In vitro- start listopad
-
WIADOMOŚĆ
-
Vaina wrote:ja raz brałam antyki od 2dc, a raz od 3dc, ch7yba nie ma to aż takiego znaczenia ten 1 dzieńmoja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
IGA wrote:To juz licz jako 1 dzien cyklu.
Niedrożne jajowody, 35 lat, 1 dziecko, crio transfer 12.11, testuje 23.11 , 11dpt beta 447,4, 15dpt beta 2897, ❤️❤️ Biją, 20 tc [*], [*], 18.08start II procedury, 30.08 puncja. 02.09 transfer jednego zarodeczka, 13.09 piątek testuje 2 ❄️, 11dpt 182,6, 15 dpt 1610, 28 dpt ❤️ -
Martinka wrote:Dzięki! I wszystko jasne, pani w aptece poleciła mi takiego olbrzyma, więc już chyba wiem skąd ten ból.
Ja spodni nie mogłam zapiać na początku tak mnie brzuch bolał ...palyna -
palyna wrote:Generalnie prolutex nie anleży do najprzyjemniejszych zastrzykow:)
Ja spodni nie mogłam zapiać na początku tak mnie brzuch bolał ... -
nick nieaktualny
-
Punkcja umówiona na poniedziałek. Aaaaaaaaa!
Vaina, Asiulka84 lubią tę wiadomość
-
spineczka wrote:Ja po dwóch opakowaniach ovulastan też miałam problem z wyznaczeniem 1dc.
Dziś wystartowałam ze stymulacja. Kontrola w środę ☺moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
elfi wrote:Punkcja umówiona na poniedziałek. Aaaaaaaaa!
elfi lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Proszę o uaktualnienie informacji o mnie. Podchodzimy do INV w Invimedzie we Wrocławiu. Lecimy protokołem krótkim (Gonal f). Zacznę go najprawdopodobniej 7-8.12. Nie chcę za wiele myśleć, mam nadzieję zdać się na lekarza. Ostatnio mieliśmy z mężem podpisać zgodę na podanie zarodków, chodziło o ilość - zaznaczyliśmy 1. Lekarz rekomendował dwa. Dziwne, że tą zgodę kazali nam podpisać jeszcze przed stymulacją?! Jak było w Waszych przypadkach?
-
elfi wrote:Punkcja umówiona na poniedziałek. Aaaaaaaaa!
Czyli punkcję mamy w tym samym dniu to i pewnie testowac będziemy podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2018, 13:08
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Coccinea wrote:Proszę o uaktualnienie informacji o mnie. Podchodzimy do INV w Invimedzie we Wrocławiu. Lecimy protokołem krótkim (Gonal f). Zacznę go najprawdopodobniej 7-8.12. Nie chcę za wiele myśleć, mam nadzieję zdać się na lekarza. Ostatnio mieliśmy z mężem podpisać zgodę na podanie zarodków, chodziło o ilość - zaznaczyliśmy 1. Lekarz rekomendował dwa. Dziwne, że tą zgodę kazali nam podpisać jeszcze przed stymulacją?! Jak było w Waszych przypadkach?
Ja co prawda podchodziłam w Novum i u nich w umowie, którą dostaliśmy przed stymulacją jest zapis, że podają 1 zarodek. Lekarz nam tłumaczył, że generalnie Oni odchodzą od podawania 2 zarodków ponieważ wiąże się z tym za duże obciążenie dla przyszłej ciąży i mamy. Poza tym ja jestem po CC więc samo to już jest przeciwwskazaniem do podania 2. -
Flower92 wrote:Ja co prawda podchodziłam w Novum i u nich w umowie, którą dostaliśmy przed stymulacją jest zapis, że podają 1 zarodek. Lekarz nam tłumaczył, że generalnie Oni odchodzą od podawania 2 zarodków ponieważ wiąże się z tym za duże obciążenie dla przyszłej ciąży i mamy. Poza tym ja jestem po CC więc samo to już jest przeciwwskazaniem do podania 2.06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami