In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulcia28 wrote:Ok rozumiem. Ja po obu transferach nigdy wcześniej nie robiłam bety, zawsze w 11 dpt robiłam więc nie wiem jak to jest.
Przykro mi że się nie udało, ściskam Ciebie mocnoBerbeć, Paulcia28, Aife lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
japonka wrote:Tak, trzydniowy ale beta jest dokładniejsza niż test przecież, jest poniżej 0,1 więc test nie wyjdzie. Czytałam ostatnio, że w normalnym cyklu jak się zarodek nie zaimplantuje do 10 dnia dpo tylko między 10-12 albo później to te ciąże się zwykle nie utrzymują, bo jest za późno. Mam już drugą taką sytuację w tym roku i ostatnio lekarz kazał odstawić leki, okres był po 2-3 dniach
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
Witajcie Dziewczyny❤
Melduję się,bo w końcu dzisiaj mam czas zeby się odezwać, ale jak mam tylko chwilę to podczytuje Was. Trzymam za wszystkie Kobietki kciuki❤
Kcikas36 życzę powodzenia żeby teraz się udało.
Niezapominajka oby przy testowaniu wyszła tłusta beta.
Ja od dzisiaj zaczynam przygotowania do crio.
Mam nadzieje, ze w końcu nic mnie zaskoczy
Chociaż drażni mnie to że mój organizm płata mi figle. Od czasu rozpoczęcia procedury mam dziwne cykle raz mega długie, a raz bardzo krótkie. No ale cóż juz mam dość czekania i działy od dzisiaj. Za 11 dni monitoring. Trzymajcie kciuki żeby nic nie stanęło mi na drodze żeby zabrać ze sobą moje maleństwa, a potem już modlitwa, żeby się udało, byłby to piękny prezent dla Męża na urodziny❤❤❤ Pozdrawiam kochane❤Ściskam każda z Was
Paulcia28, Gaja88, Farelka, Niezapominajka5, asias, Kicis36, asienka30, MonikA_89! lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
japonka wrote:Hm a ja właśnie od wczoraj czyli 8 dpt mam coś takiego ale poszłam zrobić dzisiaj betę i jest <0,1 więc już raczej nie liczę na taki scenariusz jak u Ciebie...
Przykro mi japonka; (
Farelka myślę, że może być ciężko ze zwolnieniem dla męża.
Też mam daleko i jeżdżę z mężem, bardzo to uciążliwe , bo ciągle musi brać wolne, ale póki co to radzimy se urlopem Jego.👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Waleczna wrote:Witajcie Dziewczyny❤
Melduję się,bo w końcu dzisiaj mam czas zeby się odezwać, ale jak mam tylko chwilę to podczytuje Was. Trzymam za wszystkie Kobietki kciuki❤
Chociaż drażni mnie to że mój organizm płata mi figle. Od czasu rozpoczęcia procedury mam dziwne cykle raz mega długie, a raz bardzo krótkie. No ale cóż juz mam dość czekania i działy od dzisiaj. Za 11 dni monitoring. Trzymajcie kciuki żeby nic nie stanęło mi na drodze żeby zabrać ze sobą moje maleństwa, a potem już modlitwa, żeby się udało, byłby to piękny prezent dla Męża na urodziny❤❤❤ Pozdrawiam kochane❤Ściskam każda z WasWaleczna lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Melduję iż byłam na monitoringu i mam 7 pęcherzyków z tym że... część już duża a część mała.. jakoś nierówno urosły..estradiol za niski więc zzwiekszono mi dawki leków...poza widzę że Farelka ma 10... więc jestem średnio zadowolona:/ w poniedziałek kolejny monitoring...i mam nadzieję że zdecydują ostatecznie kiedy punkcja... trzymajcie kciuki;)
Waleczna, emka29, Niezapominajka5, Gaja88, Kicis36, andzia83, Paulcia28, asienka30 lubią tę wiadomość
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Chociaż drażni mnie to że mój organizm płata mi figle. Od czasu rozpoczęcia procedury mam dziwne cykle raz mega długie, a raz bardzo krótkie. No ale cóż juz mam dość czekania i działy od dzisiaj. Za 11 dni monitoring. Trzymajcie kciuki żeby nic nie stanęło mi na drodze żeby zabrać ze sobą moje maleństwa, a potem już modlitwa, żeby się udało, byłby to piękny prezent dla Męża na urodziny❤❤❤ Pozdrawiam kochane❤Ściskam każda z WasWaleczna, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Aife wrote:Melduję iż byłam na monitoringu i mam 7 pęcherzyków z tym że... część już duża a część mała.. jakoś nierówno urosły..estradiol za niski więc zzwiekszono mi dawki leków...poza widzę że Farelka ma 10... więc jestem średnio zadowolona:/ w poniedziałek kolejny monitoring...i mam nadzieję że zdecydują ostatecznie kiedy punkcja... trzymajcie kciuki;)
Aife lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Aife wrote:Melduję iż byłam na monitoringu i mam 7 pęcherzyków z tym że... część już duża a część mała.. jakoś nierówno urosły..estradiol za niski więc zzwiekszono mi dawki leków...poza widzę że Farelka ma 10... więc jestem średnio zadowolona:/ w poniedziałek kolejny monitoring...i mam nadzieję że zdecydują ostatecznie kiedy punkcja... trzymajcie kciuki;)
Aife dziękuję. Pamiętaj, nie liczy się ilość a jakoś naszych jajeczek; )trzymam kciuki za dorodne jajeczka. Ja tez miałam przedłużone stymulację bo lekarz chciał żeby małe jeszcze podrosly. Daj znać jak będziesz wiedzieć o punkcji.
Sciskam❤👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Właśnie miałam pisać czy byłaś na monitoringu. Pamiętaj nieważna ilość a jakość oby tylko było dużo komórek w tych pecherzykach. Mam nadzieje ze tak będzie. Czy dalej punkcje planują na środę u Ciebie kochana ? U mnie trochę wątpliwości co do środy . W pon mamy wizytę estradiol dziś miałam 795 A jak Twoj estradiol ?Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
Chociaż drażni mnie to że mój organizm płata mi figle. Od czasu rozpoczęcia procedury mam dziwne cykle raz mega długie, a raz bardzo krótkie. No ale cóż juz mam dość czekania i działy od dzisiaj. Za 11 dni monitoring. Trzymajcie kciuki żeby nic nie stanęło mi na drodze żeby zabrać ze sobą moje maleństwa, a potem już modlitwa, żeby się udało, byłby to piękny prezent dla Męża na urodziny❤❤❤ Pozdrawiam kochane❤Ściskam każda z WasWaleczna lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
japonka wrote:Dziękuję :* wracam w pn do kliniki ustalić plan na kolejny miesiąc, czekają na mnie 3 mrozaczki. Teraz myślę o zabraniu dwóch
Trzymam kciuki.
Bądź silna.japonka lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Przy pierwszej procedurze i tak raczej nie zgodziliby się na zapłodnienie więcej niż 6, wiec dobrze,że Cię nie przestymuluja;) U kogo i gdzie się leczysz?Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Waleczna, Niezapominajka,Paulcia i Farelka -Dziękuje za wsparcie :* leczę się w parens w Rzeszowie . Mój estradiol to...199! Także strasznie niski -ale liczę że do środy pójdzie w górę- na środę planowana jest punkcja tak jak u Farelki:) oczywiście będę wszystko na bieżąco relacjonować
Waleczna, Niezapominajka5, Paulcia28, Farelka, MonikA_89! lubią tę wiadomość
Aife, Farelka trzymam mocno za Was kciukasy❤❤❤
Aife, Farelka lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Chociaż drażni mnie to że mój organizm płata mi figle. Od czasu rozpoczęcia procedury mam dziwne cykle raz mega długie, a raz bardzo krótkie. No ale cóż juz mam dość czekania i działy od dzisiaj. Za 11 dni monitoring. Trzymajcie kciuki żeby nic nie stanęło mi na drodze żeby zabrać ze sobą moje maleństwa, a potem już modlitwa, żeby się udało, byłby to piękny prezent dla Męża na urodziny❤❤❤ Pozdrawiam kochane❤Ściskam każda z WasWaleczna, Waleczna lubią tę wiadomość
-
Waleczna wrote:Aife, Farelka trzymam mocno za Was kciukasy❤❤❤
Niezapominajka5, Farelka lubią tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Aife lubi tę wiadomość