Gyncentrum i nie tylko...
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia885 wrote:Sil ja jak zmniejszałam dawki utrogestanu to 11 tygodniu pojawiło sie plamienie taka reakcja organizmu,lepiej za szybko nie zmniejszać dawek. Ja na poczatku nie wiedziaąłm że to od leków ale po miesiącu jak znowu zmiejszyłam znowu pojawiło sie leciutkie plamienie.
Pozdrawiam3 IMSI GynC 1 ISCI Arte
9-117,9 11-269,6 13-523,6 15-1196 19-4722 23-13129
16.06.2017 nasz świat odmieniła Aurora -
lilou wrote:Wesołku, to jeszcze tydzień i będziesz miała dzieciaczki przy sobie to juz niedługo kochana. Trzymam mocno kciuki i czekamy tu na dobre wieści zostajesz w Bytomiu w szpitalu do porodu, czy przeniosą cie do Rudy?
Peonia...za tydzień mam ustalony termin cc zostaję w Bytomiu bo tu są dobrzy lekarze. W sumie dobrze, że tu trafiłam.Allessa lubi tę wiadomość
Transfer 29.03.2016r., 3 doba 2x8A
Beta: 9dpt 90, 11dpt 274, 16dpt 1685, 23dpt 29998
Poród 35tc 3dzień syn i córcia -
Wesołku już cesarka za tydzien? Łał,to dzieciaczki na Święta będą już fajniusie super, oby wszystko było dobrze. Informuj nas na bieżąco. BuziakiCzekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
Karolcoa, ja na początku ciąży miałam dwa razy plamienia, raz krwawienie i bóle brzucha. Stąd zakaz tuli tuli. A wczoraj mąż do mnie ni z tego ni z owego, że może byśmy się poprzytulali. Zgłupiałam.Czekamy na nasze dwa małe cuda ❤❤
05.12.2016 r. Na świecie pojawiły się nasze dwa aniolki Hania i Zosia -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Dziewczyny, czy któraś podchodzi do crio ? Czy na tym wątku same ciężarówki )?
Hope, wyslalam ci zaproszenie - tez chcialabym podpytac o sosnowiecdredzik84 lubi tę wiadomość
24.11 criotransfer 2 blastocyst
9dpt 91.70, 11dpt 196.10, 14dpt 990,50
24.07.2017 Iga i Oliwia (37+1) -
Rubineye wrote:Dzięki dziewczyny za info odnośnie położnej, napisałam maila do szkoły rodzenia i mam nadzieję, że niedługo pójdę na pierwsze spotkanie:)
Kamiisia moim zdaniem warto robić wszystko w co się wierzy, żeby udał się transfer. Bo przyczyna gdzieś jest i same wiemy, że będziemy szukały, próbowały do pozytywnej bety. Ja chodziłam na akupunkturę, nie wiem czy mi to akurat pomogło, ale czułam się zdecydowanie lepiej:) -
opu wrote:Dziewczyny, czy któraś podchodzi do crio ? Czy na tym wątku same ciężarówki )?
Hope, wyslalam ci zaproszenie - tez chcialabym podpytac o sosnowiec
Hej Opu - przyjęłam zaproszenieNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
linkaa28 wrote:Ja podchodzę do crio:) jutro mam 1wsze usg (10dc)
O Linka super to już za kilka dni ttransfer bierzesz 1 czy 2 mrozaczki? A na skurcze atosiban czy papaweryne - czy jedno i drugie? A jakie inne wspomagacze ?Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Hope, wyslalam ci zaproszenie - tez chcialabym podpytac o sosnowiec
Hodze w grudniu w tym cyklu robie scratchinglinkaa28 lubi tę wiadomość
W trakcie II procedury... -
Linka świetnie! Trzymam kciuki i daj znać co powiedzieli na wizycie. Co bierzesz ze wspomagaczy? Jak nastawienie? Do mnie nie dociera że to już... Ja dzis mam 25 dc, czekam na @ i ruszam do crio.
Małami a Ty jak tam?zizia_a lubi tę wiadomość
Program Rządowy: 4 nieudane transfery. -
Hope, Dredzik chcę kroplówkę na skurcze i klej, nacinanie otoczki to jak embriolog zadecyduje. Biorę 2 zarodki, oby chociaż jeden się zadomowił a jakby 2 to chyba ze szcześcia oszaleje:) ale wiem że może być różnie:( niby jestem pozytywnie nastawiona ale różnie bywa, robie co mogę więcej ode mnie nie zależy.
Dredzik dam znać po wizycie, trzymam kciuki też za Ciebie żebyś nie musiała za długo na @ czekać.
Małami daj znać po wizycie pewnie już w tym tyg będziesz miała transfer, ja myślę że w pon za tydzień to będzie 17dc.24.11 criotransfer 2 blastocyst
nick nieaktualnyJa czekam na @ zeby zaczac wcinac leki a podgladanko mam miec 8/9 dc ) biore dwa mrozaki chcialabym kroplowke na skircze klej i naciecie full pakiet ) kiedy mowic lekarzowi o tej kroplowce i innych rzeczach ? Od razu na 1 podgladanku ? Czy mozna pic czerwone wino na endometrium ? Czy raczej odpuscic sobie alkohol ?
-
opu wrote:Ja czekam na @ zeby zaczac wcinac leki a podgladanko mam miec 8/9 dc ) biore dwa mrozaki chcialabym kroplowke na skircze klej i naciecie full pakiet ) kiedy mowic lekarzowi o tej kroplowce i innych rzeczach ? Od razu na 1 podgladanku ? Czy mozna pic czerwone wino na endometrium ? Czy raczej odpuscic sobie alkohol ?
dziewczyny plamiłyście też po estrofemie?? albo bo encortonie? bo wczoraj i dzisiaj rano pojawiło się u mnie lekkie plamienie i już się boje tej wizyty co to oznacza24.11 criotransfer 2 blastocyst
ewella wrote:hej dziewczyny podczytuje Was reguralnie i sledze wasze historie , 3 mam mocno kciuki za udane transfery i rozwiazania wesolku ty chyba bedziesz 1 w kolejce do rozpakowania hehe duzo zdrowka !!
dorciak1805 lubi tę wiadomość
4.11.2017 testuje to będzie 4-ty raz, oby ostatni
Jak zwykle beta mnie niż 0,1- pasuje na jakiś czas.
06.2018r. zmiana kliniki i stymulacja długim protokołem, 4 blastki.
07.03.2019. crio blastocysty, czekam na betę
11dpt- beta hcg 1140, 13dpt - beta hcg 2540 -
ewella wrote:hej dziewczyny podczytuje Was reguralnie i sledze wasze historie , 3 mam mocno kciuki za udane transfery i rozwiazania wesolku ty chyba bedziesz 1 w kolejce do rozpakowania hehe duzo zdrowka !!
Ze Ty masz czas nas jeszcze czytać buziaki MamusiuNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha