IN VITRO GRUDZIEŃ 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
spineczka wrote:Ja też tak miałam, w weekend zaczęło się lekkie ćmienie. W poniedziałek doszły jajniki i taki ból jakby okresowy Więc to chyba dobry znak
Klusix i dziewczyny które mają koty czy robiliście badania na toksoplazmoze?spineczka lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
IGA wrote:Raz na 2 dzien mialam a tak to zawsze na 3 dzien
-
spineczka wrote:Ja też tak miałam, w weekend zaczęło się lekkie ćmienie. W poniedziałek doszły jajniki i taki ból jakby okresowy Więc to chyba dobry znak
Klusix i dziewczyny które mają koty czy robiliście badania na toksoplazmoze?
Tak robilam nie mam przeciwcial.
Ps.... Wiesz ze toxo nie mozesz zlapac tylko od kotow a glownie od warzyw, owocow I niedogotowanego miesa. -
10 grudnia mialam crio....kilka dni pozniej zrobilam test pozytywny i tak przez kolejne trzy dni...nabralam nadzieji niestety w czwartek byl juz neg.i dzisiaj tez. Duzo by mowic od razu wiedzialam,ze jest cos nie tak w ogole nie bolaly mnie piersi i uwaga zaczely bolec w dniu spodziewanej miesiaczki teraz czekam juz tylko na okres.Nina06
-
Toonney wrote:Tak robilam nie mam przeciwcial.
Ps.... Wiesz ze toxo nie mozesz zlapac tylko od kotow a glownie od warzyw, owocow I niedogotowanego miesa.[/url] -
Nina06 wrote:10 grudnia mialam crio....kilka dni pozniej zrobilam test pozytywny i tak przez kolejne trzy dni...nabralam nadzieji niestety w czwartek byl juz neg.i dzisiaj tez. Duzo by mowic od razu wiedzialam,ze jest cos nie tak w ogole nie bolaly mnie piersi i uwaga zaczely bolec w dniu spodziewanej miesiaczki teraz czekam juz tylko na okres.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 11:52
[/url] -
spineczka wrote:Nina06 jak to mozliwe? Kiedy miałaś ovitrelle??robiłaś bete?
Pierwszy test zrobilam 12 dni po ovitrelle,drugi 14, trzeci 15 dni po wiec to nie zastrzyk. Bety nie robilam,bo mieszkam w Holandii i tu sie tego badania nie robi.Nina06 -
Mi się ovitrelle trzymał dłużej niż 10 dni niestety i też mnie zmylił
Toonney lubi tę wiadomość
36 lat, PCO i niedoczynność tarczycy (ustabilizowana)
08.2018 - pierwsza próba IVF
11.2018 punkcja, 8 zarodków zamrożonych
12.2018 kriotranfser dwóch blastek
Luty 2019 kriotranfser dwóch blastek
6 maja 2019 kriotranfser dwóch blastek, beta 9 dpt - 23, 11 dpt -38,9, 14 dpt - 134,3, 16 dpt - 289,7, 18 dpt 629, 23 dpt 1800, 25 dpt 3080 -
spineczka wrote:Wiedziałam że głównie od miesa i kotow. Nie wiedzialam o owocach i warzywach. Ja jem bardzo malo mięsa za to sporo grzebie w kuwetach. Dzięki za info, koniecznie zrobię to badanie.
Pytalismy też o to weta to powiedział że trzeba wzmozyc higienę i myć ręce po każdym kontakcie z kotem. Trochę to przesada ale faktycznie do kuwety się nie zbliżam."Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
Anetolek, Martyna, Spineczka, Vaina gratulacje!!! Piękny prezent na święta
Mam nadzieję, że nie pominelam nikogo.
Za wszystkie staraczki też trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2018, 13:07
Vaina lubi tę wiadomość
"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."