In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Jestem 4dzien po drugim transferze. Dzisiaj mam lekkie bole brzucha,oby bylo wszystko dobrze . Beta dopiero 30.05... Gratuluje i ciesze sie z Waszego szczescia Kobietki !! Trzymam kciuki za reszte. Jestesmy razem !
Paulcia28, olcia.de, tolerancyjna, Olciaaa, MagNolia55, emka29, inka2707, Marmis, Bajka_88 lubią tę wiadomość
niepłodność idiopatyczna -
kasia1234 wrote:Hej dziewczyny. Jestem 4dzien po drugim transferze. Dzisiaj mam lekkie bole brzucha,oby bylo wszystko dobrze . Beta dopiero 30.05... Gratuluje i ciesze sie z Waszego szczescia Kobietki !! Trzymam kciuki za reszte. Jestesmy razem !
kasia1234 lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnykasia1234 wrote:Hej dziewczyny. Jestem 4dzien po drugim transferze. Dzisiaj mam lekkie bole brzucha,oby bylo wszystko dobrze . Beta dopiero 30.05... Gratuluje i ciesze sie z Waszego szczescia Kobietki !! Trzymam kciuki za reszte. Jestesmy razem !
-
Necia124 wrote:Moja beta 25. Ale właśnie dostałam krwawienia. Moja dwu godzinna radość przerodziła się w strach. Progesteron 24.6 . Co robić?
Ktory to dzien po transferze ilu dniowego zarodka? -
Farelka wrote:Necia bardzo bym prosiła abyś zrobiła test sikany. Zrób to dla mnie
Może poproszę męża;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 15:29
-
nick nieaktualnyMnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniu
-
olcia.de wrote:Mnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniu
-
nick nieaktualnyolcia.de wrote:Mnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniu
-
Necia124 wrote:Moja Pani dr twierdzi że na tym etapie nic nie możemy zrobić. W sob beta do sprawdzenia. Leki mam przyjmować tak jak do tej pory. I dzwonic w sob. Mam cierpliwie czekać i się wyluzować. I zjeść nospe bo brzuch boli ma dole...
No niestety musisz czekac moze to krawienie to wynik ze maluch znalazl sobie wygodne miejsce i chce sie rozgoscic. Trzymam kciuki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 15:58
-
olcia.de wrote:Mnie niestety ani przeczucie, ani sikaniec nie oszukał. Beta <0,2. Leki odstawione, czekam na @ i szykuję się do kolejnej walki! Nie ma czasu na smutek. Na tym etapie już absolutnie NIC nie zależy od nas... dziękuję kochane za kciuki. Mam nadzieje, ze dla Was los będzie łaskawszy przy najbliższym betowaniu
olcia.de lubi tę wiadomość
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
Trzymaj sie i walcz. Ja nie zamierzam sie poddac az do menopauzyolcia.de, Farelka, inka1985, MagNolia55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnye_mil_ka wrote:Trzymaj sie i walcz. Ja nie zamierzam sie poddac az do menopauzy
Farelka, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFarelka wrote:Olcia brak mi słów ((( ... przytulam mocno ( mnie to strasznie przeraża. Że to się moze nie udać. Masz mrozaczki czy wszystko od nowa ??
Dziewczyny, jak to jest z kolejnym podejściem? Trzeba robić przerwę czy można się przygotowywać do transferu w kolejnym cyklu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2018, 16:17