Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Też właśnie czytałam różne opinie na jej temat. Większość była pozytywna, ale zdarzyły się takie, że jest olewająca i wizyta trwa 5 min. Człowiek szuka pomocy, a tu takie problemy
Boję się, że znowu będziemy musieli próbować gdzie indziej, a gyncentrum najbardziej nam pasuje pod względem dojazdu i godzin pracy. -
Kozamonia ja bym tam poczekała na dr M
Kasiurku cieszę się, że rozpatrujemy u Ciebie tę najlepszą opcję, kamień z serca... Teraz badanie i niezależnie od wyniku będzie dobrze! Trzymaj się Kochana, ja miałam usuwaną zmianę z piersi, okazała się łagodna, ale swoje przeszłam podczas diagnostyki, więc wiem co czujesz. U Ciebie będzie tak jak u mnie - trochę zachodu, ale ostatecznie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 14:23
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Kozamonia, ja bym na twoim miejscu tak jak Mandy radzi poczekała na dr M az wróci z urlopu. Szkoda by było jakbyś sie zraziła do kliniki przez dr Cz, Która jest bardzo specyficzna i raczej jej unikamy. Pozostali lekarze sa ok. Z której kliniki sie przenosisz?
Peonia88
-
kozamonia wrote:Też właśnie czytałam różne opinie na jej temat. Większość była pozytywna, ale zdarzyły się takie, że jest olewająca i wizyta trwa 5 min. Człowiek szuka pomocy, a tu takie problemy
Boję się, że znowu będziemy musieli próbować gdzie indziej, a gyncentrum najbardziej nam pasuje pod względem dojazdu i godzin pracy.83HOPE lubi tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
mandy11 wrote:Opinie o klinice są różne... Jest to niestety trochę taka "produkcja taśmowa", wiele rzeczy trzeba samemu doczytać, poszukać możliwości diagnostycznych, bo tego w gyn niestety brakuje... Nie mniej jednak wiele Dziewczyn zaszło z nimi w ciążę, sporo podczas pierwszego transferu inv, więc najgorzej nie jest... Nie jest tak dobrze, gdy są poważniejsze problemy, bo jak pisałam wcześniej, diagnostyka niewątpliwie nieco kuleje. Ja jednak (to moja osobista opinia) dr Cz nie ufam i nie chciałabym, żeby była moim lekarzem prowadzącym.
masz racje, tez sie do niej zrazilam i tez nie chcialabym zeby prowadzila mi ciaze...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lilou wrote:Kozamonia, ja bym na twoim miejscu tak jak Mandy radzi poczekała na dr M az wróci z urlopu. Szkoda by było jakbyś sie zraziła do kliniki przez dr Cz, Która jest bardzo specyficzna i raczej jej unikamy. Pozostali lekarze sa ok. Z której kliniki sie przenosisz?
-
mandy11 wrote:Peonia u Ciebie już skończony 13 tydzień, mam nadzieję że rozmów z toaletą coraz mniej, tak?
Peonia88
-
mandy11 wrote:Kozamonia ja bym tam poczekała na dr M
Kasiurku cieszę się, że rozpatrujemy u Ciebie tę najlepszą opcję, kamień z serca... Teraz badanie i niezależnie od wyniku będzie dobrze! Trzymaj się Kochana, ja miałam usuwaną zmianę z piersi, okazała się łagodna, ale swoje przeszłam podczas diagnostyki, więc wiem co czujesz. U Ciebie będzie tak jak u mnie - trochę zachodu, ale ostatecznie dobrze!
Pozegnalam sie dzisiaj z Paniami w GC, z panią doktor, jakoś sie tak przyzwyczaiłam ze tam co chwile jestem, ze jakiś dziwnie sie czułam mówiąc ze długo mnie nie będzie
Wrócę chyba razem z Panią doktor czyli koło marca:)4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
lilou wrote:No niestety jeszcze czekam na ten piękny moment ale trochę lepiej juz jest. Nie spędzam juz całego dnia nad kibelkiem, tylko pół :p
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
kozamonia wrote:Też właśnie czytałam różne opinie na jej temat. Większość była pozytywna, ale zdarzyły się takie, że jest olewająca i wizyta trwa 5 min. Człowiek szuka pomocy, a tu takie problemy
Boję się, że znowu będziemy musieli próbować gdzie indziej, a gyncentrum najbardziej nam pasuje pod względem dojazdu i godzin pracy.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Hey dziewczyny, biore sprawy w swoje ręce:) Zapisałam się do endokrynologa ponieważ podczas 2 -go crio mialam TSH 1,79 ( marzec) a przed drugim nikt tego nie badał i obawiam się , że mogło byc wysokie...Tak więc pójde do fachowca niech coś poradzi. Dodatkowo robię limfocyty subpopulacyjne ( NK) i wszystkie możliwe badania , które mam z Luxmedu.Zbadam nawet Helicobaktera itp. Dostałam energii listopadowej:) Pozdrawiam Was
mandy11, Sil, linkaa28, pippi, Klee lubią tę wiadomość
-
Sil wrote:W GynC 99% wizyt trwa 2 minuty, 5 to juz dużo
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
mandy11 wrote:No ja nigdy nie byłam ani 2, ani 5 minut, zawsze miałam dużo pytań i nigdy nie poczułam się wypraszana, więc ja akurat tego nie mogę im zarzucić...3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Sil wrote:Mandy, ja też zwykle miałam listę pytań, ale, szczególnie na początku, nawet jak z listą byłam, to jak wychodziłam, to okazywało się że wizyta trwała 5-7 min. Z czasem, gdy "zżyłam się" z dr M wizyty były bardziej treściwe z jego strony, nawet bez pytań, nie zmienia to faktu, że wizyty są u nich ekspresowe. Nawet moja pierwsza wizyta ciążowa u dr G, trwała 15 minut, a już u dr Janosz ponad pół godziny, o tym jak w Artemidzie było to nawet wspominać nie będę. Jasne, dziewczyny często opisywały, że one jeszcze w łazience były, a dr Cz już stała w drzwiach, mi się tak nie przytrafiło, ale taśmówka niestety jest...
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
No ja mialam taka sytuacje z dr Cz ze nie zdazylam sie do konca ubrac a ona juz wstawala od biurka zeby wychodzic... placisz nie male pieniadze to powinno im zalezec a nie wizyta tak krotko... to jest jakas kpina!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kasiurek dobrze, że jest w porządku
Kozamonia ja chodziłam do Cz, dzięki niej jestem w ciąży. Jest trudna w kontakcie, wizyty trwają krótko, ale jest konkretna i rzeczowa. Ja uważam, że jest dobrym lekarzem, ale potrafi być niemiła, wręcz chamska.29.06 criotransfer - 4 podejście. Mamy serduszko ❤
25.02.2017 urodził się Tymon.
10.04.2018 ostanie podejście. Mamy serduszko ❤ -
Allessa wrote:Dziewczyny w trzecim trymestrze- czy w ogole ktoras z Was otrzymala kiedykolwiek skierowanie na ktg? Badz czy wykonują takie badanie w gync? Dzisiaj w nocy mialam dosc czeste skurcze- nie bolesne ale powtarzalne nie moglan spac. Rano tez juz jeden dosc duzy. Czy ktoras z was miala podobnie?
Allesa mnie raz dr Gajewska po wizycie wysłała do szpitla na ktg zeby sprawdzić czy sa skurcze. W szpitalu mi powiedzieli ze ktg robi się po 28tcAllessa lubi tę wiadomość
Karolcia885