In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ninkali wrote:Czyli ten encorton to wcale nie jest taki fajny...
Paulcia a Ty go miałaś?Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
Wczoraj, oprócz Paulci, praktycznie same złe informacje, ja też zaczynam łapać doła 6dpt, temperatura lekko spadła (niby luteina podwyższa, a u mnie jeszcze nawet do 37 nie doszła, a nieraz miewałam więcej bez wspomagaczy), przez parę dni pobolewał mnie brzuch jak na @, a teraz nic. Nawet piersi nie bolą tak jak zawsze w tej fazie cyklu.
Miałam robić betę w poniedziałek, ale może zrobię w piątek, żeby wiedzieć na czym stoję.Rocznik 83, starania od początku 2016 r., AMH 6,07
2.05 - crio ,8 dpt 128,8;12 dpt 918,8 zostały 3 mrozaczki
-
nick nieaktualny
-
Paulcia a Ty go miałaś?Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
inka2707 wrote:Wczoraj, oprócz Paulci, praktycznie same złe informacje, ja też zaczynam łapać doła 6dpt, temperatura lekko spadła (niby luteina podwyższa, a u mnie jeszcze nawet do 37 nie doszła, a nieraz miewałam więcej bez wspomagaczy), przez parę dni pobolewał mnie brzuch jak na @, a teraz nic. Nawet piersi nie bolą tak jak zawsze w tej fazie cyklu.
Miałam robić betę w poniedziałek, ale może zrobię w piątek, żeby wiedzieć na czym stoję.
Ja po wczorajszych złych wiadomościach też zaczynam tracić nadzieję, testuje w czwartek -
inka2707 wrote:Wczoraj, oprócz Paulci, praktycznie same złe informacje, ja też zaczynam łapać doła 6dpt, temperatura lekko spadła (niby luteina podwyższa, a u mnie jeszcze nawet do 37 nie doszła, a nieraz miewałam więcej bez wspomagaczy), przez parę dni pobolewał mnie brzuch jak na @, a teraz nic. Nawet piersi nie bolą tak jak zawsze w tej fazie cyklu.
Miałam robić betę w poniedziałek, ale może zrobię w piątek, żeby wiedzieć na czym stoję.inka2707 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
hej kochane. Jestem już po pobraniu komórek. Pobrali 21 szt. Teraz czekamy na info ile będzie dobrych i ile się zapłodni. Jeżeli nie dostanę tz hiperki to transfer będziemy mieć w sobotę.
Proszę powiedzcie mi, czym to chol....wo się objawia?? ta hiperka. Ogólnie czuję się ok. Od wczoraj nie boli mnie brzuch, funkcjonuję normalnie. Tylko więcej bączków puszczam.inka2707, asias, ninkali, Paulcia28, Niezapominajka5, emka29, Oska31, MagNolia55 lubią tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Paulcia28 gratulacje
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Bajka_88
Starania o juniora od 2014 r.
04.2018 początek przygody z in vitro
transfer 05.2018 ciąża biochemiczna
transfer 06.2018
04.03.2019 Transfer dwóch trzydniowych kropków. 8dpt bhcg 75; 10dpt bhcg 236; 12 dpt bhcg 509,; 19dpt bhcg 7253, pęcherzyki w macicy; 26 dpt bhcg >10000; mamy dwa seruszka . ; 28 dpt serduszka pięknie biją 😊
31.10 - maluszki są z nami
Cudzie trwaj... -
Bajka_88 wrote:hej kochane. Jestem już po pobraniu komórek. Pobrali 21 szt. Teraz czekamy na info ile będzie dobrych i ile się zapłodni. Jeżeli nie dostanę tz hiperki to transfer będziemy mieć w sobotę.
Proszę powiedzcie mi, czym to chol....wo się objawia?? ta hiperka. Ogólnie czuję się ok. Od wczoraj nie boli mnie brzuch, funkcjonuję normalnie. Tylko więcej bączków puszczam.
Bol brzucha, wzdety brzuch, dusznosci, problemy z oddawaniem moczu.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Bajka_88 wrote:hej kochane. Jestem już po pobraniu komórek. Pobrali 21 szt. Teraz czekamy na info ile będzie dobrych i ile się zapłodni. Jeżeli nie dostanę tz hiperki to transfer będziemy mieć w sobotę.
Proszę powiedzcie mi, czym to chol....wo się objawia?? ta hiperka. Ogólnie czuję się ok. Od wczoraj nie boli mnie brzuch, funkcjonuję normalnie. Tylko więcej bączków puszczam.35 lat
2 inseminacje
2 in vitro:
02.2017 crio transfer
04.2018 crio transfer -
Miałam robić betę w poniedziałek, ale może zrobię w piątek, żeby wiedzieć na czym stoję. -
Niezapominajka5 wrote:Niestety nie mam wyniku przy sobie. Wieczorem sprawdzę
To masz mega wysoki:) różnica jak najbardziej możliwa,bo ja za wiele pęcherzyków nie mam. Jeśli przyjąć,że 250 jest na dojrzałą komórkę,to masz ich już ponad 20, dobrze kminie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 09:35
-
Niezapominajka29 wrote:Ja też 6 dzien po transferze i tez zero objawów. Wyszła mi już krostka tak jak co miesiąc przed okresem wiec domyślam się że znowu klapa. Teraz jak nie wyjdzie to robie sobie z rok przerwy bo z kasą krucho i z dniami wolnymi tez ciężko.
Dziewczyny - nie wpadajcie w dołka!! moje koleżanki dwie np po transferze nie miały ŻADNYCH objawów ani na @ ani na to że się udało.. wiem że czekanie najgorsze ale mocno wierzę w dobre wyniki - z całego serca Wam tego życzę!!!!tolerancyjna, Paulcia28, inka2707, MagNolia55 lubią tę wiadomość
3 lata starań....
Niskie AMH, poza tym wszystkie inne wyniki "w normie"
2 nieudane Inseminacje
1 Nieudane Invitro (1 zarodek 5 dniowy)zero mrozaków
Początek kolejnej stymulacji - koniec maja? -
MalaMiss a czy Twój mąż brał jakiekolwiek leki na poprawie nasienia ?
Necia no przecież że mówiłaś Ale wyleciało mi z głowy. Ja na tych wizytach jestem jakaś rozkojarzona i połowę zapominam jutro się dowiem wszystkiego konkretnie co i jakie jest.
Gosia a jakie Endo powinno być aby było dobre ? Moze będziesz miała transfer w poniedziałek - ja prawdopodobnie w poniedziałek.
Antybiotyk zaczął chyba działać bo czuje się lepiej więc już nastawienie inne do punkcji będę zwartą i gotowatolerancyjna, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
MalaMiss wrote:Kochane, w naszym przypadku to już chyba koniec. Nie widzę zbytnio sensu dalej działać - jakość nasienia jest bardzo słaba. Podawali mi 3-sniowe zarodki, rodzeństwo przertawało się rozwijać w 4-6 dniu. Na dwie procedury wydaliśmy wszystkie nasze oszczędności. Kolejna procedura, wraz z badaniami ktore wygasają, to koszt około 20 tys. Nie stać nas na taką fanaberię, bo wynik jest wiadomy Jestem na środę umówiona z ginem, ale w zasadzie nie wiem czy w ogóle jest sens iść. Co on mi może doradzić??? Skoro przed ivf nie zalecał nic mężowi to teraz cudownie Go nie uzdrowi... Jestem mega zdeptana... Jeszcze nigdy nie miałam tak słabych perspektyw na przyszłość, odechciewa się wszyatkiego U nas plan B nie istnieje -mąż nie zgadza aię na dawcę ani adopcję. Tak więc albo dwa plus pies albo ... rozwód
MalaMiss a Twój mąż nie zgadza się na adopcję tak ogólnie? czy np wziąłby pod uwagę adopcję zarodka - w końcu wtedy w ciąży jesteś Ty a nie inna kobieta od której potem adoptujecie...3 lata starań....
Niskie AMH, poza tym wszystkie inne wyniki "w normie"
2 nieudane Inseminacje
1 Nieudane Invitro (1 zarodek 5 dniowy)zero mrozaków
Początek kolejnej stymulacji - koniec maja? -
Dziewczyny błagam nie nastawiajcie się tak negatywnie, wiem że jest cholernie ciężko ale miejcie choć troszkę nadziei! Mi też pryszcze wyskoczyly i brzuch mocno bolał plus plamienie a jednak się udało.
Farelka lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Paulcia a Ty go miałaś?
Tez miałam w dawce 5mg, rano pół tabletki, a wieczorem 1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2018, 10:38
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Paulcia gratulacje!!!! Po pozytywach nie moglo byc inaczej!
Dziewczyny ja nie mialam zadnych objawow procz tego ze mnie brzuch jak na @ bolal dopiero kolo 10dpt od czasu do czasu zaczelo ciagnac w pachwinach... a reszta objawow jak np twardsze piersi i bardziej czule jakies mdlisci itp to dopiero miedzy 6-7tc pamietam dokladnie bo zaraz przed swietami i mialam przed wizyte pecherzykowa a po swietach zobaczylam dwa pieknie bijace serduszka! A juz w Wigilie mega mdlisci i jadliwstret mialam ze prawie nic nie zjadlam... zaczelo sie 2 dni przed wigilia kiedy bylam 24dptinka2707, Paulcia28 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700