Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anies30 wrote:
Sun 25 tc, ja 24, Kala 21 już! Kto po nas jeszcze? I się zastanawilam kto był do porodu po Lince? Czy to już my! Aaaa!!!!! Miłego dnia dziewczyny
No właśnie teraz to już chyba my dopiero...
Mój właśnie skręca mebelki... Aktualnie czwartą godzinę jedną komodę... Nie obyło się bez strat... ehhh
Ale będę w końcu miała gdzie ciuszki włożyć
Kala, Ty dziś półmetek! Jak się czujesz? -
Cześć dziewczyny i oto minęło pół ciazy, przeleżane wiec druga połowa mogłaby byc łaskawsza u mnie niby troche lepiej bo w środę nie było jednego krwiaka, został jeszcze jeden ale mam nadzieje ze idziemy w dobrym kierunku żyje nadzieja ze jednak stad wyjdę wcześniej
Sunshine_111, Krakowianka, Klee lubią tę wiadomość
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Kala06 wrote:Cześć dziewczyny i oto minęło pół ciazy, przeleżane wiec druga połowa mogłaby byc łaskawsza u mnie niby troche lepiej bo w środę nie było jednego krwiaka, został jeszcze jeden ale mam nadzieje ze idziemy w dobrym kierunku żyje nadzieja ze jednak stad wyjdę wcześniej
-
ania609 wrote:O rany to już duże smerfy :)a próbują już raczkowac?fajnie bo nie długo zaczną się bawić razem a to za 4mc wracasz do pracy?
Syn już raczkuje. Córa się buja i czołga na razie to się biją więc obawiam się że później będzie jeszcze ciekawiej. No za niedługo wracam do pracy... życieTransfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Fay wrote:Dr G-K przyjmuje pn/wt/śr rano do 10.00. Do końca sierpnia nie ma terminów, zawsze muszę prosić o dopisanie, więc z wizytą u niej na szybko będzie trudno. Co do dr Piekarz, nie wiem, dzwoniąc, dopytaj. Na późniejszą wizytę byłaby idealna. Zresztą, nie daj się zbyć dr Gretce, powiedz, że masz kilka pytań. Powie Ci przede wszystkim jak wygląda pęcherzyk, co z lekami, kiedy następna wizyta.
ja mam termin do G-K na 15:10 wiec przyjmuje dluzej niz do 10 ranoMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
ania609 wrote:Kala a to cały czas jesteś w szpitalu ?biedna mam nadzieję że już nie będziesz miała problem z krwiakami
Tak, juz 4 tydzień leżę w szpitalu mam taka nadzieje ze w końcu dadzą mi spokój i bede mogła choc troche sie nacieszyć ciążą
starania od 2013 PCOS, M: azoospermia
GynCentrum 02.08 2x blastocysty, 8tc. ☹️09.01.17 2 w 3 dobie ☹️ Invimed Warszawa, 1.04. 2x 3 doba 12 dpt - 267,26 14dpt-529 17dpt-1391, mamy ❤️ -
Fay wrote:Też raz miałam, raz nie. Wypośrodkuję, bo czytałam, że są one skuteczne po 3-4 dniach.
Powodzenia na wizycie, dobrze pamiętam, że serduszko??
Wizytę mam w czwartek dopiero i... nie dziękuję, żeby nie zapeszyć.