Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro start styczeń 2018
Odpowiedz

In vitro start styczeń 2018

Oceń ten wątek:
  • Farelka Autorytet
    Postów: 1314 1344

    Wysłany: 27 września 2018, 06:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Dziewczyny, tak rozmawialam z mężem i chyba poprosimy lekarza by podal nam 2 zarodki skoro sa slabiutkie to nie ma sensu sie chyba rozchodzic w czasie i moze zwiekszy to prawdopodobienstwo w tym jednym cyklu.


    Farelko, jak sie czujesz?


    Słuszna decyzja;-) też wzięłam dwa.

    Czuje się zupełnie normalnie... lekko obolala piersi pewnie z powodu progesteronu. Dziękuję że pytasz :-)

    f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Farelka Autorytet
    Postów: 1314 1344

    Wysłany: 27 września 2018, 06:46

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    Dziś


    Trzymam mocno kciuki! Ciekawe czy u Ciebie coś już ruszy. Moja doktor powiedziała że ten wynik raczej nie powinien wykaże ciąży. Miałaś jeden zarodek czy 2 podane?

    Ewi28 lubi tę wiadomość

    f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Farelka Autorytet
    Postów: 1314 1344

    Wysłany: 27 września 2018, 06:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi28 wrote:
    Ja tez teraz tak zrobiłam. Mialam dwa zarodki, jeden dobry 8A a drugi 6B i stwierdzilam że znow pewnie nie dotrwa do 5 doby i wzielam dwa.


    O już doczytałam kolejna wiadomość więc mam odpowiedź na moje powyższe pytanie :-) czyli też jest szansa na bliźniaki. :-)

    f2w3rjjgtc46j0xs.png
  • Marta1982 Autorytet
    Postów: 627 687

    Wysłany: 27 września 2018, 07:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry:-)
    Skusilam sie na test... Bielutko bozonarodzeniowo... Niby sie spodziewalam, ale ciezko na duszy:-(

    06. 2015 - 8tc [*]; 09.2016 - 21tc - Anusia [*]
    01.2018 - 1 ICSI - 2 blastki - poczatek problemow z endometrium
    09.2018 - transfer :-(; 10.2018 - transfer :-(
    01/02.2019 - 2 i 3 ICSI (duostim) - 3 blastki; PGS - wszystkie z alteracjami chromosomalnymi
    09.2019 - 4 ICSI - owulacja!!!! Peklo 6 pecherzykow
    01/02.2020 - 5 i 6 ICSI (duostim) - 8 blastek; PGS 6 blastocyst genetycznie prawidlowych
    17.06 - transfer - :-( cb (beta 8dpt-5, beta 9dpt-6)
    24.07 - transfer - :-)
    5dpt - blada kreska na tescie, 6dpt - bhcg-38, 7dpt - bhcg-83; prg-10.58 plamienia, 8dpt - bhcg-138, 10dpt - bhcg-428; prg-27, 12dpt - bhcg-1248, 14dpt - bhcg-3669; prg-31, GS 2,8mm; 22dpt - krwawienie, IP. GS 10x15x28mm, zarodek ok 2mm, FHR +
    16+5 - usg - 15 cm i 180 gram dziewczynki
    28+5 - usg - 37 cm i 1185 gram dziewczynki
    wwgzrjjgpgkm626s.png

    13.02.2021 - 31+6 - Liliana na swiecie
  • moniczka2601 Autorytet
    Postów: 663 518

    Wysłany: 27 września 2018, 07:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1982 wrote:
    Dzien dobry:-)
    Skusilam sie na test... Bielutko bozonarodzeniowo... Niby sie spodziewalam, ale ciezko na duszy:-(
    A który to dpt? Nie lepiej betę zrobić testy klama

    Paulcia28 lubi tę wiadomość

    Rocznik 88
    8 lat starań o dzidzię,
    PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
    11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml :(
    15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
    26.06.2018-punkcja ❄️❄️
    Crio - 29.07.2018transfer :)
    Ciąża biochemiczna :(
    Crio - 1.10.2018 :(
    Została jedna sniezynka...
  • Marta1982 Autorytet
    Postów: 627 687

    Wysłany: 27 września 2018, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniczka2601 wrote:
    A który to dpt? Nie lepiej betę zrobić testy klama
    8dpt blastki.
    Bete zrobie jutro (wg zalecen kliniki powinnam ha zrobic w sobote, ale nie ma sensu przedluzac agonii). Wydaje mi sie, ze gdyby cos mialo wyjsc, to bylby chociaz cien..

    06. 2015 - 8tc [*]; 09.2016 - 21tc - Anusia [*]
    01.2018 - 1 ICSI - 2 blastki - poczatek problemow z endometrium
    09.2018 - transfer :-(; 10.2018 - transfer :-(
    01/02.2019 - 2 i 3 ICSI (duostim) - 3 blastki; PGS - wszystkie z alteracjami chromosomalnymi
    09.2019 - 4 ICSI - owulacja!!!! Peklo 6 pecherzykow
    01/02.2020 - 5 i 6 ICSI (duostim) - 8 blastek; PGS 6 blastocyst genetycznie prawidlowych
    17.06 - transfer - :-( cb (beta 8dpt-5, beta 9dpt-6)
    24.07 - transfer - :-)
    5dpt - blada kreska na tescie, 6dpt - bhcg-38, 7dpt - bhcg-83; prg-10.58 plamienia, 8dpt - bhcg-138, 10dpt - bhcg-428; prg-27, 12dpt - bhcg-1248, 14dpt - bhcg-3669; prg-31, GS 2,8mm; 22dpt - krwawienie, IP. GS 10x15x28mm, zarodek ok 2mm, FHR +
    16+5 - usg - 15 cm i 180 gram dziewczynki
    28+5 - usg - 37 cm i 1185 gram dziewczynki
    wwgzrjjgpgkm626s.png

    13.02.2021 - 31+6 - Liliana na swiecie
  • agika88 Autorytet
    Postów: 4854 5788

    Wysłany: 27 września 2018, 08:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta- kochana tak mi przykro:( Nie wiem co napisac.. Macie jeszcze jakies maluszki na zimowisku?

    o1482n0aw8htoemr.png

    4 IUI- (1 ciąża pozamaciczna)

    1 IVF- jeden zarodek(4.3.3)- transfer nieudany

    2 IVF- BRAK ZARODKÓW

    3 IVF- trzy zarodki (4.1.1) (4.2.2) (4.3.3)

    transfer crio (4.1.1) puste jajo plodowe
    transfer crio (4.2.2) :(
    transfer crio (4.3.3) beta 7 biochemiczna

    transfer crio zarodków AZ (3.1.1)beta 750 biochem.

    4 procedura: 4 zarodki (5.1.1) (5.1.1) (4.2.1) (5.1.3)
    24.06- fet (5.1.1) beta:
    7dpt-81.31
    9dpt- 247.4
    12dpt-1322
    14dpt-3525
    18dpt-13040
    19dpt-Pechęrzyk z pęcherzykiem żółtkowym.
    24dpt-mamy serduszko.
  • Aife Autorytet
    Postów: 303 242

    Wysłany: 27 września 2018, 08:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta może nie wszystko stracone... zrób jak najszybciej betę- może dziś? i wszystko się ostatecznie wyjaśni

    In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)
  • Marta1982 Autorytet
    Postów: 627 687

    Wysłany: 27 września 2018, 08:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    agika88 wrote:
    Marta- kochana tak mi przykro:( Nie wiem co napisac.. Macie jeszcze jakies maluszki na zimowisku?
    Tak, zostal jeden Maluch 4cc

    06. 2015 - 8tc [*]; 09.2016 - 21tc - Anusia [*]
    01.2018 - 1 ICSI - 2 blastki - poczatek problemow z endometrium
    09.2018 - transfer :-(; 10.2018 - transfer :-(
    01/02.2019 - 2 i 3 ICSI (duostim) - 3 blastki; PGS - wszystkie z alteracjami chromosomalnymi
    09.2019 - 4 ICSI - owulacja!!!! Peklo 6 pecherzykow
    01/02.2020 - 5 i 6 ICSI (duostim) - 8 blastek; PGS 6 blastocyst genetycznie prawidlowych
    17.06 - transfer - :-( cb (beta 8dpt-5, beta 9dpt-6)
    24.07 - transfer - :-)
    5dpt - blada kreska na tescie, 6dpt - bhcg-38, 7dpt - bhcg-83; prg-10.58 plamienia, 8dpt - bhcg-138, 10dpt - bhcg-428; prg-27, 12dpt - bhcg-1248, 14dpt - bhcg-3669; prg-31, GS 2,8mm; 22dpt - krwawienie, IP. GS 10x15x28mm, zarodek ok 2mm, FHR +
    16+5 - usg - 15 cm i 180 gram dziewczynki
    28+5 - usg - 37 cm i 1185 gram dziewczynki
    wwgzrjjgpgkm626s.png

    13.02.2021 - 31+6 - Liliana na swiecie
  • asienka30 Autorytet
    Postów: 1239 1277

    Wysłany: 27 września 2018, 08:41

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, testy często kłamią, zrób bete i bedziesz miała pewność. Trzymam kciuki, żeby beta Cię jednak pozytywnie zaskoczyła.

    Ewi, Ty dzisiaj testujesz? Kcuki✊✊

    8jhd5h3.png
    KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
    starania od 2015
    4 nieudane IUI
    operacja zpn - poprawa fragmentacji
    I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki :(
    3 mrozaczki...
    sierpień 2018 - scratching endometrium
    12 września - crio :(
    11 października - crio :(
    15 .02.2019 - start II procedury
    01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy <3
  • moniczka2601 Autorytet
    Postów: 663 518

    Wysłany: 27 września 2018, 08:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1982 wrote:
    8dpt blastki.
    Bete zrobie jutro (wg zalecen kliniki powinnam ha zrobic w sobote, ale nie ma sensu przedluzac agonii). Wydaje mi sie, ze gdyby cos mialo wyjsc, to bylby chociaz cien..
    Ja miałam chyba 7 betę dodania a test biały dopiero 9 dpt miałam blada kreskę, także ja bym jeszcze nie traciła nadzieji wiele dziewczyn miały taka sytuacja test to tylko nie potrzebny stres

    Rocznik 88
    8 lat starań o dzidzię,
    PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
    11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml :(
    15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
    26.06.2018-punkcja ❄️❄️
    Crio - 29.07.2018transfer :)
    Ciąża biochemiczna :(
    Crio - 1.10.2018 :(
    Została jedna sniezynka...
  • Aife Autorytet
    Postów: 303 242

    Wysłany: 27 września 2018, 09:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zalamke... żaden z moich zarodków nie przetrwał do mrożenia...a mnie dziś dopadło lekkie plamienie (2dzien po transferze) kawa z mlekiem..to nigdy nie był dobry znak (zawsze plamilam w drugiej fazie pomniki dobrego progesteronu)

    In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
    ganns65ge86jk8bk.png
    Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)
  • Sierściucha Autorytet
    Postów: 812 851

    Wysłany: 27 września 2018, 09:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jaki metylowany kwas foliowy polecacie??

    0ba2188e07.png
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 września 2018, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta1982 wrote:
    8dpt blastki.
    Bete zrobie jutro (wg zalecen kliniki powinnam ha zrobic w sobote, ale nie ma sensu przedluzac agonii). Wydaje mi sie, ze gdyby cos mialo wyjsc, to bylby chociaz cien..
    U mnie test 9dpt blastki wyszedł negatywny, a dzień później beta 65 :P
    Testy kłamią, nie sugeruj się nimi i biegnij na betę. Trzymam kciuki!

    Farelka lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 września 2018, 09:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sierściucha wrote:
    Dziewczynki jaki metylowany kwas foliowy polecacie??
    Ja kupiłam Swanson 800mg

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11233

    Wysłany: 27 września 2018, 09:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aife wrote:
    Mam zalamke... żaden z moich zarodków nie przetrwał do mrożenia...a mnie dziś dopadło lekkie plamienie (2dzien po transferze) kawa z mlekiem..to nigdy nie był dobry znak (zawsze plamilam w drugiej fazie pomniki dobrego progesteronu)
    Ojej, przykro mi z powodu zarodków :(
    Jeśli chodzi o plamienie to jeszcze nie wszystko stracone. Może weź dodatkową porcję progesteronu?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 09:28

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Marta1982 Autorytet
    Postów: 627 687

    Wysłany: 27 września 2018, 09:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    U mnie test 9dpt blastki wyszedł negatywny, a dzień później beta 65 :P
    Testy kłamią, nie sugeruj się nimi i biegnij na betę. Trzymam kciuki!
    Dziekuje Monika:-) Naprawde nie ylo nawet ciena?? To niemozliwe!
    Dzis sie podlamalam i nie mialam sily na wizyte w labie. Musze sie ogarnac i pojde jutro. Nie bardzo chce mi sie wierzyc, ze wynik moglby byc inny niz negatywny, ale trzeba oficjalnie to potwierdzic, Nie mam wyjscia:-)
    Najbardziej w tym wszystkim szkoda mi mojego M. Chlopak zyl nadzieja, a ja znow mu ja odebralam. Siedze wlasnie w pracy i rozmyslam, jaka wybrakowana ze mnie kobieta. Dwie ciaze stracone, teraz od 2 lat nic a nic i same problemy.
    Przepraszam za to jojczenie, ale lzy plyna mi ciurkiem.

    06. 2015 - 8tc [*]; 09.2016 - 21tc - Anusia [*]
    01.2018 - 1 ICSI - 2 blastki - poczatek problemow z endometrium
    09.2018 - transfer :-(; 10.2018 - transfer :-(
    01/02.2019 - 2 i 3 ICSI (duostim) - 3 blastki; PGS - wszystkie z alteracjami chromosomalnymi
    09.2019 - 4 ICSI - owulacja!!!! Peklo 6 pecherzykow
    01/02.2020 - 5 i 6 ICSI (duostim) - 8 blastek; PGS 6 blastocyst genetycznie prawidlowych
    17.06 - transfer - :-( cb (beta 8dpt-5, beta 9dpt-6)
    24.07 - transfer - :-)
    5dpt - blada kreska na tescie, 6dpt - bhcg-38, 7dpt - bhcg-83; prg-10.58 plamienia, 8dpt - bhcg-138, 10dpt - bhcg-428; prg-27, 12dpt - bhcg-1248, 14dpt - bhcg-3669; prg-31, GS 2,8mm; 22dpt - krwawienie, IP. GS 10x15x28mm, zarodek ok 2mm, FHR +
    16+5 - usg - 15 cm i 180 gram dziewczynki
    28+5 - usg - 37 cm i 1185 gram dziewczynki
    wwgzrjjgpgkm626s.png

    13.02.2021 - 31+6 - Liliana na swiecie
  • Marta1982 Autorytet
    Postów: 627 687

    Wysłany: 27 września 2018, 09:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aife wrote:
    Mam zalamke... żaden z moich zarodków nie przetrwał do mrożenia...a mnie dziś dopadło lekkie plamienie (2dzien po transferze) kawa z mlekiem..to nigdy nie był dobry znak (zawsze plamilam w drugiej fazie pomniki dobrego progesteronu)
    Dzwonilas do lekarza? Moze trzeba zwiekszyc dawke progesteronu?

    06. 2015 - 8tc [*]; 09.2016 - 21tc - Anusia [*]
    01.2018 - 1 ICSI - 2 blastki - poczatek problemow z endometrium
    09.2018 - transfer :-(; 10.2018 - transfer :-(
    01/02.2019 - 2 i 3 ICSI (duostim) - 3 blastki; PGS - wszystkie z alteracjami chromosomalnymi
    09.2019 - 4 ICSI - owulacja!!!! Peklo 6 pecherzykow
    01/02.2020 - 5 i 6 ICSI (duostim) - 8 blastek; PGS 6 blastocyst genetycznie prawidlowych
    17.06 - transfer - :-( cb (beta 8dpt-5, beta 9dpt-6)
    24.07 - transfer - :-)
    5dpt - blada kreska na tescie, 6dpt - bhcg-38, 7dpt - bhcg-83; prg-10.58 plamienia, 8dpt - bhcg-138, 10dpt - bhcg-428; prg-27, 12dpt - bhcg-1248, 14dpt - bhcg-3669; prg-31, GS 2,8mm; 22dpt - krwawienie, IP. GS 10x15x28mm, zarodek ok 2mm, FHR +
    16+5 - usg - 15 cm i 180 gram dziewczynki
    28+5 - usg - 37 cm i 1185 gram dziewczynki
    wwgzrjjgpgkm626s.png

    13.02.2021 - 31+6 - Liliana na swiecie
  • Pimka Autorytet
    Postów: 1136 2610

    Wysłany: 27 września 2018, 09:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2020, 11:46

    moniczka2601, Farelka, asienka30, Gaja88, Veri, andzia83, Paulcia28, MonikA_89! lubią tę wiadomość

    2021:
    ➡️12.02 długi protokół

    22.03🎯15 dojrzałych
    ❄4AA❄3BB❄3BC

    🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred

    2020: z rozmrożonych oocytów:
    4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔

    2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożono
    Do 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
    ✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤

    O Nas:
    ♀️Ja
    Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
    👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
    👍immunologia
    ♂️On-
    👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
    👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91%
    8599flw1c9dmvs7f.png
  • moniczka2601 Autorytet
    Postów: 663 518

    Wysłany: 27 września 2018, 09:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pimka wrote:
    Byłam dziś na weryfikacji co prawda w innym lab, ale beta urosła :-) 6dpt-36,5 dziś 8dpt-117,2 <3

    Co do kw metylowanego to ja biorę firmy Solgar.

    Lepiej iść na bete!ja dziś robiłam sikańca o czułości 20 i wyszedła bardzo blada druga kreska a beta 117,2
    Pikny przyrost gratuluję!!!!

    Pimka, Paulcia28 lubią tę wiadomość

    Rocznik 88
    8 lat starań o dzidzię,
    PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
    11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml :(
    15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
    26.06.2018-punkcja ❄️❄️
    Crio - 29.07.2018transfer :)
    Ciąża biochemiczna :(
    Crio - 1.10.2018 :(
    Została jedna sniezynka...
‹‹ 1099 1100 1101 1102 1103 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego