In vitro Bydgoszcz
-
WIADOMOŚĆ
-
daria_92 wrote:My mieliśmy badania o których mówisz. Zresztą jak czytam inne wątki na forum to mam wrażenie że dr Agustyniak zadbał o każde badania, może dlatego że szukał u nas przyczyny aż w końcu po 2 latach w klinice stwierdził niepłodność idiopatyczna
Nam dr Augustyniak zaproponował invitro, wspomniał o inseminacji ale mówił że skuteczność jest kiepska i to co wydany na kilka podejsc to będziemy mieli już połowę invitro
Jakbyś chciała coś więcej wiedzieć to zapraszam na priv
Nie wiem czy jest tutaj opcja pisania na Priv, nie znam na tyle tej aplikacji albo nie mam odpowiedniego pakietu. Dodałam Cię do znajomych, może to coś da🙂Jeżeli możesz odezwij się na maila: [email protected] -
nick nieaktualny
-
Stay poszukaj w wiadomości bo napisałam do Ciebie na privOna: 92'
On: 90'
4lata starań
Niepłodność idiopatyczna
I procedura
29.08.2022 transfer zarodka 4.1.1
5dpt beta 6.8, prog. 144
11dpt beta 69.8 prog. 128
18dpt beta 908 prog. 99.8
23.09 25dpt beta 2654 i jest bijące ❤️; prog. 97,6
01.10 beta 7771, prog 109
04.10 (7+3) USG ❤️ i 1.3 cm człowieka
31.10 (11+2) CRL 4.56 cm, FHR 161
08.11 (12+4) prenatalne, CRL 5.67 cm, FHR 158, bardzo niskie ryzyko
28.11 2022 146 g i 12,9 cm człowieka ❤️
02.01.2023 (21+0) 380 g
20.01.2023 połówkowe ok, chłopiec, 498g
30.01 700g
27.02 1255 g
27.03 1780g - FGR 1st
11.04 1920g
2 x❄️❄️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJola2710 wrote:Hej dziewczyny, jestem z Bydgoszczy, ale od wielu lat leczyłam się w Łodzi.. Chciałam zapytać się jakie macie doświadczenia w leczeniu niepłodności w Bydgoszczy. Nie ukrywam że po 10 latach jestem zmęczona jeżdżeniem do innego miasta. Dajcie znać czy warto próbować podchodzić tutaj.
Witam! W Łodzi gdzie się apani leczyła? -
nick nieaktualnyJola2710 wrote:Hej dziewczyny, jestem z Bydgoszczy, ale od wielu lat leczyłam się w Łodzi.. Chciałam zapytać się jakie macie doświadczenia w leczeniu niepłodności w Bydgoszczy. Nie ukrywam że po 10 latach jestem zmęczona jeżdżeniem do innego miasta. Dajcie znać czy warto próbować podchodzić tutaj.
-
nick nieaktualnyJola2710 wrote:Wiem że jest in victa w Bydgoszczy i ciekawa jestem Waszyvh opinii o niej. No i słyszałam że w tym roku otwierają odział Gamety w Bydgoszczy. Jestem po 4 pełnych procedurach in vitro i myślę żeby ostatni raz spróbować ponownie tutaj ale waham się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2022, 20:43
-
nick nieaktualnyKasztanek wrote:Z mojego doświadczenia nie warto tracić czasu i pieniędzy. Z tego co pisały dziewczyny m.in. na wątku bydgoskim tak samo. Z doświadczenia moich znajomych również bez pozytywnego rezultatu.
Witam! Gdzie wykonywała Pani w Bydgoszczy biopsje endometrium? Ile Pani za nie płaciła i czy miała jakieś objawy wcześniej? -
Stay wrote:I teraz IVF? Jakieś są to koszta mniej więcej podliczając badania, leki itd?
-
MMmm wrote:Witam, czy może ktoś coś wie więcej o klinice zdrowko, Niemcz? Czy ktos ma doswiadczenie z nia? (Oczywiscie w odniesienih do leczenia nieplodnosci), Dziękuję bardzo, pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odp.🙂
Już wrzesień, więc pewnie już wybrałaś klinikę. Wszystko zależy od tego, jakim się jest przypadkiem i z czego wynika problem z zajściem w ciążę. Ja podchodzilam do in vitro w Zdrówku, udało się za 1 razem, jestem właśnie w 8 miesiącu ciąży 😁 Zdecydowałam się tam na pierwszą próbę, gdyż chyba finansowo wychodzi najkorzystniej i koleżance też udało sie u nich za pierwszym razem. Tak więc komu się udaje to chwali, komu nie, to próbuje gdzie indziej. A są tacy, którym ostatecznie nie udaje się nigdzie 😔 -
ENDI wrote:Witam! Gdzie wykonywała Pani w Bydgoszczy biopsje endometrium? Ile Pani za nie płaciła i czy miała jakieś objawy wcześniej?
Pierwszą biopsję miałam w trakcie histeroskopii, a kontrolną już normalnie na wizycie. Robiłam w Gamecie w Łodzi, bo tam się leczę, ale z tego co słyszałam można wykonać ją też w bydgoskiej gamecie. Płaciłam za biopsję razem z wizytą 540 zł. Objawami bywają plamienia śródcykliczne, chociaż u mnie akurat przyczyna plamień była inna. Zdecydowałam się ze względu na niepowodzenie implantacji.6.12.2022 💔 puste jajo
28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasienka30 wrote:Czemu zaczęłaś badać immuno? Czy coś w podstawowych badaniach wyszło żeby iść w tym kierunku
-
nick nieaktualny
-
Kasienka30 wrote:Mój lekarz stwierdził że nie ma sensu robić badań bo biorę encorton żeby organizm nie odrzucił zarodka i nie ważne co wyjdzie to nie ma innego leczenia
Kasienka30 lubi tę wiadomość