Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak braliscie po crio magnez i nospe?
Arwena kciuki za transfer, bierzesz dwa maluszki? 3 dniowe?
Linka kciuki za scratching
Sil a jakie jest najlepsze endo by zarodek mogl sie zagniezdzic?
Mag a dzis mialas wizyte i masz prawie 9mm endo?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mag85 wrote:No ja sie wlasnie martwie bo mi drM napisal transfer na wt ja pow ze to pierwszy listopad to zmienil na pon. A moje endo ma niecale 9mm. Boje sie strasznie,czy nie za wczesnie. DrM mnie przekonywal ze jest ladne i ze nie lubi endo pow 1cm bo uwaza ze zarodek ma gorzej sie zagniezdzic. No nie wiem, ale musze mu zaufac.
Mag85 lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Dzięki dziewczyny za kciuki mam nadzieję że nie umrę z bólu:P
Joafer kiedy zaczynasz stymulacje?? jaki plan macie?? do kiedy w Wawie jesteś?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Dziewczyny jaki jest adres tej taniej apteki w Bytomiu?
-
Arwena a bierzesz intralipid? jakie leki po crio bedziesz brala?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny jak braliscie po crio magnez i nospe?
Arwena kciuki za transfer, bierzesz dwa maluszki? 3 dniowe
W sobote zobaczymy jak sytuacja z zarodkami i jestesmy z klinika umowieni ze wtedy zadecydujemy czy 2 czy 1 na pewno 3 dniowe, ja w pon mialam endo ok 9 to ciekawe czy nie bedzie a duze do transferu...W trakcie II procedury... -
Mag85 wrote:Yoselyn82 mialam wizyte wczoraj i bylo niecale 9mm. Od wczoraj utrogestan i transfer w pon. Moze jeszcze podrosnie? Czy jak wlaczylam progesteron to juz nie?
Mag85 lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Mag85 wrote:Yoselyn82 mialam wizyte wczoraj i bylo niecale 9mm. Od wczoraj utrogestan i transfer w pon. Moze jeszcze podrosnie? Czy jak wlaczylam progesteron to juz nie?
Mag85, Yoselyn82, Sil, pippi lubią tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Sil wrote:Tyszanko ty już się stymulujesz czy jeszcze wyciszasz? Ja miałam sam gonal 150 przy 1 podejściu.
Tylko planuje urlop wziac po transferze i licze i licze i licze...5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Mag85 wrote:Dzieki dziewczyny, juz sie uspokajam
Cuekawe u kogo transfer bedziesz miaka.5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Dziewczyny robilam porzadek w lekach i mam pytanie..
Mam 7 amp clexane o,4 oraz 7 amp fragmin 5 tys jednostek... czy moge wziąć pierw te 5 tys a potem przejsc na clexane zeby nie stracic tamtych zastrzyków?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Tyszanka81 wrote:Warunki masz super na przyjecie bąbla
Cuekawe u kogo transfer bedziesz miaka.
Nie znam go nigdy nie bylam u niego,mam nadzieje ze sie zna na transferach
Ja tez zawsze licze,mnoze,dziele a i tak ciezko sie wstrzelic z urlopem po transferze. Chociaz teraz mi sie udalo o dziwo. Jedynie transfer w pon kompletnie mi nie pasuje,ale jak to pow drMa na moje jeki ze nie moge w pon "ale endometrium pasuje pon"
-
Mag85 wrote:Transfer mam u dr Grettki....juz mi sie dzis snil,pisalam na watku ivf, zaproponowal ze w nastepnym cyklu w specjalnym pokoju sam mi zrobi dzidziusia a ja chcialam od razu...
Nie znam go nigdy nie bylam u niego,mam nadzieje ze sie zna na transferach
Ja tez zawsze licze,mnoze,dziele a i tak ciezko sie wstrzelic z urlopem po transferze. Chociaz teraz mi sie udalo o dziwo. Jedynie transfer w pon kompletnie mi nie pasuje,ale jak to pow drMa na moje jeki ze nie moge w pon "ale endometrium pasuje pon"
Mag, kochana, dr Grettka dobrze robi transfery. Tylko jest bardziej małomówny od dr M. U mnie miał dobra rękę i czekamy na dzieciątko, tego samego życzę Tobie. Sen niesamowity, hihi
Peonia88
-
Jak pytałam o zmianę fragminu na coś innego to sie dowiedziałam ze albo to albo to. Bez mieszania.4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
Estradiol mi spadł z 2700 na 1500 punkcja w sb...ja juz niewiem. Pęcherzyki mają po 20 mm