X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gyncentrum Katowice kwalifikacje
Odpowiedz

Gyncentrum Katowice kwalifikacje

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 00:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melisa_ wrote:
    Cześć !
    Czy są tutaj pacjentki dr.Czerwińskiej ? Jeśli tak to jak Wasze opinie ?
    Czytam na znanym lekarzu i są średnie .... A ta Pani dr. Została nam polecona 😔
    Tak, moja prowadząca to dr Czerwińska. Właśnie w najbliższy wtorek będę miala transfer 2 mrożaczków.
    Ogólnie sympatyczny, jak ma się pytania to na wszystkie odpowie, ale z reguły szybkie konsultacje. Na pewno postępuje według tego jak działa klinika, bo czytałam że mają w zwyczaju dawać dwa zarodki np.

Melisa_ lubi tę wiadomość

• Makino. Ekspertka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza

2017 - 7 tc (puste jajo)
    2018👧
    2021 - diagnoza: niedrożne jajowody, nieudane inv Angelius (cb)
    05.2023 - udało się udrożnić 1 jajowód.
    03-04.2024 - mini stymulacja inv, Reprofit Ostrava, 1 zarodek - transfer nieudany, cb :(

01.2025 - Invimed, 4 zarodki z 6 doby (4AA, 4BA, 4BA, 4BB).
    Transfer 24.03.2025. - nieudany :(
    Transfer 24.04.2025 - ? 🙏
  • Melisa_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę tutaj znaleźć grupy typowo odnośnie kliniki w Katowicach, więc zapytam tutaj 😉🙂
    Korzysta ktoś może z dawstwa komórek?

Starania In vitro od 2021 :
    7 transferów beta zawsze 0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 sierpnia 2024, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makino. wrote:
    Dziewczyny, zapisałam się do Gyncentrum na pierwszą wizytę. Zapisali mnie do dr Kluszczyka? Ale widzę średnie opinie na jego temat... I zastanawiam się czy nie zmienić lekarza
    Makino, ja jestem u dr Czerwinskiej która też ma srednie opinie. Nie znam dr Kluszczyka ale jak na pierwszą wizytę to bym poszła i zobaczyła co mi by powiedział. Z dr Czerwinskiej jestem w miarę zadowolona, z automatu skierował nas na badania, od razu zaproponowała stymulacje i podejście do in vitro do programu rządowego. Wydaje mi się ze oni mają standardowe procedury dla nowych par po prostu.
    Warto spróbować, zawsze możesz później iść do kogoś innego, tak mi się wydaje 😁 powodzenia! 🍀🤞

• Magda12346 Nowa

Wysłany: 8 kwietnia, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkich. Jestem tu nowa, lecz w temacie in vitro.
    Zmagam się z tematem od zeszłego roku. Czy jest ktoś , kto zaczął lub zaczyna.
    Pozdrawiam.

• Ola8999 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, też się zastanawiam nad ta klinika.

♀️35 ♂️37
    start 06.2023
    AMH 1.2 🤔
    Morfo 2% ruch 3+19+7% koncentracja 116mln dfi 3,5 hba 82 mar 13
    Owulacje ☑️
    Drożność ☑️
    Biopsja endometrium stan zapalny cd138 9/1, unidox 💊
    Histeroskopia hist pat: polipy endometrialne wycięte ✂️
    ➡️ maj IUI ❓
    ➡️ koniec maja kwalifikacja ivf ❓ 🙈
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ