Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:dziewczyny powtarzałyście bety?
Mnie brzuch pobolewa na okres boje się że dostane ;(jeszcze bolą mnie piersi i mam podwyższoną temperaturę..zaczynam się denerwować nie chce dostać okresu ;(..
Dzisiaj moja beta 556!Sil, linkaa28, Klee, Allessa lubią tę wiadomość
-
Pipi gratuluję Kamisia aż brak mi słów podwójne gratulacje - prawdziwy cud Kala 3maj się Bidoku - masz gorące pozdrowienia od Gosi - u niej też nie najlepiej, bo najpierw wyciekły jej wody, a teraz okazuje się, że dziecko ma powiększona nerke i zbiera się w niej mocz
Sil współczuję tego homonta , ale najważniejsze, ze Autorka zdrowa i szczęśliwa z mamusią.
Anies, Sunshine, Krakowianka 3majcie się w te upały. ANIU kciuki za piękny poniedziałek 3mam bardzo mocno.
Caly czas Was czytam Dziewczyny, bo jestem już z Wami związana na amen he he. U mnie niestety cisza, więc nawet nie ma co pisać.
Buziaki
pippi, Sunshine_111 lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Hej Wam, gratulacje dla nowozafasolkowanych powiedzcie mi czy w gyn któryś z doktorów zlecał wam immunofenotyp? Będę podchodzić do 2 procedury u dr G, ale byłam dziś u dr Cz i była bardzo zaskoczona że dr G nie zlecił mi immunofenotypu po nieudanej pierwszej procedurze. Oczywiście wykonam to badanie i cieszę się że trafiłam do dr Cz. Czy macie jakieś doświadczenia z dr M w zakresie immunologi?
pippi lubi tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
ania609 wrote:Pipi, Hope,Mandy dziekuję bardzo :*
Hope będzie dobrze zostaniesz mamą na pewno :)a jak daleko jesteś z adopcją?
No w tym temacie też nic się nie dzieje - ciągle czekamy na warsztaty i tak do końca rokuNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
ania609 wrote:to jeszcze troszke jest czasu ;/ może uda się że zadzwonią wcześniej?a po tych warsztatach długo się czeka na dzieciątko?
Jakiś rok - masakraNiepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualnyczar-nula wrote:Hej Wam, gratulacje dla nowozafasolkowanych powiedzcie mi czy w gyn któryś z doktorów zlecał wam immunofenotyp? Będę podchodzić do 2 procedury u dr G, ale byłam dziś u dr Cz i była bardzo zaskoczona że dr G nie zlecił mi immunofenotypu po nieudanej pierwszej procedurze. Oczywiście wykonam to badanie i cieszę się że trafiłam do dr Cz. Czy macie jakieś doświadczenia z dr M w zakresie immunologi?
-
czar-nula wrote:Hej Wam, gratulacje dla nowozafasolkowanych powiedzcie mi czy w gyn któryś z doktorów zlecał wam immunofenotyp? Będę podchodzić do 2 procedury u dr G, ale byłam dziś u dr Cz i była bardzo zaskoczona że dr G nie zlecił mi immunofenotypu po nieudanej pierwszej procedurze. Oczywiście wykonam to badanie i cieszę się że trafiłam do dr Cz. Czy macie jakieś doświadczenia z dr M w zakresie immunologi?starania od sierpnia 2015, 01/16- polip szyjkowy, 04/16- laparoskopia torbiel łagodna endometrioza, 05/16-02/17 stymulacje zespół LUF, 03/17- 1sza IUI , 04/17- 2ga IUI 05/17 I IVF Imsi 8B i 8A ;( 06/17 histero 23.08.17 start długi protokół gonapeptyl. Cd4/cd8 mthfr homo, pai-1 hetero
-
natlem wrote:Ja byłam wczoraj na wizycie u dr M i mi prosto z mostu powiedzial że nie zna się na immunologii i dlatego kazał mi iść do immunologa. Wisze na liście rezerwowej do immunologa ż gyn i w między czasie szperajac na Google wyczytałam o tym immunofenotypie i stwierdziłam że zrobię sobie sama nim dostanę się do lekarza robiłam to w cytolabie w Katowicach. No i tam Pani mnie spytała o lekarza który mnie na to skierował a ha że dr Google i poleciła mi dr Janosz z Zabrza ze się w tym specjalizuje. Jestem już po wizycie całkiem konkretna. Trochę zglupialam przez wczorajszą wizyta i nie wiem czy nie pójść jeszcze do tego immunologa ż gyn. Mam podwyższony stosunek cd4/cd8 wynik 2.5 natomiast nk 7%. Doktorka kazała brać colostrum a od 2ds encorton 10mg. Powtarzając to dr M wpisał mi jeszcze intralipid a na moje pytanie czy intralipid nie spowoduje jeszcze dodatkowego spadku nk który i tak mam niski powiedzial że on się nie zna pytając co na to dr janosz. A doktorka stwierdziła że intralipid jest bardziej na nk a ha to mam ok. Chyba skonsultuje to ż dr ż gyn dla pewności. Dr M pi tym wykreślić ten intralipid. Głupia już jestem co ztobic3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Natlem idź do immunologa na NFZ w Będzinie()tam da Ci skierowanie na część tych drogich badań i wtedy już kompletem można iść do immunologa co mocno siedzi w niepłodności
-
A skoerowanoe dostaniesz od lekarza rodzinnego zawsze to cos zaoszczędzisz...
Mnie św pamięci dr Gryga immunologa kliniczny bardzo odradzal sydora... -
Marlena24 wrote:Ja jak pytałam o dodatkowe badania nawet prszed iui to dr Czerwinska mowila o immunofoneotypie. Nie wiem co ma na celu to badanie, ale ztego co wyczytyłam to chodzi o zbyt aktywne komórki, na które jedyna rada jest intarlipid, ktory w gync i tak przed nastiui chca mi podac zapobiegawczo bez badania, bo juz wcvzesniej o tym wspominala.
-
Pippi, Kamisia, Wasz sukces jest w kategorii cudu Niech on trwa i stanie się normalnością.
Aniu, dobrych wyników w poniedziałek.
Już zaczynamy we wtorek, jestem przeszczęśliwa, że wreszcie; martwić i smucić się będę później jak będą ku temu powody.
Spokojnego, słonecznego weekendu.linkaa28, pippi, Sil, Klee lubią tę wiadomość
Fay -
Natlem zmartwiłaś mnie tym, że dr M nie zna się na immunologii. Nie wiem teraz do kogo iść z tym immunofenotypem, może do Cz skoro ona mi to zleciła, to chyba będzie potrafiła zinterpretować wyniki. A macie jakieś doświadczenia z dr Gajewską w tym zakresie?4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik