In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Diewczyny - mam kolejne głupie pytanie - wybaczcie ale dzis taki słaby dzień mam Jak wiecie dziś mój 4 dpt, a objawów żadnych nie mam. Chociaz dzis jeden zaobserwowałam - ale raczej negatywny . do wczoraj piersi miałam większe i jakby lekko nabrzmiałe, a dziś już "prawie flaki". U mnie to zawsze objaw nadchodzącej @. A u tych którym się udalo jak było z piersiami?Wiem, wiem - świruje...., ale nie umiem wyłaczyć myślenia, a szkoda...Marmis
-
Pociesze Cię, że moje piersi są nadal sflaczałe. Bolą od początku brania progesteronu (zawsze tak miałam ) do dziś ale nie są twarde jak kamienie i nie były. Nawet rozmiar mi się nie zmienił. Przypomnij ilu dniowy zarodek masz podany ?
MalaMiss lubi tę wiadomość
-
Alicha wrote:Wczorajsza wizyta 8dzień stymulacji, nie za dobrze - 3 duże pęchęrzyki, 4 małe dostałam jeszcze 225menopur+gonapeptyl i dzisiaj zobaczymy. Liczyliśmy na 12-13 a jest marnie boję się, że nic z tego nie będzie. Punkcja najpoźniej wtorek środa.
Pozdrawiam Was dziewczyny! trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki
ja może nie jestem dobrym przykładem ale sa na forum dziewczyny które z tylko 3 pobranych komórek miały 3 zarodki
także uszy do góry bo jeszcze nic nie jest przesądzone
a coś lekarz mówił czemu może byc taka słaba odpowiedź na stymulację?Alicha lubi tę wiadomość
aga
2018 - 3 procedury nieudane
2019 - pierwsze KD
27.04.2020 - wyczekany synek
2** transfer 04.12.2021
14.12 beta 118
17.12 beta 539 -
olcia.de wrote:Dziewczyny, odzywałam się jakiś czas temu, wystartowałam ze stymulacją, i zamilkłam, ale cały czas Was czytam. Ja mam jutro o 8 rano punkcję, także można mnie wpisać na listę nie wiem jak dotrwam do jutra tak mnie ciasną te jajniki pełne bąbli... dam rade! trzymam kciuki za nas wszystkie.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Cześć dziewczyny, wątek czytam od samego początku. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was, ale myślę że będzie mi raźniej przejść z Wami to wszytsko. Tak jak większość Z Was w podobnym terminie 9.04 dowiedzialam sie ze beta wyszła negatywną.czytajac wpisy Wasze widziałam ile nas było, które w tym samym czasie przeżyło zawód..
Czas odczarować ta farsePaulcia28, Asiulka84, MalaMiss lubią tę wiadomość
-
Marmis wrote:Diewczyny - mam kolejne głupie pytanie - wybaczcie ale dzis taki słaby dzień mam Jak wiecie dziś mój 4 dpt, a objawów żadnych nie mam. Chociaz dzis jeden zaobserwowałam - ale raczej negatywny . do wczoraj piersi miałam większe i jakby lekko nabrzmiałe, a dziś już "prawie flaki". U mnie to zawsze objaw nadchodzącej @. A u tych którym się udalo jak było z piersiami?Wiem, wiem - świruje...., ale nie umiem wyłaczyć myślenia, a szkoda...
Marmis lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Finezja_k wrote:Cześć dziewczyny, wątek czytam od samego początku. Długo zastanawiałam się czy dołączyć do Was, ale myślę że będzie mi raźniej przejść z Wami to wszytsko. Tak jak większość Z Was w podobnym terminie 9.04 dowiedzialam sie ze beta wyszła negatywną.czytajac wpisy Wasze widziałam ile nas było, które w tym samym czasie przeżyło zawód..
Czas odczarować ta farseDiagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Cześć Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale się nie udzielałam.
Czy któraś z Was robiła betę w 5 dpt 5 dniowej blastki? Ja właśnie jestem w tym dniu i od rana korci mnie, żeby zrobić betę, ale boję się czy to ma sens, bo 12 dni temu miałam jeszcze zastrzyk z ovitrelle. Normalnie nie mogę sie dziś na niczym skupić, przez 3 dni bolał mnie brzuch, teraz przestał i trochę wariuję -
Pat1980ka wrote:Cześć Dziewczyny, podczytuję Was od jakiegoś czasu,ale się nie udzielałam.
Czy któraś z Was robiła betę w 5 dpt 5 dniowej blastki? Ja właśnie jestem w tym dniu i od rana korci mnie, żeby zrobić betę, ale boję się czy to ma sens, bo 12 dni temu miałam jeszcze zastrzyk z ovitrelle. Normalnie nie mogę sie dziś na niczym skupić, przez 3 dni bolał mnie brzuch, teraz przestał i trochę wariujęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 11:44
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Marmis wrote:Hej. Właśnie dzwonili do mnie z kliniki - moje pozostałe dwa zarodki, które hodowali do 6 doby - nie przetrwały. Nie mamy żadnych mrozaczków I coś czuje - bo nic nie czuje, żądnych pobolewań kłuc , etc., ze ten kropek w brzuchu tez nie da rady Myslałam, ze jestem silniejsza, a tu dupa....
Masz siłacza w brzuchu, da radę w poniedziałek razem sprawdzamy jak się uda to umawiamy się na lody przy klinice wyczaiłam fajną cukiernieMarmis, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sierściucha wrote:Masz siłacza w brzuchu, da radę w poniedziałek razem sprawdzamy jak się uda to umawiamy się na lody przy klinice wyczaiłam fajną cukiernie
Po przemyśleniach - jak nie wyjdzie to bierzemy lody z dodatkami w mega dobrą kawę może po irlandzkuMarmis lubi tę wiadomość
-
akilegna♥ wrote:Pociesze Cię, że moje piersi są nadal sflaczałe. Bolą od początku brania progesteronu (zawsze tak miałam ) do dziś ale nie są twarde jak kamienie i nie były. Nawet rozmiar mi się nie zmienił. Przypomnij ilu dniowy zarodek masz podany ?Marmis
-
U nas problem z nasieniem męża, a dodatkowo u mnie celiakia I trombofilia, która wyszła po wizycie u doc. Pasnika. Ni ukrywam że dużej nadzieję narobilam sobie po bo transferze 5dniowej blastki, mój progesteron wynosil ponad 100ng/ml. A tu zonk. Kolejne podejście nasza Pani Dr proponowana od razu Ale chce ochłonąć i hormony uspokoić bo miałam 24 pecherze pobierane i do dzisiaj mam wybuchy gorąca i inne cuda wianki. Nast podejście ostatniego mrozaka mamy w maju.
Cieszę się bo w końcu będę mogła porozmawiać z kimś kto rozumie o co chodzi i jest w temaciePaulcia28, MalaMiss lubią tę wiadomość
-
Marmis wrote:Diewczyny - mam kolejne głupie pytanie - wybaczcie ale dzis taki słaby dzień mam Jak wiecie dziś mój 4 dpt, a objawów żadnych nie mam. Chociaz dzis jeden zaobserwowałam - ale raczej negatywny . do wczoraj piersi miałam większe i jakby lekko nabrzmiałe, a dziś już "prawie flaki". U mnie to zawsze objaw nadchodzącej @. A u tych którym się udalo jak było z piersiami?Wiem, wiem - świruje...., ale nie umiem wyłaczyć myślenia, a szkoda...
Słuchaj ja przy mojej pierwszej, naturalnej ciąży nie miałam żadnych objawów, zero, zero plamienia, małe cycki, zero bólu, nic...
A ciąża była bardzo planowana z racji na leki które przyjmowałam musiałam robić betę w 28dniu cyklu (zmiana leku przy ciązy na słabszy), gdyby nie to to jeszcze długo nie wiedziałabym że się udało bo test ciążowy nie wyszedł mi w 30dniu cyklu - a chciałam mieć pamiątkę -
Sierściucha wrote:Masz siłacza w brzuchu, da radę w poniedziałek razem sprawdzamy jak się uda to umawiamy się na lody przy klinice wyczaiłam fajną cukiernieMarmis
-
olcia.de wrote:Dziewczyny, a współżyjecie normalnie przed punkcją (mam na myśli te pełne Bąbli jajniki i ryzyko hiperki)?Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Finezja_k wrote:U nas problem z nasieniem męża, a dodatkowo u mnie celiakia I trombofilia, która wyszła po wizycie u doc. Pasnika. Ni ukrywam że dużej nadzieję narobilam sobie po bo transferze 5dniowej blastki, mój progesteron wynosil ponad 100ng/ml. A tu zonk. Kolejne podejście nasza Pani Dr proponowana od razu Ale chce ochłonąć i hormony uspokoić bo miałam 24 pecherze pobierane i do dzisiaj mam wybuchy gorąca i inne cuda wianki. Nast podejście ostatniego mrozaka mamy w maju.
Cieszę się bo w końcu będę mogła porozmawiać z kimś kto rozumie o co chodzi i jest w temacieDysia_czewa lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie