Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamiisia wrote:Estradiol mi spadł z 2700 na 1500 punkcja w sb...ja juz niewiem. Pęcherzyki mają po 20 mm3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Ala76 wrote:Hmmm no to extra....ja miałam Endo ponad 15 mm i drM mówił że piękne a tu nagle nie lubi powyżej 1cm.A ja zawsze miałam ponad 15 .Ręce opadają....
-
lilou wrote:Ja mam wrażenie, ze dr M dopiero jak pozna pacjenta jest bardziej wygadany. Do mnie sie zawsze uśmiecha jak mnie widzi, a jak robiłam bete, sam podszedł do nas, zeby sprawdzić wynik, wiec był zainteresowany. Chodząc na wizyty do GC po prostu musimy sie przygotować i o wszystko pytać. Jak widza, ze pacjent zainteresowany, to tez więcej powiedzą3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Kamisia ja znalazłam takie coś:
Niestety jakość komórek może być gorsza chociaż nic jeszcze nie jest przesądzone W cyklach naturalnych estradiol też spada na chwile tuż przed owulacją
jacek Szamatowicz
To jest wypowiedź Szamotowicza z Arte. Mam nadzieję, że u ciebie to oznacza reakcję organizmu na owu a nie jakość...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil wrote:O jezusiu, czy dr M coś powiedział? Wyjaśnił to jakoś? Qrcze no... musisz wierzyć ze będzie dobrze kochana...
Tylko ze punkcja w sobotę i tyle..i że zobaczymy. Nie mam pojęcia co to może oznaczac, czy dlatego jest spadek ze juz leków nie biorę do stymulacji tylko cetrotide wczoraj i dzis, wiec wsumoe stymulacja sie skonczyla...ale profesteron tez spadl.. Wzoraj już mówił zobaczymy czy urośnie czy będzie spadać także jakby przewidział ze tak może być...juz sama noe wiem co myśleć o tym. A Wy badalyscie estradiol i progesteron dzień po zakończonej stymulacji, dziś tylko ovitrelle. -
Sil dziekuje za odpowiedz... to jest Nospa max i forte, myslalam ze forte to z podwojna dawka jest? hmmm a co lepsze jest fragmin czy clexane? ty bierzesz fragmin 5 tys?
Kamiisia nigdy nie mialam takiej sytuacji, chociaz podczas stymulacji do iui zrobila mi sie torbiel i musialam miec odwolywana iui, ale nie wiem wlasnie czy wtedy mi tez nie spadl estradiol... nie pamiatam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 17:55
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
linkaa28 wrote:Sil ciesze sie ze wszystko dobrze!! Wiesz gdzie bedziesz prowadzila ciaze?
Ja czekam. Ludzi w pizdu:/ pewnie nie wejde o czasie.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil wrote:No my od 2 procedury mieliśmy z dr M bardzo dobry kontakt. A potem już świetny. Wiedział kim jesteśmy, co przeszliśmy. Dlatego chciałam zostać w GynC i tam ciążę prowadzić.
-
Yoselyn82 wrote:Sil dziekuje za odpowiedz... to jest Nospa max i forte, myslalam ze forte to z podwojna dawka jest? hmmm a co lepsze jest fragmin czy clexane? ty bierzesz fragmin 5 tys?
Kamiisia nigdy nie mialam takiej sytuacji, chociaz podczas stymulacji do iui zrobila mi sie torbiel i musialam miec odwolywana iui, ale nie wiem czy wtedy mi tez nie spadl etrafiol... nie pamiatam....
Ja mam fragmin 5 tyś. Dr G-K chciała mi go potem zmienić na clex, chyba dlatego że w szpitalach się go stosuje. Dr J nic o tym teraz nie mówiła.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Sil no komorki dr mówił ze są juz do punkcji wiec dojrzale ale ostatecznie dzieje się to po podaniu ovitrelle. Dziwny jestem przypadek...takie małe dawki taka szybka reakcja i ten spadek hormonów
-
Kamiisia wrote:Właśnie nic się nie dowiedziałam (
Tylko ze punkcja w sobotę i tyle..i że zobaczymy. Nie mam pojęcia co to może oznaczac, czy dlatego jest spadek ze juz leków nie biorę do stymulacji tylko cetrotide wczoraj i dzis, wiec wsumoe stymulacja sie skonczyla...ale profesteron tez spadl.. Wzoraj już mówił zobaczymy czy urośnie czy będzie spadać także jakby przewidział ze tak może być...juz sama noe wiem co myśleć o tym. A Wy badalyscie estradiol i progesteron dzień po zakończonej stymulacji, dziś tylko ovitrelle.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Yoselyn82 wrote:Sil dziekuje za odpowiedz... to jest Nospa max i forte, myslalam ze forte to z podwojna dawka jest? hmmm a co lepsze jest fragmin czy clexane? ty bierzesz fragmin 5 tys?
Kamiisia nigdy nie mialam takiej sytuacji, chociaz podczas stymulacji do iui zrobila mi sie torbiel i musialam miec odwolywana iui, ale nie wiem wlasnie czy wtedy mi tez nie spadl estradiol... nie pamiatam....
Mi drM powiedzial, ze nie ma zadnego sensu branie no-spy jesli nie boli brzuch bo to nic nie da a on jest przeciwnikiem brania zbednych lekow.Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Sil ja wiem ze fragmin i clexane to to samo jest ale ktory lepszy? clexane odpowiada 2,5 tys fragminu czy jak?
Kamisia ja mialam badane hormony na kazdej wizycie, badanie w dniu ostatniej wizyty i na 2 dzien byl podawany zastrzyk na pekniecie..
Mag ale czasem mozesz nie odczuwac mocnych bolesci czy skurczy a one wystepuja.. moze lepiej pare dni po crio brac a potem juz nie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 18:02
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Sil ja wiem ze fragmin i clexane to to samo jest ale ktory lepszy? clexane odpowiada 2,5 tys fragminu czy jak?
Kamisia ja mialam badane hormony na kazdej wizycie, badanie w dniu ostatniej wizyty i na 2 dzien byl podawany zastrzyk na pekniecie..
Mag ale czasem mozesz nie odczuwac mocnych bolesci czy skurczy a one wystepuja.. moze lepiej pare dni po crio brac a potem juz nie...
Ale moze tez wezme chociaz mnie przekonywal ze nie widzi sensu i jest przeciwnyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 18:13
-
Yoselyn82 wrote:Sil ja wiem ze fragmin i clexane to to samo jest ale ktory lepszy? clexane odpowiada 2,5 tys fragminu czy jak?
Mag ale czasem mozesz nie odczuwac mocnych bolesci czy skurczy a one wystepuja.. moze lepiej pare dni po crio brac a potem juz nie...
Fragmin też można w dawce 2500 kupić. Nie mam pojęcia jaka jest różnica między tymi dwoma środkami.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
Mag85 wrote:No to super... Moglby sie zdecydowac. Moje nigdy nie doszlo do 10 mm. Zawsze mam 9, a teraz nawet niecale. Spij tu spokojnie i sie nie stresuj
Masakra...ja niestety już mu nie ufam.Po prostu coś we mnie pękło. Może dr G coś wymyśli i będzie bardziej zdecydowany. Smutne to że czuję się jak królik doświadczalny.
-
Ala76 wrote:Masakra...ja niestety już mu nie ufam.Po prostu coś we mnie pękło. Może dr G coś wymyśli i będzie bardziej zdecydowany. Smutne to że czuję się jak królik doświadczalny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2016, 18:54
-
Mag85 wrote:A teraz chodzisz do Grettki?
Mag na razie mam przerwę.Muszę się ogarnąć i odpoczĄć.oczyścić organizm z leków hormonów -taki detox. Od stycznia startujemy. I mnie była idealna stymulacja więc problem w zagniezdzeniu.Mam zawsze naturalną owulacje piękny pecherzyk ale problem z nasieniem tylko 3%.No nic...czekamy