Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
małamii89 wrote:Tyszanka,Kasiurek Wy mialyscie podawane 3dniowe zarodki...jak bylyscie na podgladzie endo i wszystko bylo ok to za ile dni mialyscie crio? za 3 dn8? bo 3dniowe zarodki? bo przy blastocystach zawsze mialam za 5 dni crio jezeli endo bylo odpowiedniej grubosci..dzieki za info:)5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
dorciak1805 wrote:Dziewczyny- Karolcia, Aneta, Wesołku,Catarina, czy sy juz pralyscie ubranka? Jak tak to w czym? W proszku czy plynie do prania?
Ja kupiłam płyn i proszek lovela część prałam w proszku część płynie nie widzę różnicyKarolcia885 -
Czy nr do kliniki sie zmienil? dzwonilam tam dzis i co chwile włączała mi sie administracja mimo ze wciskalam 1... hmm ciekawe czemu....Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Czy nr do kliniki sie zmienil? dzwonilam tam dzis i co chwile włączała mi sie administracja mimo ze wciskalam 1... hmm ciekawe czemu....
Na jakim jesteś teraz etapie?? miałaś crio czy masz teraz jakoś?? bo nie bardzo pamiętam24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
czarna 31 wrote:Wiecie może ile kosztuje mrożenie zarodków w gyn. Jutro mam punkcje a wysoki mam estriadol (3000) i podobno nici z transferu będą. Ile powinien wynosić estriadol do transferu? I jeszcze jedno czy tsh 1,64 jest ok czy też mam czymś to zbijać?3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
Aneta197722 wrote:Karolcia...odkąd masz pessar założony to czy nie odczuwasz pieczenia i swędzenia?
Dorciak... ja wyprałam w płynie lovela
Aneta ja miałam robiony posiew i wyszły mi bakterie brałam antybiotyk chociaż nic nie czułam, teraz co parę dni biorę lactovaginal żeby zapobiec infekcji.Karolcia885 -
Czarna ja mialam estradiol 4 tys i mialam hiperke wiec ja mialam odraczany transfer...przyjmuje sie ze THS powinno byc ok 1-1,5 tak mi mowila pani endokrynolog. Ja mialam zamrazane zarodki jeszcze w programie, takze nie wiem ile tak to kosztuje...
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ja mowie o programie rzadowym ktory sie skonczyl w lipcu. Nie bralam nic, tam dali mi kapcie i koszule
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:31
❤️❤️❤️ -
Odebrałam wyniki na różyczkę i toksoplazmozę...i mam niski poziom przeciwciał Różyczka IgG. Kiedyś miałam 14,5- teraz mam 7,5 ( wynik wątpliwy). Czy jest możliwy spadek przeciwciał w przeciągu 3 lat? Różyczka IgM ok. I teraz nie wiem czy mam być doszczepiana? Tyle, że trzeba to zrobić 3 miesiące przed planowaną ciążą... Zawsze pod górkę...Program Rządowy: 4 nieudane transfery.
-
dredzik ja mialam taki wynik rozyczki:
IgG > 400
IgM 0,12
Ja przechodzilam rozyczke w dziecinstwie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 09:46
dredzik84 lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
kiedy idziesz do kliniki? chorowalas na rozyczke? mysle ze bedziesz musiala powtorzyc badanie...Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny w trzecim trymestrze- czy w ogole ktoras z Was otrzymala kiedykolwiek skierowanie na ktg? Badz czy wykonują takie badanie w gync? Dzisiaj w nocy mialam dosc czeste skurcze- nie bolesne ale powtarzalne nie moglan spac. Rano tez juz jeden dosc duzy. Czy ktoras z was miala podobnie?