Immunolog pomocy warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Mln wrote:Hej, czy jesteś już może po wizycie? Zakladam że jeśli w Gamecie to u dr Bartosiewicz? Mam wizytę w przyszłym tygodniu i tak jak Ty jeszcze nie wgryzłam się w immunologię, mam jakieś jedno badanie, ale poza tym nic i zastanawiam się co powinnam przynieść na taką wizytę żeby jak najlepiej ją wykorzystać.
Hej, tak jestem po wizycie, wzięłam ze sobą wszystkie badania które już miałam (badanie nasienia sprzed roku, pakiet genetyczny na trombofilie, Ana, homocysteine), z tych immunologicznych miałam tylko kiry i hlc i w sumie u mnie to wystarczyło. Ja nawet nie zdążyłabym dorobić innych badań bo niecały tydzień po wizycie miałam transfer. Pani dr bardzo konkretna, miła, przepisała mi encorton, dla zmaksymalizowania szans, zaleciła metylowane wit na obniżenie homocysteiny. Acard, heparynę - ale to już miałam zalecone przez gina z kliniki. Jeśli się nie uda ten transfer, to mam dorobić resztę badań immunologicznych, rozszerzymy diagnostykę i leczenie. Ogólnie polecam. Edit: jestem po transferze i beta rośnie, przyrosty lepsze niż w poprzednim transferze bez leków. Wtedy zarodek zatrzymał się w 7tyg, ale beta od początku słabo przyrastała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia, 21:09
-