IN VITRO GRUDZIEŃ 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak wyglądają statystyki powodzeń, które udało mi się zgromadzić:
Butterfly - 1 procedura 1 transfer
Kaśka Kwa - 3 IUI - 3 procedura 1 transfer
Mała HD - 2 procedura 3 transfer
Ciasteczko - 1 procedura -1transfer
Olciaa - 1 procedura - 1 transfer
Morgana - 1 procedura- 1 transfer
Klamka -1 procedura - 1 transfer
Rubi27 -1 procedura - 1 transfer
Waleczna - 1 procedura -2 transfer
Evitaz - 1 procedura -1 transfer
Ana167 -1 procedura -3 transfer
Yoasia 32 - 1 procedura - 1 transfer
Salsefia - 1 procedura - 1 transferWiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 19:53
evkill lubi tę wiadomość
-
Hej!
Wróciłam wczoraj o 2 w nocy, dlatego dopiero dziś udało mi się wejść i Was nadrobić
Niestety u mnie beta nawet nie drgnęła <0,2. Ale ja to od razu lecę po mojego kropka w tym cyklu. Czekam teraz na @ jak na zbawienie, bo jak blisko testowania to brzuch nawalał jak na @, a jak już wiem, że beta ujemna to nagle nic nie czuje i okresu ani widu, ani słychu.
Myślicie, że skoro nawet kropek się nie próbował zagnieździć, to coś nie tak z nim, czy powinnam jednak coś przepadać pod kątem implantacji?
Karolkowa przykro mi bardzo
Aprill szkoda, ze nam się nie udało - postanowiłaś co robisz dalej?
Za pozostałe, niezmiennie kciuki zaciśniete!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania przykro mi, miałam nadzieje że choć tobie się uda
_Hania lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ -
Berbeć wrote:Tak wyglądają statystyki powodzeń, które udało mi się zgromadzić:
Butterfly - 1 procedura 1 transfer
Kaśka Kwa - 3 IUI - 3 procedura 1 transfer
Mała HD - 2 procedura 3 transfer
Ciasteczko - 1 procedura -1transfer
Olciaa - 1 procedura - 1 transfer
Morgana - 1 procedura- 1 transfer
Klamka -1 procedura - 1 transfer
Rubi27 -1 procedura - 1 transfer
Waleczna - 1 procedura -2 transfer
Evitaz - 1 procedura -1 transfer
Ana167 -1 procedura -3 transfer
Yoasia 32 - 1 procedura - 1 transfer
Salsefia - 1 procedura - 1 transferDorka81 -
bz10 wrote:Ja miałam 112,5
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 19:56
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Berbec zalamalas mnie. Może powinnam mieć więcej rozsądku i w końcu zrozumieć, że nie będę miała dzieci. Ale nie....ja z uporem maniaka, spróbujmy spróbujmy...Ciągle dupa z tego wychodzi, a ja swoje. Chyba trzeba w końcu postawić jakąś granicę. Ni w sumie niedługo mój wiek będzie granica, ale gdzie zdrowy rozsadekDorka81
-
martyna... wrote:Trzymam za ciebie mocno kciuki i wierzę że się uda i to będą cudowne święta
-
Martinka wrote:Niestety kochane, u mnie transfer się nie udał. Iga, niestety nie podniosę Twoich statystyk
-
IGA wrote:Mialam w srode zrobic druga weryfikacje ale pojade jutro. Jak beta bedzie ujemna I hormony spadly to juz bedzie wiadomo co I jak.
Trzymam kciuki. Obyś miała złe przeczuciastarania od 06.2015
hsg - lewy jajowód niedrożny, histeroskopia ok, czynnik męski ok
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
IVF I 10.2018 - 2 zarodki 8A CB
IVF II 02.2019 - 2 kruszynki ze mną, beta 22.02 - 4,9
❄❄ -
nick nieaktualnyDorka81 wrote:Berbec zalamalas mnie. Może powinnam mieć więcej rozsądku i w końcu zrozumieć, że nie będę miała dzieci. Ale nie....ja z uporem maniaka, spróbujmy spróbujmy...Ciągle dupa z tego wychodzi, a ja swoje. Chyba trzeba w końcu postawić jakąś granicę. Ni w sumie niedługo mój wiek będzie granica, ale gdzie zdrowy rozsadek
-
_Hania wrote:Hej!
Wróciłam wczoraj o 2 w nocy, dlatego dopiero dziś udało mi się wejść i Was nadrobić
Niestety u mnie beta nawet nie drgnęła <0,2. Ale ja to od razu lecę po mojego kropka w tym cyklu. Czekam teraz na @ jak na zbawienie, bo jak blisko testowania to brzuch nawalał jak na @, a jak już wiem, że beta ujemna to nagle nic nie czuje i okresu ani widu, ani słychu.
Myślicie, że skoro nawet kropek się nie próbował zagnieździć, to coś nie tak z nim, czy powinnam jednak coś przepadać pod kątem implantacji?
Karolkowa przykro mi bardzo
Aprill szkoda, ze nam się nie udało - postanowiłaś co robisz dalej?
Za pozostałe, niezmiennie kciuki zaciśniete!
_Hania lubi tę wiadomość
-
Martinka, Hania
Przykro mi
Hania ogromny szacun za podejście i wolę walki._Hania lubi tę wiadomość
starania od 06.2015
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
❄❄ -
Berbeć głowa do góry. Dzisiaj jest dzień do du.. ale jutro będzie nowy, może lepszy
Nadzieja, nadzieja, walka i do przoduBerbeć lubi tę wiadomość
starania od 06.2015
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
❄❄ -
Dziewczyny, ja dobrze zrozumiałam dziś zalecenie, że Estrofem to dopochwowo ma być? Byłam jeszcze na znieczuleniowym haju i tak mi się wydaje, ale w ulotce w ogóle nie ma nic o IVF i podawaniu dopochwowym.... A w zaleceniach mam tylko że 3 razy na dobę, a nie ma którędy
-
evkill wrote:I ile miałaś komórek? Widze, że miałaś długi i, że jesteśmy z tej samej kliniki. U kogo jesteś?5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB , 04.II crio 2AB , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Dorka81 wrote:Berbec zalamalas mnie. Może powinnam mieć więcej rozsądku i w końcu zrozumieć, że nie będę miała dzieci. Ale nie....ja z uporem maniaka, spróbujmy spróbujmy...Ciągle dupa z tego wychodzi, a ja swoje. Chyba trzeba w końcu postawić jakąś granicę. Ni w sumie niedługo mój wiek będzie granica, ale gdzie zdrowy rozsadekmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualnyelfi wrote:Dziewczyny, ja dobrze zrozumiałam dziś zalecenie, że Estrofem to dopochwowo ma być? Byłam jeszcze na znieczuleniowym haju i tak mi się wydaje, ale w ulotce w ogóle nie ma nic o IVF i podawaniu dopochwowym.... A w zaleceniach mam tylko że 3 razy na dobę, a nie ma którędy
a jakie masz te tabletki? takie na takim kółku? z dniami tygodnia? niebieskie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2018, 20:09
-
bz10 wrote:Tak miałam długi, u dr Juraszka. Komórek miałam 7, z czego 5 było dojrzałych, 4 się zaplodnily, 1 transferowali, 2 zamrożone a jeden przestał się rozwijać. A ty na jakim jesteś etapie? To twoje pierwsze podejście? W piątek idę na wizytę zobaczymy co wymyśli.moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie"