X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Immunoglobuliny informacje
Odpowiedz

Immunoglobuliny informacje

Oceń ten wątek:
  • Justyna1501. Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anikk wrote:
    Bardzo Ci dziękuję za pomoc :) mam jeszcze pytanko bo jestem zielona, potrzebuje kupić 20 gram leku , rozumiem że to kupię tak jakby w 1 kroplówce tak? Bo Docent potrzebuje dane do nazywy leku jaki będzie dostępny oraz w jakiej będzie pojemności, te 20 gr,to 1 opakowanie czy np to się kupuje 2× po 10 gr? Przepraszam że tak chaotycznie pisze, ale to dla mnie nowy temat 🙈 z góry dziękuję za odpowiedź
    Zadzwoń do apteki Ave Lekarna w Bohuminie, pytasz jakie mają dawki i wtedy piszesz do doceniamy. Zwykle jedna buteleczka na 10 gram.

• Justyna1501. Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a to prawa że immunoglobuliny zwiekszaja szanse powodzenia transferu o około 40% ?

• Anikk Nowa

Wysłany: 12 stycznia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1501. wrote:
    Zadzwoń do apteki Ave Lekarna w Bohuminie, pytasz jakie mają dawki i wtedy piszesz do doceniamy. Zwykle jedna buteleczka na 10 gram.
    Bardzo dziękuję 🥰

• Qwerty1983 Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1501. wrote:
    Dziewczyny, a to prawa że immunoglobuliny zwiekszaja szanse powodzenia transferu o około 40% ?

Nie ma takiej statystyki. Immunologia to nie do końca zbadany temat. Wielu ginikologów w ogóle nie wierzą w immunologie.

• MalaMiMi Ekspertka

Wysłany: 12 stycznia, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1501. wrote:

Musiałabyś zapytac immunologa , który je zaleca jaka ma skuteczność.

KateM lubi tę wiadomość

• Justyna1501. Koleżanka

Wysłany: 12 stycznia, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaMiMi wrote:
    Musiałabyś zapytac immunologa , który je zaleca jaka ma skuteczność.
    Dziękuję.

‹‹ 108 109 110 111 112
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ