Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czy Wy też podczas stymulacji mialyscie ogromne ilości sluzu takiego bezbarwnego?
-
Kamiisia wrote:Dziewczyny czy Wy też podczas stymulacji mialyscie ogromne ilości sluzu takiego bezbarwnego?
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Kamiisia wrote:Dziewczyny czy Wy też podczas stymulacji mialyscie ogromne ilości sluzu takiego bezbarwnego?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
nick nieaktualnyKamiisia wrote:Dziewczyny czy Wy też podczas stymulacji mialyscie ogromne ilości sluzu takiego bezbarwnego?
Powiem Ci ze u mnie była śmieszna sytuacja bo ja naturalnie tego śluzu nie mam (nie mam owu-PCOS). W trakcie stymulacji byłam z moim M na siłowni, podbiegałam trochę na bierzni a tu nagle "chlup" i biegiem do WC, nie wiedziałam co jest grane, a tu białko jajca w majtach Wtedy do mnie dotarło ze "ah to tak ten płodny śluz wyglada", no i sie silka skończyła dr. M mi zabronił.
Także całkiem normalnie reaguje Twój organizm -
Tyszanka81 wrote:Dziewczyny tak dla przypomnienia...
Dzis zaczynam antyki,ide dlugim protokolem- 21 tabletek,w ostatnim dniu antykow wlaczony gonapeptyl przez 14 dni...i pozniej kiedy byla wlaczana stymulacja?
Tym razem bedzie tylko gonal...szedl ktos na gonalu tylko?W trakcie II procedury... -
Arwena8 wrote:Tak ja szlam na samym gonalu 225 tylko protokol krotki z antagonista wczraj punkcja
Jak się czujesz ile pecherzykow pobrali? -
Martirybka wrote:Powiem Ci ze u mnie była śmieszna sytuacja bo ja naturalnie tego śluzu nie mam (nie mam owu-PCOS). W trakcie stymulacji byłam z moim M na siłowni, podbiegałam trochę na bierzni a tu nagle "chlup" i biegiem do WC, nie wiedziałam co jest grane, a tu białko jajca w majtach Wtedy do mnie dotarło ze "ah to tak ten płodny śluz wyglada", no i sie silka skończyła dr. M mi zabronił.
Także całkiem normalnie reaguje Twój organizm
Mam to samo...nagle tyle wypływaMartirybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sil wrote:W GynC jak muszą, to w taki dzień zrobią zabieg. Ale będą robić WSZYSTKO co w ich mocy, by zabieg był wcześniej lub później. Nie zdziw się więc...
-
Sil dobrze pamietasz:) mam scratching
A jak Ty się czujesz? masz jeszcze plamienia, kiedy masz wizytę u dr J? Pracujesz w domu czy masz L4 i się oszczędzasz:)24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1)