In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
dziękuję :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 19:02
olcia.de lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Dziewczyny, dzisiaj miałam transfer. Proszę napiszcie mi,czy znacie przypadek,że z zarodka 2B powstała ciąża? Tracę nadzieję.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka5 wrote:Dziewczyny, dzisiaj miałam transfer. Proszę napiszcie mi,czy znacie przypadek,że z zarodka 2B powstała ciąża? Tracę nadzieję.
olcia.de, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
♥️♥️ 08.2012 - bliźniaki,
-
nick nieaktualnyNiezapominajka5 wrote:Dziewczyny, dzisiaj miałam transfer. Proszę napiszcie mi,czy znacie przypadek,że z zarodka 2B powstała ciąża? Tracę nadzieję.
Dziewczyny tu pisały o ciąży z kiepsko rokujących zarodków, także głowa do górytrzymam kciuki kochana
Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
-
olcia.de wrote:Ilu dniowy zarodek miałaś podany?
Dziewczyny tu pisały o ciąży z kiepsko rokujących zarodków, także głowa do górytrzymam kciuki kochana
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Dziewczyny w niedziele robie pierwszy test. Nie nastawiam sie bo mialam podany trzydniowy zarodek. Ale tak chcialabym zobaczyc jakas blada kreske. Ale tak jakos mnie wzielo przeczucie ze chyba sie udalo. Mimo ze piersi dzis cos mniej pobolewaja, a brzuch troche częściej.
olcia.de, inka2707, Paulcia28 lubią tę wiadomość
-
Paulcia28 wrote:Morganaa byłaś u lekarza??? Co Ci powiedział? Mam nadzieję że wszystko jest w porządku. Daj znać proszę.
rozmawiałam z lekarzem - mam się nie martwić, bo podobno to całkiem normalne i może się zdarzać jeszcze, wypoczynek i raczej dalsze L4 - jutro dzwonię raz jeszcze informacyjnie. Lekarz wie, że po tylu latach walki jestem przewrażliwiona.Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
morganaa wrote:rozmawiałam z lekarzem - mam się nie martwić, bo podobno to całkiem normalne i może się zdarzać jeszcze, wypoczynek i raczej dalsze L4 - jutro dzwonię raz jeszcze informacyjnie. Lekarz wie, że po tylu latach walki jestem przewrażliwiona.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
olcia.de wrote:Niezapominajka, to twoje pierwsze podejscie? Bądź dobrej mysli, teraz już nic bie zależy od Ciebie... jestem z Tobą myślami
Oska! To wspaniałe przeczuciewierzę, że niebawem pochwalisz się radosna wiadomością
czekamy z niecierpliwością
Mieliśmy bardzo krótka przerwę między stymulacjami i krótki protokół po dwumiesięcznej przerwie był totalnym niewypałem.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Cześć Dziewczyny . . Jestem po punkcji
Pobrali 3 komórki, wynik nie oszałamiający, ale doktor mówi że wystarczy i że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki. W poniedziałek transfer jak wszystko pójdzie jak należy.
I powiem wam że fatalnie czuje się po punkcji prawie cały dzień spałam i są też wymioty. W zeszłym roku miałam operację j narkoza zniosłam świetnie a dziś jakaś totalna lipa... byle do jutra!!!inka2707, Necia124, Paulcia28, Niezapominajka5, Furiatka, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
Farelka wrote:Cześć Dziewczyny . . Jestem po punkcji
Pobrali 3 komórki, wynik nie oszałamiający, ale doktor mówi że wystarczy i że będzie dobrze. Trzymajcie kciuki. W poniedziałek transfer jak wszystko pójdzie jak należy.
I powiem wam że fatalnie czuje się po punkcji prawie cały dzień spałam i są też wymioty. W zeszłym roku miałam operację j narkoza zniosłam świetnie a dziś jakaś totalna lipa... byle do jutra!!!
Gdzie się leczysz?
Ja brałam aż na kroplowce w klinice, a wymioty przeszły dopiero około 23.
Poprzednia punkcje i znieczulenie w innej klinice przeszłam bez takich perypetii.
Trzymaj się Kochana:* komórki na pewno się pięknie zaplodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2018, 19:44
Farelka lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Niezapominajka we Wrocławiu...
Powiem Ci że ja się nastawialam na luz, rok temu miałam operację która trwała 4 godziny i po niej mnie głowa bolała a czułam się naprawdę ok. A tu ? A jestem tak osłabiona... mam nadzieję że rano już będę żywa. A Ty jesteś dziś oo transferze ? O co chodzi z tymi oznaczeniami zarodkow -
morganaa wrote:rozmawiałam z lekarzem - mam się nie martwić, bo podobno to całkiem normalne i może się zdarzać jeszcze, wypoczynek i raczej dalsze L4 - jutro dzwonię raz jeszcze informacyjnie. Lekarz wie, że po tylu latach walki jestem przewrażliwiona.
mnie męczą straszne bóle żołądka i już dziś pawika zaliczyłam a noce to góra 4 godz przespie i koniec
będzie dobrze kochana.
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Farelka wrote:Cześć Dziewczyny . . Jestem po punkcji
I powiem wam że fatalnie czuje się po punkcji prawie cały dzień spałam i są też wymioty. W zeszłym roku miałam operację j narkoza zniosłam świetnie a dziś jakaś totalna lipa... byle do jutra!!!trzymam kciuki żeby komórki pięknie się zaplodnily i żebyś w poniedziałek zabrała Kropka bądź Kropki do domku
Farelka lubi tę wiadomość
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie