X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice kwalifikacje
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice kwalifikacje

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Cześć !
    Czy są tutaj pacjentki dr.Czerwińskiej ? Jeśli tak to jak Wasze opinie ?
    Czytam na znanym lekarzu i są średnie .... A ta Pani dr. Została nam polecona 😔
    Tak, moja prowadząca to dr Czerwińska. Właśnie w najbliższy wtorek będę miala transfer 2 mrożaczków.
    Ogólnie sympatyczny, jak ma się pytania to na wszystkie odpowie, ale z reguły szybkie konsultacje. Na pewno postępuje według tego jak działa klinika, bo czytałam że mają w zwyczaju dawać dwa zarodki np.

Melisa_ lubi tę wiadomość

• Makino. Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza

2017 - 7 tc (puste jajo)
    2018👧
    2021 - diagnoza: niedrożne jajowody, nieudane inv Angelius (cb)
    03-04.2024 - mini stymulacja inv, Reprofit Ostrava, 1 zarodek - transfer nieudany, cb :(

01.2025 - Invimed, 4 zarodki z 6 doby (4AA, 4BA, 4BA, 4BB).
    Transfer 4AA - 24.03.2025. - nieudany :(
    Transfer 4BA - 24.04.2025 - 7 dpt || , 11 dpt - 261,9; 13 dpt -549,63; 15 dpt - 1139,33, 21 dpt - pęcherzyk w macicy, 26 dpt ❤️
    preg.png
  • Melisa_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tutaj znaleźć grupy typowo odnośnie kliniki w Katowicach, więc zapytam tutaj 😉🙂
    Korzysta ktoś może z dawstwa komórek?

Starania In vitro od 2021 :
    7 transferów beta zawsze 0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino. wrote:
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
    Makino, ja jestem u dr Czerwinskiej która też ma srednie opinie. Nie znam dr Kluszczyka ale jak na pierwszą wizytę to bym poszła i zobaczyła co mi by powiedział. Z dr Czerwinskiej jestem w miarę zadowolona, z automatu skierował nas na badania, od razu zaproponowała stymulacje i podejście do in vitro do programu rządowego. Wydaje mi się ze oni mają standardowe procedury dla nowych par po prostu.
    Warto spróbować, zawsze możesz później iść do kogoś innego, tak mi się wydaje 😁 powodzenia! 🍀🤞

• Magda12346 Nowa

Wysłany: 8 kwietnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Jestem tu nowa, lecz w temacie in vitro.
    Zmagam się z tematem od zeszłego roku. Czy jest ktoś , kto zaczął lub zaczyna.
    Pozdrawiam.

• Ola8999 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też się zastanawiam nad ta klinika.

♀️'89 ♂️'87
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Owulacje ☑️
    Drożność ☑️
    Seminogram 116mln/ml ruch A+B 22% Morfo 2% DFI 3,5% HBA 82% MAR 13%
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, unidox 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne wycięte ✂️
    7.05 IUI ❌ koncentracja 46mln ruch A+B 28%
    KIR BX 2ds1 2ds3 2ds4del 2ds5 3ds1, brak 2ds2 i 2ds4norm
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ