In vitro- start listopad
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiak621 wrote:Niestety nie znalazla dla nas czasu, musze unowic sie na prywatna wizyte do gina gdzies tu w miescie swoim
Nie wiemy czy plemniki da sie poprawic, embriolog podejrzewa ze przez przebyta swinke meza jest taki problem
Zależy od podłoża problemu, ale można wyniki można poprawić. Przez zmianę trybu życia, ale też sumplementami. Mój mąż poprawił ilość profertilem, nie wiem jak z jakością, bo zrobił złe badania, gdzie nie było oceny morfologii.
Jeżeli chodzi o świnkę, to wiem, że może powodować niepłodność, a nawet bezpłodność u mężczyzn, ale też jest niska ilość plemników po niej.
Na pewno warto zdiagnozować przed następnym podejściem. Mąż robił jakieś badania nasienia poza podstawowym?
Widzę, że mieliście IUI, ktoś zwrócił Wam uwagę na jego kiepskie wyniki?
A co do tego, że Cie nie przyjęła to dziwne. U mnie jeden telefon, że boli mnie brzych po punkcji i USG miałam godzinę później. Nie płacilam za taką wizytę.
Może to też czas na zmianę kliniki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:09
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Kasiak a ty gdzie miałaś to ivf??29lat Słabe komórki
Amh 2.9
Październik 2019 nasienie
morfologia 0%
2*Iui
1 ivf p. Krótki wrześniem 2018
2 ivf p. Krótki luty 2019 słaba blastocyta 333:(
3 ivf Listopad 2019 Długi protokół mrozak 3dniowy
Transfer 18.01 -
martyna86 wrote:HEJ Elfi jak u ciebie idzie stymulacja?
Hej Martyna! Raczej dobrze, nie czuję jej Tylko wczoraj musiałam sobie zrobić zastrzyk w toalecie w restauracji hehe ale nie mam z nimi problemu. Tylko strasznie śmierdzi ta fiolka z Menopurem, nie miałyście tak dziewczyny? Takim chińskim plastikiem jakby blech A jak u Ciebie?
-
elfi wrote:Hej Martyna! Raczej dobrze, nie czuję jej Tylko wczoraj musiałam sobie zrobić zastrzyk w toalecie w restauracji hehe ale nie mam z nimi problemu. Tylko strasznie śmierdzi ta fiolka z Menopurem, nie miałyście tak dziewczyny? Takim chińskim plastikiem jakby blech A jak u Ciebie?
elfi lubi tę wiadomość
5 lat starań
jajowody drożne
czynnik męski ok
badania z krwi wszystkie ok
krótki protokół od razu INVITRO -
nick nieaktualny
-
WIK wrote:Dziewczyny, czy ktos mial zastrzyki progesteronu zamiast “dowcipnych” tabletek? Czy po zmianie na zastrzyki transfer okazal sie sukcesem?
Ale czy transfer będzie sukcesem okaże się jutro ...WIK lubi tę wiadomość
palyna -
Olcia35 wrote:Cześć dziewczyny!!W przyszłym roku mam zamiar podejść do 1 inv w Białymstoku w Artemidzie. Do jakiego lekarza najlepiej? Myślałam o dr.Zbrochu.Jakie są teraz koszta całej procedury?Dorka81
-
palyna wrote:Ja mam zastrzyki , biorę prolutex .
Ale czy transfer będzie sukcesem okaże się jutro ...WIK lubi tę wiadomość
Dorka81 -
Dorka81 wrote:Ehh dziewczyny, my to powinnyśmy zorganizować jedno wielkie spotkanie, wygadalybysmy sie za wszystkie czasy, no i jedno jest pewne...tematów do rozmów by nam nie zabrakło;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:15
palyna -
palyna wrote:Dziękuje Ci bardzo !!! Jadę z samego rana bo później do pracy ... także pewnie w południe będzie wynik...
Mam mega stresa chociaż i tak gdzieś nastawiona jestem ze może się nie udać ...
zobaczymy w każdym razie
Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️ -
nick nieaktualnyDorka81 wrote:Ja mialam prolutex zamiast "dowcipnych", niestety bez sukcesu:( póki co
Dzieki za odpowiedzi. Poki co! Musi sie udac.
Palyna, trzymam kciuki!
Kasiu Tak mi przykro Ja mialam tez ostatnio ciezkie chwile. To wszystko jest bardzo ciezkie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 20:19
-
palyna wrote:Dziękuje Ci bardzo !!! Jadę z samego rana bo później do pracy ... także pewnie w południe będzie wynik...
Mam mega stresa chociaż i tak gdzieś nastawiona jestem ze może się nie udać ...
zobaczymy w każdym razieDorka81 -
Palyna, kciuki zaciśnięte!
Który jutro masz dpt?
Ja zaczynam powoli wariować, a dopiero 4dpt.. Jakie sposoby na przyspieszenie? Praca nie pomaga.
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?