Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
mandy11 wrote:Aniu ja też wiedziałam
Bardzo się cieszę, okazuje się, że my tu na forum wiemy lepiej niż lekarze, bo od razu poddałyśmy w wątpliwość ich sceptyczne wieści, hihi
jesteście najlepsze ! :*
-
lilou wrote:No pieknie kochana!!! Gratuluje
teraz czekany na serduszko, które bedzie na pewno. Mam nadzieje, ze juz trochę mniej zestresowana jesteś.
teraz czekamy na moje kochane malutkie serduszko :*
-
Wesołek :-) wrote:Idą spać ok 20 wstają ok 23 na mleko. Później wstają ok 3 na mleko lub wodę. I śpią do 6-7. To jest najlepsza wersja moich dzieci. A gorsza to idą spać ok 20 i wstają ok 22-23 a później co godzinę. Po czym nie chcą iść spać bo im się nie chcę i wariują i jak padnie jedno to drugie wstanie.
W dzień czasami śpią raz ale przeważnie 2 razy po ok 30-40 min. Czasami tylko 15.hehe napewno jest ciężko ale uśmiech dziecka wszystko wynagradza a Ty masz podwójny usmiech
-
Wesołek :-) wrote:Idą spać ok 20 wstają ok 23 na mleko. Później wstają ok 3 na mleko lub wodę. I śpią do 6-7. To jest najlepsza wersja moich dzieci. A gorsza to idą spać ok 20 i wstają ok 22-23 a później co godzinę. Po czym nie chcą iść spać bo im się nie chcę i wariują i jak padnie jedno to drugie wstanie.
W dzień czasami śpią raz ale przeważnie 2 razy po ok 30-40 min. Czasami tylko 15.Karolcia885 -
Ania gratuluje!
Marlena24 wrote:Powiedzcie mi proszę, bo czytam ze wlewy z intralipidu powinno sie podawac jak najwolniej, a w gync kazali mi przyjecha na 1 h przed planowana inseminacja...
mi w gyn tak podawali włąsnie w 1 godzine, a zalecenie od immunologa mam ze 3.5 godziny -
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Ania gratuluje!
mi w gyn tak podawali włąsnie w 1 godzine, a zalecenie od immunologa mam ze 3.5 godziny -
Chodzi o to że intralupid ma wysoką osmolarność dlatego bezpieczniej podawać go wolniej by nie doszło do zatkania żyły.
W charakterystyce leku pisze Szybkość infuzji leku INTRALIPID 20% nie powinna przekraczać 500 ml w ciągu 5 godzin.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2017, 16:11
-
nick nieaktualnyWitam was kochane
aniu gratulacje i trzymam dalej kciuki.
To ja wam powiem co u mnie wczoraj mialam 1 dzień w pracy po 17 miesiacach wolnego. Jak wrocilam do domu to mowiemojemu M ze znowu nie mam okresu a on żebym zrobila test a mowie a zrobie i tak nie wyjdzie. Patrze 2 krechy, do apteki po drugi znowu 2 krechy. Szok placz bo nie planowane mialam popracowac z pol roku i wrocic po moja sniezynke. No coz moj organizm zdecydowal za mnie. Dzisiaj beta 4460 wiec nie mam juz zadnej watpliwosci ze zostane mama. Zaczyna to do mnie docierac hahateraz potwierdzenie z usg ale moj lekarz jedzie na urlop mowil ze podesle mnie do kolezanki wiec prosze trzymcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Buziaczki
Wesołek :-), Yoselyn82, mandy11, pippi, Kamiisia, Rubineye, małamii89, EleanorRigby, linkaa28, Anies30, eveliin, Klee, Kala06, 83HOPE, zizia_a, Sunshine_111, Krakowianka, Sil lubią tę wiadomość
-
Baska1988 wrote:Witam was kochane
To ja wam powiem co u mnie wczoraj mialam 1 dzień w pracy po 17 miesiacach wolnego. Jak wrocilam do domu to mowiemojemu M ze znowu nie mam okresu a on żebym zrobila test a mowie a zrobie i tak nie wyjdzie. Patrze 2 krechy, do apteki po drugi znowu 2 krechy. Szok placz bo nie planowane mialam popracowac z pol roku i wrocic po moja sniezynke. No coz moj organizm zdecydowal za mnie. Dzisiaj beta 4460 wiec nie mam juz zadnej watpliwosci ze zostane mama. Zaczyna to do mnie docierac hahateraz potwierdzenie z usg ale moj lekarz jedzie na urlop mowil ze podesle mnie do kolezanki wiec prosze trzymcie kciuki zeby bylo wszystko ok. Buziaczki
Ale nowina
trzymam za Ciebie mocno kciuki :*
-
Basiu gratuluję
super!
-
Ania, gratuluję pęcherzyka
i teraz wielkie oczekiwanie na serduszko
Basia - super! może się organizm jakoś odblokował... gratuluję!Gyncentrum: 3 x IUI, 3 x IVF
Artemida Białystok: 1 IVF
ciąża naturalna 6 tc [*]
EuroFertil: 1 IVF
zawsze 0 zarodków do mrożenia -
Baska1988 wrote:Witam was kochane
Wow, Basiu gratuluje, cudownie
Peonia88