In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Farelka wrote:Rozmawiałam z doktorem.
Powiedział że brzmi obiecująco Ale tfu tfu czekamy do poniedziałku
Reasumując moje wyniki
Estradiol 1902
Progesteron 170
Beta hcg 13
Do poniedziałku umrę! -
Czy to możliwe że mam niski estriadol? I wkurzylam sie. Zadzwoniłam dzis do kliniki po 10 i zapytalam co z moimi wynikami bo skanem puscilam a położna ze musi skonsultować z dr i oddzwoni i nie oddzwonila. No zes jego mac... Jutro tą ją obstukam rowno... mam takie humor i wkurwa że się wszytskim oberwie.
-
Farelka wrote:Rozmawiałam z doktorem.
Powiedział że brzmi obiecująco Ale tfu tfu czekamy do poniedziałku
Reasumując moje wyniki
Estradiol 1902
Progesteron 170
Beta hcg 13
Do poniedziałku umrę!
Trzymam kciuki, niech to będzie właśnie to na co tak długo czekaszPaulcia28, Farelka lubią tę wiadomość
-
Farelko obiecujące wyniki❤
Kochane mam pytanie do dziewczyn co miały crio. Ja będę podchodzić na naturalnym cyklu. Kiedy oznaczalyscie poziom progesteronu?Czy jest to konieczne?bo nie mam pojęcia czy to ważne? A nie chciałabym czegoś pominąć. Przed świeżym transferem miałam na granicy normy. A niewiem czy przy crio tez patrzy się na jego poziom?Farelka lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Ja dzisiaj miałam punkcje pobrali 4 dojrzałe komórki.
Jutro telefon z labu.Waleczna, Farelka, asienka30, Niezapominajka5, Paulcia28, MonikA_89!, Gaja88, japonka lubią tę wiadomość
-
emka29 wrote:Ja dzisiaj miałam punkcje pobrali 4 dojrzałe komórki.
Jutro telefon z labu.emka29 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Waleczna wrote:Farelko obiecujące wyniki❤
Kochane mam pytanie do dziewczyn co miały crio. Ja będę podchodzić na naturalnym cyklu. Kiedy oznaczalyscie poziom progesteronu?Czy jest to konieczne?bo nie mam pojęcia czy to ważne? A nie chciałabym czegoś pominąć. Przed świeżym transferem miałam na granicy normy. A niewiem czy przy crio tez patrzy się na jego poziom?
Farelka, czekamy razem z Tobą trzymając mocno kciukiWaleczna, Farelka lubią tę wiadomość
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
nick nieaktualnyFarelka- Nie chcę robić Ci złudnych nadziei ale staramy sie prawie 6 lat i zjadłam więcej ovitrelle niż chleba w tym czasie 1 ampulka schodzila mi do 9 dni a kiedy bralam 2 mialam je w organizmie do 12 dnia i beta wynosila wtedy 3,5 jesli dobrze pamiętam, a lekrz twierdzil ze bardzo dlugo sie u mnie utrzymuje, wiec u ciebie wyglada to obiecująco:)
Waleczna, Farelka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
asienka30 wrote:Przy crio tez progesteron jest ważny. Ja oznaczałam 5 dni przed transferem blastki. Tylko ze ja miałam sztuczny cykl. Ale mysle ze przy naturalnym tez lekarza każą oznaczać przed transferem.
Farelka, czekamy razem z Tobą trzymając mocno kciuki
Pozdrawiam👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
emka29 wrote:Ja dzisiaj miałam punkcje pobrali 4 dojrzałe komórki.
Jutro telefon z labu.emka29 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Ewi28 wrote:Czy to możliwe że mam niski estriadol? I wkurzylam sie. Zadzwoniłam dzis do kliniki po 10 i zapytalam co z moimi wynikami bo skanem puscilam a położna ze musi skonsultować z dr i oddzwoni i nie oddzwonila. No zes jego mac... Jutro tą ją obstukam rowno... mam takie humor i wkurwa że się wszytskim oberwie.
Ewi28 lubi tę wiadomość
-
Waleczna wrote:Farelko obiecujące wyniki❤
Kochane mam pytanie do dziewczyn co miały crio. Ja będę podchodzić na naturalnym cyklu. Kiedy oznaczalyscie poziom progesteronu?Czy jest to konieczne?bo nie mam pojęcia czy to ważne? A nie chciałabym czegoś pominąć. Przed świeżym transferem miałam na granicy normy. A niewiem czy przy crio tez patrzy się na jego poziom? -
Doriska 87 mam nadzieję że wszystko ok u Ciebie??? Czekam na wiadomości ❤Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
agika88 wrote:emka- czuję że będą z nich piękne zarodki, daj znać, gdy zadzwonią.
Ale jeszcze okazało się, że dzisiaj jedna dojrzała i też będą zapładniać.
A miało być tak pięknie -
asias wrote:Ja miałam wcześniej 3 razy crio na naturalnym, była obserwacja pęcherzyka tak około 13-14 dnia cyklu, dodatkowo paski testowe lh i nie oznaczali progesteronu przed transferem, jak pecherzyk osiągnął 18-23 mm dr przepisywał zastrzyk ovitrelle i po 36 h miała nastąpić owulacja. Potem w 3 dobie po owulacji był criotransfer 3dniowych zarodków. Parę dni po transferze badałam progesteron, zeby zobaczyć czy nie dołożyć leków, bo na naturalnym cyklu prawie ich nie miałam. Jeden z tych crio był udany ale poroniłam, zarodek za wolno się rozwijał
Dzieki Asias. Jak się czujesz? Pozdrawiam serdecznie❤ i pomyśleć że mogłabym być na Twoim etapie, bo pamiętam ze podobnie testowalysmy bete☺👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
nick nieaktualny
-
agika88 wrote:emka- daj znac co z 2 komorka:)