X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice kwalifikacje
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice kwalifikacje

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Cześć !
    Czy są tutaj pacjentki dr.Czerwińskiej ? Jeśli tak to jak Wasze opinie ?
    Czytam na znanym lekarzu i są średnie .... A ta Pani dr. Została nam polecona 😔
    Tak, moja prowadząca to dr Czerwińska. Właśnie w najbliższy wtorek będę miala transfer 2 mrożaczków.
    Ogólnie sympatyczny, jak ma się pytania to na wszystkie odpowie, ale z reguły szybkie konsultacje. Na pewno postępuje według tego jak działa klinika, bo czytałam że mają w zwyczaju dawać dwa zarodki np.

Melisa_ lubi tę wiadomość

• Makino. Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza

2017 - 7 tc (puste jajo)
    2018👧
    2021 - diagnoza: niedrożne jajowody, nieudane inv Angelius (cb)
    05.2023 - udało się udrożnić 1 jajowód.
    03-04.2024 - mini stymulacja inv, Reprofit Ostrava, 1 zarodek - transfer nieudany, cb :(
  • Melisa_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tutaj znaleźć grupy typowo odnośnie kliniki w Katowicach, więc zapytam tutaj 😉🙂
    Korzysta ktoś może z dawstwa komórek?

Starania In vitro od 2021 :
    7 transferów beta zawsze 0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino. wrote:
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
    Makino, ja jestem u dr Czerwinskiej która też ma srednie opinie. Nie znam dr Kluszczyka ale jak na pierwszą wizytę to bym poszła i zobaczyła co mi by powiedział. Z dr Czerwinskiej jestem w miarę zadowolona, z automatu skierował nas na badania, od razu zaproponowała stymulacje i podejście do in vitro do programu rządowego. Wydaje mi się ze oni mają standardowe procedury dla nowych par po prostu.
    Warto spróbować, zawsze możesz później iść do kogoś innego, tak mi się wydaje 😁 powodzenia! 🍀🤞

1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ