In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bea_ wrote:Cześć, czy Wasi partnerzy robili test fragmentacji? Mojemu wyszło 32%, a od 30 jest niski potencjał zapłodnienia. Czym to można poprawić? Macie doświadczenia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 11:10
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny,
cały czas Was podczytuję z ukrycia i trzymam kciuki. Odnośnie fragmentacji to mój M. też robił i wyszło z tego co pamiętam 29%, więc na granicy normy, ale dr powiedział, że jest ok i zapomnieliśmy o tym wyniku.
Ja natomiast ku pokrzepieniu serc chciałam Wam pokazać naszą małą dziewczynkę po badaniach połówkowych. Skończyłyśmy wczoraj 20 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3a97f24b9c1.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 11:21
olcia.de, MisiaZ88, Olciaaa, e_mil_ka, morganaa, Gaja88, Farelka, Marmis, Paulcia28, Ewi28, Furiatka, Niezapominajka5, tolerancyjna, asias, Bea_, inka2707, kasia1234, Paulaa25, MagNolia55, misia1989, emka29, inka1985, moniczka2601, KasiaŁódź lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Buko gratulacje
Piękna córeczka
Odzywaj się częściej.
Dziewczyny u mnie jutro crio o 10!!!! Trzymajcie kciuki, już mam stresa
Buko! Czy ja Cię dobrze kojarzę z wątku IUI? Gratuluję i baaardzo się cieszę, że masz pod sercem swoje największe szczęścieMisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dziś mogę to nazwać plamieniem a nie krwawieniem. Jest nadal ale mniej. Nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę żeby zobaczyć tylko czy spada czy rośnie i jest 44 dziś. Także na dzis kamień z serca.
Farelka, Marmis, Niezapominajka5, Gaja88, tolerancyjna, asias, inka2707, kasia1234, MagNolia55, e_mil_ka, emka29, inka1985, Paulaa25, moniczka2601 lubią tę wiadomość
-
Necia124 wrote:Dziewczyny dziś mogę to nazwać plamieniem a nie krwawieniem. Jest nadal ale mniej. Nie wytrzymałam i poszłam zrobić betę żeby zobaczyć tylko czy spada czy rośnie i jest 44 dziś. Także na dzis kamień z serca.
Cieszę siętylko dalej odpoczywaj
kiedy następna beta teraz ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Biorę 3 dniowy zarodek 8A1, podobno top quality. Chociaż trochę się boję, że może się zatrzymać w rozwoju, w 3 dobie były wszystkie 6, ten jeden zamrozili, a z pozostałych mam jeszcze dwie wczesne blastki
Tak na prawdę tu nie ma żadnych reguł, ale trzeba być dobrej myśli
MisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
Farelka wrote:Myślę że śmiało można Neci gratulowac
to teraz możesz zrobić tego sikanca :p
Farelka lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Paulaa25 wrote:U nas też wyszło 30 % lekarz powiedział ze jeżeli chodzi o in vitro to nie przeszkadza.Natomiast do iui trzeba podleczyć kazał brać profertil lecz my kupiliśmy wszystkie wit osobno w dużych dawkach + leki bo mała ilość.Do tego unikać przegrzewania jąder,alkoholu,papierosów.Ogolnie mówiąc zdrowy i aktywny styl życia.Na kolejnej wizycie stwierdził ze prowadza jeszcze badania na tenat tego testu fragmentacji DNA i żeby już nie powtarzać badania bo były przypadki ze mimo bardz złych wynikow były ciąze i to nawet naturalne.Także my tego badania więcej nie robiliśmy.
Mam złe opinie na temat profertil. Nam pogorszył wyniki, a lekarz tłumaczył,że czasem tak bywa.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝