X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro, pierwszy raz 2021 :)
Odpowiedz

In vitro, pierwszy raz 2021 :)

Oceń ten wątek:
  • Aszi25 Debiutantka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka85 wrote:
    Cześć,
    Też do was chętnie dołączę. Jestem tyle co po moim drugim kriotransferze 5d ❄️ z embrioglue po scratchingu endometrium - niestety nie powiódł. Wynik bety < 0,1 mIU/ml (9dpt 5dniowej blastocysty). Odstawiłam już leki i czekam na kolejny cykl. Myślę, że następny będzie już z Accofilem zw na problemy immunologiczne. Póki co radziłam sobie z wszystkim sama, ale wsparcie się przyda. 🙂
    Pozdrawiam wszystkie walczące o marzenia!

Przykro mi, że się nie udało :(

Ja właśnie jestem w 8dpt miałam kriotransfer 1 blastusi 5 dniowej z embrioglue.
    Kusi mnie, żeby zrobić bete - ale tym razem grzecznie poczekam do 10dpt :) Przy inseminacjach zawsze dawałam się ponieść. Chociaż dzisiaj mam ciężki dzień i myśli z brakiem nadziei ech.

-niepłodność idiopatyczna-
    Pierwsze IVF
    0 zarodków - wszystkie się zatrzymały
    Drugie IVF
    Trzecie IVF - zmiana kliniki
    10 zapłodnionych komórek, 3 zarodki w 3 dobie ❄, 2 blastki 5 dniowe ❄, 1 blastka 6 dniowa ❄.
    30.03.21 - transfer 1 blastki 5dniowej
  • Ewkamewka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszi25 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Chciałabym do Was dołączyć.
    Staram się o dzidziusia już ponad 4 lata, mam za sobą 3 procedury in vitro.
    Obecnie jestem w trakcie 3 procedury, miałam podaną jedną pięciodniową blastusie <3 - obecnie 8dpt.
    Jest to mój pierwszy transfer - przy wcześniejszych procedurach zarodki się zatrzymywały, i nie było co podać.

Moja przygoda w tym naszym świecie starań trwa już jakiś dłuższy czas, czytałam dawniej różne fora ale nigdy się na nich nie wypowiadałam. Ostatnimi dniami powróciłam do czytania i szukania informacji na forach, spowodowane to było tym , że od kilku dni lekko plamie i odchodzę od zmysłów - nie jest to jednak takie plamienie jak zawsze - ale jednak gdzieś tam w głowie kotłują się myśli, że pewnie się nie udało..

Czytając tak, postanowiłam że założę konto bo wiecie jak to jest napawano wszyscy w koło albo mają dzieci albo jeszcze ich nie chcą. A ja czuje się wśród nich jak odmieniec ech, ciężko się też wygadać bo wiem że wiele z nich chce mi mega pomóc jednak wiem, że do końca nie wiedzą co w takiej sytuacji czuje każda z nas.
    A czytając forum czuje się jak wśród swoich :)
    Ech musiałam to napisać bo dzisiaj mam dzień doła i mniejszej nadziei.

Kibicuje każdej Z WAS !!! :)<3

Czułam dokładnie to samo 29.03 transfer wczoraj beta 269 także rób kochana betę ja duzo leżę faktycznie dwa wiek 😜 i chyba spora dawka prog trzymam kciuki lekarz powiedział że jakbym zaczęła krwawić to od razu łóżko pisać do niego i zwiększenie dawki prog. Bedzie dobrze zobaczysz 😘

• Ewkamewka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka85 wrote:
    Cześć,
    Też do was chętnie dołączę. Jestem tyle co po moim drugim kriotransferze 5d ❄️ z embrioglue po scratchingu endometrium - niestety nie powiódł. Wynik bety < 0,1 mIU/ml (9dpt 5dniowej blastocysty). Odstawiłam już leki i czekam na kolejny cykl. Myślę, że następny będzie już z Accofilem zw na problemy immunologiczne. Póki co radziłam sobie z wszystkim sama, ale wsparcie się przyda. 🙂
    Tule mocno będzie dobrze i Ty kiedyś doczekasz się kurczaczka zobaczysz szybciej niż Ci się wydaje więcej pozytywnych myśli i odpoczynku 😘

• Aszi25 Debiutantka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewkamewka wrote:
    Czułam dokładnie to samo 29.03 transfer wczoraj beta 269 także rób kochana betę ja duzo leżę faktycznie dwa wiek 😜 i chyba spora dawka prog trzymam kciuki lekarz powiedział że jakbym zaczęła krwawić to od razu łóżko pisać do niego i zwiększenie dawki prog. Bedzie dobrze zobaczysz 😘

Super ! Gratulacje :* <3 Takie wiadomości dodają mega kopa i podnoszą poziom nadziei :D

Ja przyjmuję , Duphaston 3x1, Crinone 2x1 i Prolutex 1x1 - wiec progesteronu mam chyba dużą dawkę, chociaż gdzieś tam się boje że jednak może za niski poziom i stąd te plamienia, chociaż są bardzo skąpe nie takie jak zawsze bywały przed miesiączką - więc to mi jeszcze daje nadzieje. Też odpoczywam udało mi się wziąć trochę wolnego, dopiero wczoraj wróciłam do pracy i udało się że chwilowo zdalnie :) - bo na nieszczęście w dniu transferu złapałam jakieś przeziębienie i miałam temp zaraz po, cały dzien 37,1-37,5 jak na złość i też się boję, że to mogło jakoś wszystko popsuć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 17:21

-niepłodność idiopatyczna-
    Pierwsze IVF
    Drugie IVF
    Trzecie IVF - zmiana kliniki
    10 zapłodnionych komórek, 3 zarodki w 3 dobie ❄, 2 blastki 5 dniowe ❄, 1 blastka 6 dniowa ❄.
    30.03.21 - transfer 1 blastki 5dniowej
  • Ewkamewka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszi25 wrote:
    Super ! Gratulacje :* <3 Takie wiadomości dodają mega kopa i podnoszą poziom nadziei :D

Ja przyjmuję , Duphaston 3x1, Crinone 2x1 i Prolutex 1x1 - wiec progesteronu mam chyba dużą dawkę, chociaż gdzieś tam się boje że jednak może za niski poziom i stąd te plamienia, chociaż są bardzo skąpe nie takie jak zawsze bywały przed miesiączką - więc to mi jeszcze daje nadzieje. Też odpoczywam udało mi się wziąć trochę wolnego, dopiero wczoraj wróciłam do pracy i udało się że chwilowo zdalnie :) - bo na nieszczęście w dniu transferu złapałam jakieś przeziębienie i miałam temp zaraz po, cały dzien 37,1-37,5 jak na złość i też się boję, że to mogło jakoś wszystko popsuć.
    Zakaz złego myślenia ja mam 4x2 prog

Yuki lubi tę wiadomość

• Yuki Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszi25 wrote:
    Cześć Dziewczyny :)
    Chciałabym do Was dołączyć.
    Staram się o dzidziusia już ponad 4 lata, mam za sobą 3 procedury in vitro.
    Obecnie jestem w trakcie 3 procedury, miałam podaną jedną pięciodniową blastusie <3 - obecnie 8dpt.
    Jest to mój pierwszy transfer - przy wcześniejszych procedurach zarodki się zatrzymywały, i nie było co podać.

Moja przygoda w tym naszym świecie starań trwa już jakiś dłuższy czas, czytałam dawniej różne fora ale nigdy się na nich nie wypowiadałam. Ostatnimi dniami powróciłam do czytania i szukania informacji na forach, spowodowane to było tym , że od kilku dni lekko plamie i odchodzę od zmysłów - nie jest to jednak takie plamienie jak zawsze - ale jednak gdzieś tam w głowie kotłują się myśli, że pewnie się nie udało..

Czytając tak, postanowiłam że założę konto bo wiecie jak to jest napawano wszyscy w koło albo mają dzieci albo jeszcze ich nie chcą. A ja czuje się wśród nich jak odmieniec ech, ciężko się też wygadać bo wiem że wiele z nich chce mi mega pomóc jednak wiem, że do końca nie wiedzą co w takiej sytuacji czuje każda z nas.
    A czytając forum czuje się jak wśród swoich :)
    Ech musiałam to napisać bo dzisiaj mam dzień doła i mniejszej nadziei.

Kibicuje każdej Z WAS !!! :)<3

Witamy :) Mocne kciuki 🤞 Czy bierzesz jakieś leki po transferze? Skoro jest plamienie to może skonsultuj się z lekarzem lub zrób betę. Skoro to już 8dpt to coś już powinno wyjść. A tak to tylko się stresujesz i być może niepotrzebnie nakręcasz 🤗 Mam nadzieję, że wszystko dobrze a to plamienie to tylko "przypadek"

Gameta Rzgów
    Liczne polipy endometrialne
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

06.03.2024 r., 3600 g szczęścia 💗

age.png
  • Yuki Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybka85 wrote:
    Cześć,

Cześć :) przykro mi, że się nie udało. Oby kolejna próba była owocna 💪 Od razu podchodzi do kolejnego transferu?

Gameta Rzgów
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

age.png
  • Yuki Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uaktualnione:

Yoasiaa zamrożone zarodki, 07.04 wyznaczenie daty transferu
    Sisska pięknie osikany test, 08.04 beta?
    AnkaStaranka
    Yuki 03.04 transfer, beta?
    Ova wdraża plan B
    Jas 14.04 USG
    Magdalena35 3 zarodki
    Ana87 09.07 wyznaczenie daty transferu
    Zielone.Slońce przygotowanie do IUI, jeśli się nie uda to zaczyna IVF
    Stokrotka 86 3 zamrożone zarodki
    CzeresniowaMama transfer? 3 zamrożone zarodki
    Koniczynka28 transfer? 9 zamrożonych komórek
    paulity leczenie pasażerów na gapę
    Bombka przygotowanie do IUI, jeśli się nie uda to zaczyna IVF
    Aszi25 trzecia procedura, 8 dpt
    prosiulek rozpoczyna długi protokół
    Rybka85 czeka na kolejny cykl
    Ewkamewka 29.03 transfer
    Tycha2201 ?

Ova, Jas lubią tę wiadomość

Gameta Rzgów
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, bo jakoś nic się u mnie nie zmieniało od momentu ponownego pobrania próbek do badania kariotypu, ale muszę powiedzieć że cały czas Was podczytywałam. Jestem taka szczęśliwa że Wam się udało. Jest jakaś iskierka nadziei, że może i mnie się uda.
    U mnie w końcu po prawie miesiącu ruszyło małymi kroczkami do przodu. Wyniki kariotypów dobre, więc ruszam z krótkim protokołem. Teraz do 13 kwietnia jestem na tabsach antykoncepcyjnych a później od 2 dnia cyklu zastrzyki i jeszcze w tym miesiącu punkcja.
    Najgorzej boję się zastrzyków, nie wiem jak ja to przejdę.....Ehhh.....

Ova lubi tę wiadomość

• Motyl12 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuki wrote:
    Uaktualnione:

Yoasiaa zamrożone zarodki, 07.04 wyznaczenie daty transferu
    Sisska pięknie osikany test, 08.04 beta?
    AnkaStaranka
    Yuki 03.04 transfer, beta?
    Ova wdraża plan B
    Jas 14.04 USG
    Magdalena35 3 zarodki
    Ana87 09.07 wyznaczenie daty transferu
    Zielone.Slońce przygotowanie do IUI, jeśli się nie uda to zaczyna IVF
    Stokrotka 86 3 zamrożone zarodki
    CzeresniowaMama transfer? 3 zamrożone zarodki
    Koniczynka28 transfer? 9 zamrożonych komórek
    paulity leczenie pasażerów na gapę
    Bombka przygotowanie do IUI, jeśli się nie uda to zaczyna IVF
    Aszi25 trzecia procedura, 8 dpt
    prosiulek rozpoczyna długi protokół
    Rybka85 czeka na kolejny cykl
    Ewkamewka 29.03 transfer
    Tycha2201 ?

Trochę nas tu jest😁Yuki, dzięki za podsumowanko-ja się już szykuje do ivf-w maju ide na rozpisanie protokolu i zaczynam jazdę💪
    Sisska a jednak wysikałaś-tak się cieszę-jupiii!! Rób krew i wszystkie trzymamy kciukasy za przyrost🍀💐
    Aszi25-ta temperatura to może oznak implantacji...uczucie choroby też moze byc oznaką ciąży😁
    Ewkamewka-gratulacje za bete-tez juz taką bym chciała🤗
    Rybka85-nie poddawaj się, bo jak widzisz cudeńka się zdarzają🍀
    Jak Was czytam to sama nie mogę doczekać się mojego transferu-ciekawe co mi przyniesie los.
    Przytulam Was wszystkie🤗❤

Ewkamewka, Yuki, Sisska lubią tę wiadomość

Udane 2IVF-Zdarzył się cud😍
    Maj 2022r-rodzi się synuś🤱💙
  • Motyl12 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnkaStaranka wrote:
    Yoasiaa, cieszymy się, że dołączyłaś i cieplo witamy 🙂 ja dołączyłam do wątku w styczniu a wczoraj dowiedziałam się, że jestem pierwszy raz w życiu w ciąży, po kilku latach bezowocnych starań. Tu niemożliwe staje się możliwym 🙂🍀

I jeszcze dla Ankastaranka-gratulacje-jejku jak fajnie-niech beta roośnie💐koniczynka-tez trzymam kciuki za wysoką bete😍testuj i dawaj znać 17.4 jak tam jest👍

AnkaStaranka lubi tę wiadomość

• Motyl12 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka77 wrote:
    Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, bo jakoś nic się u mnie nie zmieniało od momentu ponownego pobrania próbek do badania kariotypu, ale muszę powiedzieć że cały czas Was podczytywałam. Jestem taka szczęśliwa że Wam się udało. Jest jakaś iskierka nadziei, że może i mnie się uda.
    U mnie w końcu po prawie miesiącu ruszyło małymi kroczkami do przodu. Wyniki kariotypów dobre, więc ruszam z krótkim protokołem. Teraz do 13 kwietnia jestem na tabsach antykoncepcyjnych a później od 2 dnia cyklu zastrzyki i jeszcze w tym miesiącu punkcja.
    Najgorzej boję się zastrzyków, nie wiem jak ja to przejdę.....Ehhh.....

Zastrzyki to pikuś-najważniejsze to się przełamać i zaraz będziesz śmigać jak stara piguła😄 powodzonka🍀

• Paulline Debiutantka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim!
    Regularnie od miesiąca Was podczytuje, ponieważ 3 tygodnie temu miałam pierwsze podejście do ivf (po 2 nieudanych iui). Niestety, beta nie wzrastała prawidłowo i musiałam odstawić leki. W następnym miesiącu będę miała kolejne podejście, na naturalnym cyklu. Mam nadzieję, że może tym razem się uda, szczególnie, że mieliśmy tylko dwa zarodki na sześć zapłodnionych komórek.

Niestety, podano mi zarodek, mając średnią hiperstymulację, czyli woda była w jamie brzusznej i 2 dni po punkcji nie byłam w stanie się podnieść. Niby niewiele, ale tak zastanawiam się czy nie lepiej było poczekać na regenerację organizmu. Szczególnie, że zarodek się zagnieździł, tylko potem poszło coś nie tak.

Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję na same pozytywne testy i wysokie bety 😉

Ova, Yuki lubią tę wiadomość

Niedoczynność tarczycy - euthyrox 75
    Niepłodność idiopatyczna, jak dotąd wszystkie badania moje i męża książkowe, w normie.
    Starania - 2 lata.
    2020 - dwie nieudane próby IUI
    Marzec 2021 pierwszy IVF
    14 oocytów, ustawowo 6 zapłodnionych, 2 zarodki 5AA i 5AB
    Transfer na świeżo 5AA przy hiperstymulacji.
    9dpt beta 12.1
    11 dpt beta 16, odstawienie leków.
    Maj 2021 kolejny transfer
  • Ewkamewka Ekspertka

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bombka wrote:
    Trochę nas tu jest😁Yuki, dzięki za podsumowanko-ja się już szykuje do ivf-w maju ide na rozpisanie protokolu i zaczynam jazdę💪
    Sisska a jednak wysikałaś-tak się cieszę-jupiii!! Rób krew i wszystkie trzymamy kciukasy za przyrost🍀💐
    Aszi25-ta temperatura to może oznak implantacji...uczucie choroby też moze byc oznaką ciąży😁
    Ewkamewka-gratulacje za bete-tez juz taką bym chciała🤗
    Rybka85-nie poddawaj się, bo jak widzisz cudeńka się zdarzają🍀
    Jak Was czytam to sama nie mogę doczekać się mojego transferu-ciekawe co mi przyniesie los.
    Przytulam Was wszystkie🤗❤
    Bombka nie dziękuje jeszcze jutro powtarzam betę i prog jak usłyszę ❤️ Juz bedzie dobrze a Ty spokojnie doczekasz sie przesyłam fluidki 😘

Motyl12 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulline wrote:
    Hej wszystkim!
    Regularnie od miesiąca Was podczytuje, ponieważ 3 tygodnie temu miałam pierwsze podejście do ivf (po 2 nieudanych iui). Niestety, beta nie wzrastała prawidłowo i musiałam odstawić leki. W następnym miesiącu będę miała kolejne podejście, na naturalnym cyklu. Mam nadzieję, że może tym razem się uda, szczególnie, że mieliśmy tylko dwa zarodki na sześć zapłodnionych komórek.

Niestety, podano mi zarodek, mając średnią hiperstymulację, czyli woda była w jamie brzusznej i 2 dni po punkcji nie byłam w stanie się podnieść. Niby niewiele, ale tak zastanawiam się czy nie lepiej było poczekać na regenerację organizmu. Szczególnie, że zarodek się zagnieździł, tylko potem poszło coś nie tak.

Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję na same pozytywne testy i wysokie bety 😉
    A jaki miałaś progesteron ?
    Ja przy wysokim estriadolu czekam od lutego na pierwszy transfer, bardzo długo, nie wiem czy będzie efekt, ale faktycznie czuje się zregenerowana.

• Yoasiaa Nowa

Wysłany: 7 kwietnia 2021, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za przywitanie i witam kolejne nowe Invitrianki (właśnie to wymyśliłam, sorki ;)

Po wizycie u lekarza: mam w tym cyklu brać tabsy anty (Logest) i w kolejnym cyklu transfer.

U mnie odroczony, bo lekarz stwierdził, że lepiej jak jajniki wrócą do formy, nie miałam hiperstymulacji, ale sporo jajek a miesiączkę dostałam już po 19 dniach cyklu i obecnie mam trochę powiększone jajniki, bo punkcja była równo tydzień temu, ale lekarz uprzedzał, że cykl po stymulacji może być krótszy.

Pisałam wcześniej, że blastki są 5ca, 5bc i 5bc i że się martwię trochę, ale lekarz. mówi, że jakość nie ma znaczenia, najważniejsze, że to blastocysty. No ok, więc pozostaje mu zaufać i iść dalej :)

Powodzenia wszystkim!

Ova, Ewkamewka, AnkaStaranka lubią tę wiadomość

• Ova Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 04:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuki!
    Super lista. Podoba mi się mój "plan B" :) - napawa optymizmem 💪

Dziewczyny, które dołączyły- witam Was serdecznie 🍀

Yuki, Ewkamewka lubią tę wiadomość

02.2019 ciąża pozamaciczna , usunięty prawy jajowód

06.2019 Sono hsg - lewy jajowód drożny

AMH 0,62

04.02.2021 Invicta Wawa, krótki protokół, zarodek 3 dniowy 8.2
    18.02 beta <0,1 ;(

02/03 . 2021 Kriobank - przygotowania do procedury

17.05.2021 naturalny cud - beta 143,3
    19.05 beta 210,6
    21.05 beta 62, 9 :( i koniec cudu

02.08.2021 transfer 2 dniowca, kl.AA
    13.08 beta <1,2 ;(

31.08.2021 transfer 3 dniowca, 6A
    11.09 beta <1,2 ;(

29.03.2022 transfer 3 dniowca 8.1
    08.04 beta <1,2 ;(
  • Paulline Debiutantka

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    A jaki miałaś progesteron ?
    Ja przy wysokim estriadolu czekam od lutego na pierwszy transfer, bardzo długo, nie wiem czy będzie efekt, ale faktycznie czuje się zregenerowana.
    Przed punkcją miałam estradiol około 6 000. Ale wyników progesteronu nie pamiętam. Z tymże, dostałam od razu dwa leki przeciw hiperstymulacji. Lekarz od razu podejrzewał ryzyko ze względu na wysokie Amh oraz że mój organizm jest bardzo podatny na wszystkie stymulacje.
    Dostałam końska dawkę progesteronu po tranferze do przyjmowania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2021, 08:09

Niedoczynność tarczycy - euthyrox 75
    Niepłodność idiopatyczna, jak dotąd wszystkie badania moje i męża książkowe, w normie.
    Starania - 2 lata.
    2020 - dwie nieudane próby IUI
    Marzec 2021 pierwszy IVF
    14 oocytów, ustawowo 6 zapłodnionych, 2 zarodki 5AA i 5AB
    Transfer na świeżo 5AA przy hiperstymulacji.
    9dpt beta 12.1
    11 dpt beta 16, odstawienie leków.
    Maj 2021 kolejny transfer
  • Yuki Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ova wrote:
    Yuki!
    Super lista. Podoba mi się mój "plan B" :) - napawa optymizmem 💪

Dziewczyny, które dołączyły- witam Was serdecznie 🍀

Ova czy Ty postanowiłaś dołączyć do cierpiących na bezsenność? 🤪

Yoasiaa podobają mi się Twoje Invitrianki 🤪 brzmią silnie i z dużą determinacją 😁😂Patrząc po forum widać, że cykl przerwy dobrze robi, więc z pewnością będziesz dobrze przygotowana i blastki się ładnie zadomowią 💪

Paulline szkoda, że nie zaczekali w Twoim przypadku, ale co się stało to się nie odstanie. Trzeba przeczekać cykl i walczyć dalej. A skoro ładnie się zagnieździł to znaczy, że szanse są bardzo duże.

Czereśniowa kiedy masz jakąś kontrolę?

Paulline, Yoasiaa lubią tę wiadomość

Gameta Rzgów
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

age.png
  • Yuki Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2021, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainspirowana Sisską co by sikać wedle potrzeby 😅 zrobiłam dzisiaj sikańca... niestety jedna kreska nie chciała być podwójna bez względu na mrużenie oczu i kąt patrzenia 🤷‍♀️ W sumie w 5dpt nie spodziewałam się innego wyniku, ale trochę zachwiało to moją pewnością...

Gameta Rzgów
    histeroskopia
    AMH 1,24
    problemy z nasieniem
    immunologia
    ❄️❄️
    03.04 transfer blaski
    10 dpt beta 1.2
    biopsja endometrium
    02.06 transfer blaski
    8 tc poronienie
    9 tc poronienie

age.png
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ