Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołku jak u Ciebie? Rozumiem, że nie dotarłaś na wizytę do doc. Włoch? Ja byłam wczoraj, pani doc. bardzo mnie uspokoiła, powiedziała że z Malutką będzie na pewno OK i nie ma potrzeby rodzić w ośrodku o wysokim stopniu referencji Teraz już chyba odetchnę na maxa...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2016, 11:56
Klee, Wesołek :-), linkaa28, dredzik84, lilou, Allessa, pippi, Rubineye lubią tę wiadomość
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
mandy11 wrote:Wesołku jak u Ciebie? Rozumiem, że nie dotarłaś na wizytę do doc. Włoch? Ja byłam wczoraj, pani doc. bardzo mnie uspokoiła, powiedziała że z Malutką będzie na pewno OK i nie ma potrzeby rodzić w ośrodku o wysokim stopniu referencji Teraz już chyba odetchnę na maxa...
U mnie bez większych zmian do dr Włoch nie dojechalam ale w poniedziałek mam mieć tutaj robione echo serca. Czasami mam przeboje nocne i coś się dzieje a tak to ok. Czekam na wyznaczenie terminu cc a Wy jak tam?Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
A jak to jest z ciaza biochemiczna? jak ona sie objawia, no oczywiscie ze zlym przzyrostem bety i spadkiem. @ dopiero pojawi sie po odstawieniu lekow czy juz w trakcie jak zarodek przestanie sie rozwijac... czytalam dzis na necie i mam troszke metlik w glowie...
Peonia jakie ty mialas objawy oprocz ze beta zle przyrastala? mialas jakies bolesci czy nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wesołek :-) wrote:U mnie bez większych zmian do dr Włoch nie dojechalam ale w poniedziałek mam mieć tutaj robione echo serca. Czasami mam przeboje nocne i coś się dzieje a tak to ok. Czekam na wyznaczenie terminu cc a Wy jak tam?
AMH 1,3; 3xiui 1xinv
czerwiec 2016 ciąża naturalna! Dziękujemy Ci Boże... -
Yoaelin, ja pierwsze 2 przyrosty miałam idealne, dopiero 3 był 48% chyba. Wszystko było ok, miałam objawy, duzo jadłam, ciągnęło mnie do słonych rzeczy, piękna cerę, brzuch trochę pobolewal, a dzien przed poronieniem przestał bolec brzuch. Rano zauważyłam minimalne plamienie, koło 12 miałam wizytę i nie było pęcherzyka, w tym samym dniu plamienie sie nasiliło, leki odstawiłam, a w nocy straszny bol brzucha, skurcze co kilka minut, pewnie tak wyglada poród... Krwawilam 10 dni, ale nie jakoś strasznie mocno jak mnie ostrzegali. Musiałam powtórzyć bete, bo było podejrzenie ciąży pozamacicznej, ale na szczęście beta była juz niziutka. Po tyg znowu musiałam bete powtórzyć i było juz 0.
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Peonia88
-
Peonia Czyli @ lub plamienie pojawi sie jak zarodek przestaje sie rozwijac? czy dopiero jak sie odstawi leki? no w sumie pecherzyka to mial prawo lekarz nie widziec skoro beta nie osiagnela jeszcze tego poziomu.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mandy, cieszę sie, ze u ciebie wszystko super.
Wesolu juz blizej niz dalej a maluszki lada moment beda z Tobamandy11 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Peonia Czyli @ lub plamienie pojawi sie jak zarodek przestaje sie rozwijac? czy dopiero jak sie odstawi leki? no w sumie pecherzyka to mial prawo lekarz nie widziec skoro beta nie osiagnela jeszcze tego poziomu.
Peonia88
-
Rubineye wrote:Hope nikt się nie zgłosił, to napisz mi proszę na priv adres to wyśle w poniedziałek paczkę
Linka nie streusj się tak, będzie dobrze
U mnie zabiegi fryzjerskie kończą się zawsze tak samo - włosy krótko ścięte tak jak Chylińska i bez problemu
Rubi wysłałam Ci zaproszenie, Co do fryzury to zazdroszczę - też bym taka chciała, ale nie bardzo mi chyba pasują takie krótkieNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Yoselyn82 wrote:Peonia Czyli @ lub plamienie pojawi sie jak zarodek przestaje sie rozwijac? czy dopiero jak sie odstawi leki? no w sumie pecherzyka to mial prawo lekarz nie widziec skoro beta nie osiagnela jeszcze tego poziomu.3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
linkaa28 wrote:Dziewczyny które mają mutację MTHFR badałyście kiedykolwiek poziom kw. foliowego? Ja zrobiłam dziś dla "świętego spokoju" i nie wiem czy mam w końcu dobry wynik czy nie
norma jest 4,60- 18,70 a mój wynik to >40 (biorę 5mg tego na receptę i femibion 1)
Zbadałam też poziom B12 norma 191-663 mój wynik 600 (biorę holistic B12)
żelazo mam chyba za nisko norma od 13-150 a ja mam 1
Ile placilas za badanie kwasu i b12? Gdzie robilas?
Jaka masz dokladnie mutacje?
Dziewczyny umowilam sie na scretching w invimed nie bede brala kroplowki i uwaga tam cena zabiegi 90zl.Sil, pippi lubią tę wiadomość
W trakcie II procedury... -
Arwena8 wrote:linkaa28 wrote:Dziewczyny które mają mutację MTHFR badałyście kiedykolwiek poziom kw. foliowego? Ja zrobiłam dziś dla "świętego spokoju" i nie wiem czy mam w końcu dobry wynik czy nie
norma jest 4,60- 18,70 a mój wynik to >40 (biorę 5mg tego na receptę i femibion 1)
Zbadałam też poziom B12 norma 191-663 mój wynik 600 (biorę holistic B12)
żelazo mam chyba za nisko norma od 13-150 a ja mam 1
Ile placilas za badanie kwasu i b12? Gdzie robilas?
Jaka masz dokladnie mutacje?
Dziewczyny umowilam sie na scretching w invimed nie bede brala kroplowki i uwaga tam cena zabiegi 90zl.
Robiłam w diagnostyce u mnie w Rybniku, za kwas 30zł a za B12 35 zł
Mam MTHFR C677T w układzie homozygotycznym (nie pamiętam czy to jest to gorsze czy lepsze;))
Też masz tą mutacje??
No to nieźle gyn nabija kasę!! spora oszczędność to kiedy masz ten scratching?24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1)