IN VITRO GRUDZIEŃ 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
izabel_ka wrote:Beta 3,2. Coś zaczęło się dziać i pewnie na tym koniec nigdy nie miałam bety powyżej 1.2
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 08:50
5 lat starań -
nick nieaktualnymartyna... wrote:No widzisz coś ruszyło a przecież to bardzo wcześnie na wysoką betę będzie dobrze może nosisz w sobie wojownika dostałaś jakieś leki na SOR?
-
nick nieaktualnyizabel_ka wrote:A ja na SOR ostre zapalenie pęcherza z krwiomoczem,które zaczęło się 4 dni temu i dziś osiągnęło punkt kulminacyjny... Jestem w 5 dobie po transferze. Nawet się nie łudzę, ze zarodek mógł przeżyć
-
nick nieaktualnyA tak z innej beczki ktoras z was wie ile sie czeka na okres po poronieniu. Czekam i czekam a tu ani cycki nie bola ani nogiani brzuch. Bylam przed swietami u lekrza i w sumie to nic nie zapytalam a endometrium mialam 7 mm. Nigdy nie mialam problemow z endometrium. A powinnam dostac okresu juz wczoraj.
-
nick nieaktualnytruskawa wrote:Kochana :* ja mialam zapalenie pecherza tez bolalo okropnie ryczalam jak bobr. Krwio mocz i ropa ! 6 dni po trasferze. Na sorze powiedzialam ze jestem z in vitro i niech mi da cos slabego. A on mi zasugerowal ze moze sie udalo zrobilam test rano a tam cien cienia. Niestety ja zapalenie pecherza przechodzilam 2 razy po 3 tyg znowu. Niestety poronilam ale u mnie od poczatku przyrost byl nie prawidlowy ledwo 50%. Poronienie nastapilo w 6 tyg. Dbaj o siebie wez zwolnienie i odpoczywaj w domku trzymam za ciebie kciuki ;* dp tego mialam megaaa ciezki czas! Nie wiem czemu z jednej strony sie cieszylam ze sie udalo z drugiej strony nie czulam tego jakby odrazu spisala ta ciaze na strate u czekala na poronienie. Ps lekarz powiedzial ze 70 % to genetycznie nieprawidlowy zarodek i raczej moje zapalenie pecherza nie mialo na to wplywu
-
nick nieaktualnyizabel_ka wrote:Bardzo mi przykro... Ja czuję, że nic z tego nie będzie. Mam tak okropne i bolesne parcie przy oddawaniu moczu że zarodek musiałby być ze stali żeby się utrzymać
-
nick nieaktualnytruskawa wrote:Kochana ja mialam naprawde ostrse zapalenie pecherza pol nocy przesiedzialam na kiblu naprawde nie doluj sie zobaczysz wszystko bd ok :* ilu dniowy zarodek mialas podany ?
-
nick nieaktualnytruskawa wrote:Kochana ja mialam naprawde ostrse zapalenie pecherza pol nocy przesiedzialam na kiblu naprawde nie doluj sie zobaczysz wszystko bd ok :* ilu dniowy zarodek mialas podany ?
-
nick nieaktualnyWiesz co ja bralam duomox zurawit witamine c i sok z zurawiny a i mozesz wziac paracetamol 2 tabletki naraz bol przejdzoe :* kochama zapalenie pecherza to dobry znak. Ja mialam podana 6 dniowa blastocyste i 7 dpt mialam juz test pozytywmy i podwyzszone hcg zobaczysz bd dobrze
-
nick nieaktualnytruskawa wrote:Wiesz co ja bralam duomox zurawit witamine c i sok z zurawiny a i mozesz wziac paracetamol 2 tabletki naraz bol przejdzoe :* kochama zapalenie pecherza to dobry znak. Ja mialam podana 6 dniowa blastocyste i 7 dpt mialam juz test pozytywmy i podwyzszone hcg zobaczysz bd dobrze
-
nick nieaktualny
-
spineczka wrote:Fizycznie czuje się bardzo dobrze, mam dwie bety pozytywne z czwartku i soboty.Kolejna sprawdzam po świętach w czwartek. Stres jest.
Dziewczyny czy te problemy z pecherzem są w jakiś sposób powiązane z procedurą? Ja też mam problem, u mnie z kolei wyglada to tak że mam pełny pęcherz A nie mogę zacząć siusiac...siedzę i skupiam się kilka minut A tam po kropelce leci...5 lat starań -
No to super wynik.juto to pewnie będzie mega wysoka. Czy masz już jakiś plan Kiedy będzie wizyta u lekarza? Bo ja tylko wysyłam mailem i mam telefon od lekarza ze wszystko ok ale żadnych konkretów czy się udalo czy nie i kiedy bedzie coś wiadomo nie wiem ile to jeszcze potrwa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 19:00
5 lat starań -
nick nieaktualnytruskawa wrote:A tak z innej beczki ktoras z was wie ile sie czeka na okres po poronieniu. Czekam i czekam a tu ani cycki nie bola ani nogiani brzuch. Bylam przed swietami u lekrza i w sumie to nic nie zapytalam a endometrium mialam 7 mm. Nigdy nie mialam problemow z endometrium. A powinnam dostac okresu juz wczoraj.
U mnie cykl po poronieniu trwał 42 dni więc cierpliwości -
spineczka, Asiulka84, KeepCalm lubią tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
martyna... wrote:No to super wynik.juto to pewnie będzie mega wysoka. Czy masz już jakiś plan Kiedy będzie wizyta u lekarza? Bo ja tylko wysyłam mailem i mam telefon od lekarza ze wszystko ok ale żadnych konkretów czy się udalo czy nie i kiedy bedzie coś wiadomo nie wiem ile to jeszcze potrwa[/url]
-
spineczka wrote:Ale czad! Gratuluję!
Miałaś transfer czy naturalnie??Vaina, spineczka lubią tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!