Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
mandy11 wrote:Aniu ja też wiedziałam Bardzo się cieszę, okazuje się, że my tu na forum wiemy lepiej niż lekarze, bo od razu poddałyśmy w wątpliwość ich sceptyczne wieści, hihi
-
lilou wrote:No pieknie kochana!!! Gratuluje teraz czekany na serduszko, które bedzie na pewno. Mam nadzieje, ze juz trochę mniej zestresowana jesteś.
-
Wesołek :-) wrote:Idą spać ok 20 wstają ok 23 na mleko. Później wstają ok 3 na mleko lub wodę. I śpią do 6-7. To jest najlepsza wersja moich dzieci. A gorsza to idą spać ok 20 i wstają ok 22-23 a później co godzinę. Po czym nie chcą iść spać bo im się nie chcę i wariują i jak padnie jedno to drugie wstanie.
W dzień czasami śpią raz ale przeważnie 2 razy po ok 30-40 min. Czasami tylko 15. -
Wesołek :-) wrote:Idą spać ok 20 wstają ok 23 na mleko. Później wstają ok 3 na mleko lub wodę. I śpią do 6-7. To jest najlepsza wersja moich dzieci. A gorsza to idą spać ok 20 i wstają ok 22-23 a później co godzinę. Po czym nie chcą iść spać bo im się nie chcę i wariują i jak padnie jedno to drugie wstanie.
W dzień czasami śpią raz ale przeważnie 2 razy po ok 30-40 min. Czasami tylko 15.Karolcia885 -
Ania gratuluje!
Marlena24 wrote:Powiedzcie mi proszę, bo czytam ze wlewy z intralipidu powinno sie podawac jak najwolniej, a w gync kazali mi przyjecha na 1 h przed planowana inseminacja...
mi w gyn tak podawali włąsnie w 1 godzine, a zalecenie od immunologa mam ze 3.5 godziny -
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Ania gratuluje!
mi w gyn tak podawali włąsnie w 1 godzine, a zalecenie od immunologa mam ze 3.5 godziny -
Chodzi o to że intralupid ma wysoką osmolarność dlatego bezpieczniej podawać go wolniej by nie doszło do zatkania żyły.
W charakterystyce leku pisze Szybkość infuzji leku INTRALIPID 20% nie powinna przekraczać 500 ml w ciągu 5 godzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:11
-
nick nieaktualnyWitam was kochane aniu gratulacje i trzymam dalej kciuki.
To ja wam powiem co u mnie wczoraj mialam 1 dzień w pracy po 17 miesiacach wolnego. Jak wrocilam do domu to mowiemojemu M ze znowu nie mam okresu a on żebym zrobila test a mowie a zrobie i tak nie wyjdzie. Patrze 2 krechy, do apteki po drugi znowu 2 krechy. Szok placz bo nie planowane mialam popracowac z pol roku i wrocic po moja sniezynke. No coz moj organizm zdecydowal za mnie. Dzisiaj beta 4460 wiec nie mam juz zadnej watpliwosci ze zostane mama. Zaczyna to do mnie docierac haha teraz potwierdzenie z usg ale moj lekarz jedzie na urlop mowil ze podesle mnie do kolezanki wiec prosze trzymcie kciuki zeby bylo wszystko ok. BuziaczkiWesołek :-), Yoselyn82, mandy11, pippi, Kamiisia, Rubineye, małamii89, EleanorRigby, linkaa28, Anies30, eveliin, Klee, Kala06, 83HOPE, zizia_a, Sunshine_111, Krakowianka, Sil lubią tę wiadomość
-
Baska1988 wrote:Witam was kochane aniu gratulacje i trzymam dalej kciuki.
To ja wam powiem co u mnie wczoraj mialam 1 dzień w pracy po 17 miesiacach wolnego. Jak wrocilam do domu to mowiemojemu M ze znowu nie mam okresu a on żebym zrobila test a mowie a zrobie i tak nie wyjdzie. Patrze 2 krechy, do apteki po drugi znowu 2 krechy. Szok placz bo nie planowane mialam popracowac z pol roku i wrocic po moja sniezynke. No coz moj organizm zdecydowal za mnie. Dzisiaj beta 4460 wiec nie mam juz zadnej watpliwosci ze zostane mama. Zaczyna to do mnie docierac haha teraz potwierdzenie z usg ale moj lekarz jedzie na urlop mowil ze podesle mnie do kolezanki wiec prosze trzymcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Buziaczki -
Basiu gratuluję super!
-
Ania, gratuluję pęcherzyka i teraz wielkie oczekiwanie na serduszko
Basia - super! może się organizm jakoś odblokował... gratuluję!Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Baska1988 wrote:Witam was kochane aniu gratulacje i trzymam dalej kciuki.
To ja wam powiem co u mnie wczoraj mialam 1 dzień w pracy po 17 miesiacach wolnego. Jak wrocilam do domu to mowiemojemu M ze znowu nie mam okresu a on żebym zrobila test a mowie a zrobie i tak nie wyjdzie. Patrze 2 krechy, do apteki po drugi znowu 2 krechy. Szok placz bo nie planowane mialam popracowac z pol roku i wrocic po moja sniezynke. No coz moj organizm zdecydowal za mnie. Dzisiaj beta 4460 wiec nie mam juz zadnej watpliwosci ze zostane mama. Zaczyna to do mnie docierac haha teraz potwierdzenie z usg ale moj lekarz jedzie na urlop mowil ze podesle mnie do kolezanki wiec prosze trzymcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Buziaczki
Wow, Basiu gratuluje, cudownie
Peonia88