X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice kwalifikacje
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice kwalifikacje

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Cześć !
    Czy są tutaj pacjentki dr.Czerwińskiej ? Jeśli tak to jak Wasze opinie ?
    Czytam na znanym lekarzu i są średnie .... A ta Pani dr. Została nam polecona 😔
    Tak, moja prowadząca to dr Czerwińska. Właśnie w najbliższy wtorek będę miala transfer 2 mrożaczków.
    Ogólnie sympatyczny, jak ma się pytania to na wszystkie odpowie, ale z reguły szybkie konsultacje. Na pewno postępuje według tego jak działa klinika, bo czytałam że mają w zwyczaju dawać dwa zarodki np.

Melisa_ lubi tę wiadomość

• Makino. Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza

2017 - 7 tc (puste jajo)
    2018 👧 po 3 latach starań ❤️
    2020 - początek starań o rodzeństwo
    2021 - diagnoza: niedrożne jajowody, nieudane inv Angelius (cb)
    03-04.2024 - mini stymulacja inv, Reprofit Ostrava, 1 zarodek - transfer nieudany, cb :(

01.2025 - Invimed, 4 zarodki z 6 doby (4AA, 4BA, 4BA, 4BB).
    Transfer 4AA - 24.03.2025. - nieudany :(
    Transfer 4BA - 24.04.2025 - 7 dpt || , 11 dpt - 261; 13 dpt -549; 15 dpt - 1139, 21 dpt - pęcherzyk w macicy, 26 dpt ❤️

24.09 - 750 g dziewczynki 👧💓Czekamy na Ciebie ❤️❤️

preg.png
  • Melisa_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tutaj znaleźć grupy typowo odnośnie kliniki w Katowicach, więc zapytam tutaj 😉🙂
    Korzysta ktoś może z dawstwa komórek?

Starania In vitro od 2021 :
    7 transferów beta zawsze 0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino. wrote:
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
    Makino, ja jestem u dr Czerwinskiej która też ma srednie opinie. Nie znam dr Kluszczyka ale jak na pierwszą wizytę to bym poszła i zobaczyła co mi by powiedział. Z dr Czerwinskiej jestem w miarę zadowolona, z automatu skierował nas na badania, od razu zaproponowała stymulacje i podejście do in vitro do programu rządowego. Wydaje mi się ze oni mają standardowe procedury dla nowych par po prostu.
    Warto spróbować, zawsze możesz później iść do kogoś innego, tak mi się wydaje 😁 powodzenia! 🍀🤞

• Magda12346 Nowa

Wysłany: 8 kwietnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Jestem tu nowa, lecz w temacie in vitro.
    Zmagam się z tematem od zeszłego roku. Czy jest ktoś , kto zaczął lub zaczyna.
    Pozdrawiam.

• Ola8999 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też się zastanawiam nad ta klinika.

♀️'89 ♂️'87
    starania od 06.2023
    7.05 IUI ❌
    13.06 kwalifikacja in vitro ✅
    16.06 ⏸️ 11dpo 🫢 naturals
    beta 132,58/544,35/1849,89 🎉
    8.07 6+4 CRL 6mm i bijące ♥️
    18.08 USG prenatalne prawidłowe, NT 1,7 🥳 CRL 6,8cm, pappa wszystkie ryzyka niskie 🍀
    Cukrzyca ciążowa 🤷🍭
    9.10 połówkowe wszystko w porządku 🩵 333g
    TP 23/27.02.2026

preg.png
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ