IN VITRO GRUDZIEŃ 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
WIK wrote:Ale porazka dlatego ze Nie wyszlo czy złe sie czułaś?
U mnie nie wiem kiedy bo ja moge tylko na sztucznym bo robię za granica. Moze w styczniu?
Drugi raz beta 0 progesteron ok 6
Mimo że brałam bardzo dużo progesteronu któraś z dziewczyn napisała że progesteron z tabletek nie wychodzi z krwi ale ja brałam też oprócz tabletek w zastrzyku miałam skutki uboczne wymioty zawroty głowy
Teraz nasuwa mi się pytanie za pierwszym razem jak beta wyszła to nie udało się bo zarodek był wadliwy czy może dla tego że był niski bardzo progesteron?
Ewidentnie coś mam nie tak z tym progesteronem cieszę się że teraz udało się na cyklu naturalnym może się uda
Jutro przed transferem mam zbadać progesteron lekarz powiedział jak będzie powyżej 10 to jest dobrzeMicha -
Hej dziewczyny ja jestem już po kolejnej wizycie wszystko ok po ok 8 pęcherzyków w każdym jajniku po 12-14 następna wizyta w środę a punkcja dopiero w sobotę choć liczyłam ze będzie kolo czwartku ale z drugiej strony będzie niedziela na odpoczynek. Chyba przed świętami nie będziemy znali wyniku
bz10, elfi, Asiulka84, Vaina lubią tę wiadomość
5 lat starań -
nick nieaktualnyAna ana wrote:Integruje się z Tobą w samopoczuciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 18:44
-
Ana ana wrote:Kiedy robisz betę? Chyba już byłaby miarodajna
Mialam w srode zrobic druga weryfikacje ale pojade jutro. Jak beta bedzie ujemna I hormony spadly to juz bedzie wiadomo co I jak.
Luty 2018-laparoskopia, usuniety 6cm potworniak z czescia jajnika
30.05.18 I 29.06.18- 😥, 28.08.18-3 UIU Odwolana za slabe nasienie
13.09.18 - odwołany start z IMSI - torbiel
I IMSI 08.10.18
transer 8B I 7B )😢
crio 26.11 - 2BB - cb
II IMSI krotkie- 0 zarodkow
III IMSI z KD luty 2019
04.03.19- FET KD (9A I 9B) -.cb
14.05.19- FET 2 bla(AZ)-😢
Wrzesien 2019- FET KD 4 A 😢
12.11.19- Fet AZ4 BB cb
16.12.19- AZ 6.1.1 (:
5dpt-10,1 8dpt- 51,1, 11 dpt- 154,1, 14 dpt- 649,1,17 dpt-2290 pecherzyk 7 mm, 23 dpt-13900, 26 dpt ❤+ krwiak 7 tydzien * 💔
20.03.20 - AZ 6.1.1 cudzie trwaj
badania nieprawidlowosci:Allo- z partnerem 38 % i z dawcą 15%, Ana 1 I 2i 3 dodatnie,MTHFR 6777C-T układ hetero,PAI- 1 układ homo -
Berbeć wrote:Dziewczyny też miewacie takie ujowe nastroje? Ja sie czuje jakbym depresje miala.Dorka81
-
martyna... wrote:ELFI VAINA jak się czujecie po punkcji wszystko ok?pozdrawiam was
-
martyna... wrote:Hej dziewczyny ja jestem już po kolejnej wizycie wszystko ok po ok 8 pęcherzyków w każdym jajniku po 12-14 następna wizyta w środę a punkcja dopiero w sobotę choć liczyłam ze będzie kolo czwartku ale z drugiej strony będzie niedziela na odpoczynek. Chyba przed świętami nie będziemy znali wyniku
-
elfi wrote:Czuję się dobrze. Od razu po zabiegu czułam się jak zaraz po przebudzeniu, taka trochę kopnięta, później zjadłam śniadanie i wypiłam kawę ale nadal byłam dość senna (ale i taka dziś pogoda...) więc poszłam spać. Tak od 16 jest już zupełnie OK. Brzuch mnie lekko boli tak okresowo ale nie potrzebowałam na razie nic przeciwbólowego. Jutro już idę do pracy. Myślę że weekend spokojnie Ci wystarczy żeby dojść do siebie Ja za to mam w sobotę transfer i bardzo fajnie, bo poleniuchuję przez sobotę i niedzielę
elfi lubi tę wiadomość
5 lat starań -
Martinka wrote:Niestety kochane, u mnie transfer się nie udał. Iga, niestety nie podniosę Twoich statystyk
~~~~~~~~
IV procedury in vitro - bez sukcesu
Zostały nam❄❄
~~~~~~~~~
AMH - 0,91(poprawa na 1,95)
MTHFR 1298A-C - homo
PAI-1 - hetero
NK - 21%
ASA - 1:10
ANA - ujemne
▪przeciwciała przeciw osłonce przejrzystej
▪endometrioza 1 stopień
"Dopóki oddycham nie tracę nadziei" -
nick nieaktualny
-
martyna... wrote:Czy uda się przeczytać w końcu jakiś pozytywny wynik i odczarować smutne wpisyDorka81
-
Jaką miałyście dawkę gonalu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 19:48
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"