Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mamy pęcherzyk i zarodek!!! Pęcherzyk ma 1, 23 cm i dr powiedział, ze jak na dziś, jest wszystko ok. Za 10 dni wizyta, jeśli wszystko będzie dobrze, to liczę, ze zobaczymy serduszko. Fajna wizyta, doktorowi uśmiech nie schodził z twarzy i dostaliśmy fotkę jak na dziś, to się uspokoilam, bo w nocy oczywiście spać z nerwow nie moglam;) teraz przeżyć kolejne 10 dni i pewnie będę dalej myśleć czy będzie dobrze
linkaa28, Klee, Wesołek :-), Mag85, Sunshine_111, Yoselyn82, Rubineye, Alrauna1987, Sil, Kala06, Krakowianka lubią tę wiadomość
-
linkaa28 wrote:Sil ja mam od wczoraj Igulę u siebie na sali, karmię ją z cyca, troche mamy problem z przystawieniem ale dajemy rade:) mam sporo mleka wiec Oliwci odciągam w międzi czasie. No a Oliwia dalej w inkubatorze, ma antybiotykk do czwartku więc jak wynik się poprawi jest szansa ze przyszly weekend juz spędzimy w domu.. Oby
linkaa28 lubi tę wiadomość
-
Wesołek :-) wrote:Ania...co mnie stresujesz? Co chwilę wchodzę i patrzę czy coś zapisalas. Jutro wizyta? Supcio
-
Aniu, przyrost super
Dziewczyny, czy któraś z Was przyjmowała castagnus (z ziółkiem niepokalankiem, na poprawę gospodarki hormonalnej i niewydolność ciałka żółtego) i równocześnie inofem? (Też na poprawę gospodarki oraz na wspomaganie owulacji) Dziś przyszło mi to drugie i zastanawiam się czy mogę to łączyć ze sobą czy zrezygnować z castagnusa.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
ania609 wrote:Aniu w porównaniu z twoją beta w 16dpt to moja się kryje...
niby tak ale ja mam bliźniaki a Ty jednego maluszka. Zresztą Aniu nie ważne ile, ważne że wszystko zmierza w dobrym kierunku
Nie pamiętam kiedy miałam pierwsze usg ale chyba 23dpt dopiero.
Ale ja musiałam leżeć na początku bo plamilam. Zresztą zobaczymy co jutro dr powie.Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołek :-) wrote:niby tak ale ja mam bliźniaki a Ty jednego maluszka. Zresztą Aniu nie ważne ile, ważne że wszystko zmierza w dobrym kierunku
Nie pamiętam kiedy miałam pierwsze usg ale chyba 23dpt dopiero.
Ale ja musiałam leżeć na początku bo plamilam. Zresztą zobaczymy co jutro dr powie. -
ania609 wrote:Przepraszam kochana ja dopiero niedawno dostałam wynik bo jechałam dopiero po 17 do Katowic na bete wiesz ? jechałam tam taka załamana że to już koniec..a tu proszę jest dobrze bardzo się cieszę jutro wizyta u dr G ciekawe co mi powie. .pewnie jutro mi nie będzie robił usg?
O jak ladnie podskoczyla niech nadal tak pieknie rosnie a na usg za wczesnie takze raczej sie nie nastawiaj. Pecherzyk przy dobrym sprzecie widac jakos przy becie powyzej 1000. -
iwcia10 wrote:O jak ladnie podskoczyla niech nadal tak pieknie rosnie a na usg za wczesnie takze raczej sie nie nastawiaj. Pecherzyk przy dobrym sprzecie widac jakos przy becie powyzej 1000.