In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki Kobietki. Moje drogie, maleństwo jest juz ze mną ❤ Teraz 14 dni oczekiwania, w 5 dniu po transferze musze oznaczyć progesteron. Mam pytanko, aby zobaczyć czy zarodek się wogole zaimplanowal to kiedy najszybciej mogę zrobić betę ( zarodek blastocysta 5cio dniowy)?
asias, Marzenka85, andzia83, asienka30, Pimka, Paulcia28, MonikA_89!, Ciasteczko77, Farelka, moniczka2601, Zizu87, emka29, AnnMari, klamka, MagNolia55, Kovic, Bruised lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Waleczna wrote:Dzieki Kobietki. Moje drogie, maleństwo jest juz ze mną ❤ Teraz 14 dni oczekiwania, w 5 dniu po transferze musze oznaczyć progesteron. Mam pytanko, aby zobaczyć czy zarodek się wogole zaimplanowal to kiedy najszybciej mogę zrobić betę ( zarodek blastocysta 5cio dniowy)?In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui) -
Waleczna wrote:Dzieki Kobietki. Moje drogie, maleństwo jest juz ze mną ❤ Teraz 14 dni oczekiwania, w 5 dniu po transferze musze oznaczyć progesteron. Mam pytanko, aby zobaczyć czy zarodek się wogole zaimplanowal to kiedy najszybciej mogę zrobić betę ( zarodek blastocysta 5cio dniowy)?
-
Marzenka85 wrote:6dpt możesz testowac miałaś na cyklu naturalnym czy sztucznym?
Na naturalnym. Więc czeka mnie wizyta w labie 5 i 6 dniu po transferze.👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Waleczna wrote:Dzieki Kobietki. Moje drogie, maleństwo jest juz ze mną ❤ Teraz 14 dni oczekiwania, w 5 dniu po transferze musze oznaczyć progesteron. Mam pytanko, aby zobaczyć czy zarodek się wogole zaimplanowal to kiedy najszybciej mogę zrobić betę ( zarodek blastocysta 5cio dniowy)?
Waleczna lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualny
-
Waleczna u mnie 6dpt 3dniowych wyszła 13 ale myślę że za szybko też nie ma sensu. Zrób z 8dpt to powinno byćWaleczna lubi tę wiadomość
-
Waleczna mi kazali przy blastke zrobić 9dpt betę wypada w środę.... W poprzednim robiłam 7 dpt i już była beta pozytywna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2018, 13:15
Waleczna lubi tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Waleczna wrote:Na naturalnym. Więc czeka mnie wizyta w labie 5 i 6 dniu po transferze.
-
Marzenka85 wrote:Ja też tym razem na naturalnym, też brałaś Ovitrelle?
Dziewczyny dziękuję za wsparcie❤ Jesteście NAJLEPSZE!!! Dzięki za wszystkie rady; )moniczka2601 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
moniczka2601 wrote:Waleczna mi kazali przy blastke zrobić 9dpt betę wypada w środę.... W poprzednim robiłam 7 dpt i już była beta pozytywna
Moniczka mam nadzieje, ze w środę nam przekazesz wspaniałe wieści❤moniczka2601 lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞
Tym razem musi być super Myślę, że 6 dpt będzie napewno widać czy dzidziuś zaczął się wgryzaćWaleczna lubi tę wiadomość
-
Waleczna wrote:Moniczka mam nadzieje, ze w środę nam przekazesz wspaniałe wieści❤
Ciasteczko77, Waleczna lubią tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
nick nieaktualny
-
Farelka wrote:Moja dzisiejsza beta
12 dpt 507
PS. Ja musze czekac - bo torbiel mi sie pojawiła więc najpierw to dziadostawo musze zwalczyć i potem zacząc działac ponownie.Farelka lubi tę wiadomość
Marmis -
Marmis wrote:Farelka Kochana - gratulacje!!!! Bardzo, bardzo sie ciesze i mocno trzymam kciuki!!! Dbaj o siebie i Maleństwo. Ja rzadko bywam na forum, stąd taka późna reakcja na tak cudne wieści.
PS. Ja musze czekac - bo torbiel mi sie pojawiła więc najpierw to dziadostawo musze zwalczyć i potem zacząc działac ponownie.
Cześć Kochana super że się odezwałaś. Dziękuję bardzo mam nadzieję, że szybko się uporasz z torbielem i wrócisz do gry. Trzymam mocno kciukiMarmis lubi tę wiadomość
-
Marmis wrote:Farelka Kochana - gratulacje!!!! Bardzo, bardzo sie ciesze i mocno trzymam kciuki!!! Dbaj o siebie i Maleństwo. Ja rzadko bywam na forum, stąd taka późna reakcja na tak cudne wieści.
PS. Ja musze czekac - bo torbiel mi sie pojawiła więc najpierw to dziadostawo musze zwalczyć i potem zacząc działac ponownie.Marmis lubi tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
07.2020 Crio❄️😞