzina zero zbliza sie wielkimi krokami trzymam mocne kciuki!linkaa28 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kamiisia wrote:Cudownie żyć w takiej nieświadomości(spowodowanej brakiem przykrych doświadczeń.. ) zobaczyć 2 kreski ogłosić światu cieszyć się pełnią szczęścia i urodzić zdrowe dziecko..bo przecież to takie oczywiste...ze 2 kreski to piękny bobas. Też tak chce..3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora