In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow dziewczyny ale się u was dzieje super!!!!aż się łezka w oku kręci z radości !!!
GRATULACJE dziewczyny!3 pozytywne bety w jeden dzien!Cudownie!
Bociany atakują!!!!
Ciasteczko u mnie jak nie było mojego lekarza to konsultowalam z innym który był dostępny.
Zizu87, Ciasteczko77, Maaggi lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Przepraszam, że Was zaniedbuje, ale zaczęłam pracować i tak jakoś musiałam odsapnac. Podczytywalam Was
No i same wspaniałe wieści. GRATULUJĘ DZIEWCZYNY Z CAŁEGO SERCA!!!!❤ pozdrawiam serdecznie buziaki ❤
Zizu87, Asiulka84, Maaggi lubią tę wiadomość
👩🦰
Hiperpolaktynemia
Niedoczynnosc tarczycy
Endometrioza
👱♂️
Czynnik męski
4 inseminacje 😞😞😞😞
IVF+IMSI❄️❄️❄️❄️
Transfer świeży 😞
Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka
06.2020 Zaczynamy walkę o rodzeństwo
07.2020 Crio❄️😞
09.2020 Crio❄️😉❤️👧🏻 Zdrowa córeczka -
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję!
Wysłałam męża po test ciążowy i zobaczyłam po raz pierwszy w życiu dwie kreskiMusiałam to zrobić
Oby teraz wszystko było dobrze. Ale jestem pozytywnej myślitolerancyjna, Paulaa25, olcia.de, Alicha, Ciasteczko77, Necia124, Ewi28, Waleczna, Asiulka84, asias, KasiaŁódź, Malinowa5, MagNolia55, Maaggi, e_mil_ka, Kadetka lubią tę wiadomość
-
Maaggi wrote:Dziewczyny mam wynik!!! Beta 157.7 w 10 dpt. Yuuuupiii
Super, gratulujęMaaggi lubi tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Wow co za dzień
gratuluję Wam z całego serducha ale z Wami się cieszę suuuper gratki
Ciasteczko77, Zizu87, Maaggi lubią tę wiadomość
Rocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Maaggi wrote:Lekarz właśnie oddzwonił. Powiedział, żebym już zrobiła betę, bo to są objawy ciazy. Gdyby się nasilały to wtedy mam reagować. Mam pic dużo wody. Trochę się uspokoiłam. Jutro pojade na betę.
Pozytywna beta nakręca hiperke. Oczywiście tylko wtedy, kiedy był świeży transfer. GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 17:48
Maaggi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje !!! Magiii !!!! Super !!!!!
niech rośnie !!!!!
Monika 89- cieszę się że wszystko dobrze:) !!!
Dr oddzwonił - ufff - w pon /4 dc / zaczynamy więc da mi wszystko na wizycie. Uf - bałam się że przegapimy termin - ale widzę że piszecie, że 4-5 dc.
W najgorszym wypadku przesunie sie na kolejny msc.w końcu zaczniemy / chyba.
Moniczka - ❤️Dziękuje
moniczka2601, Salsefia, tolerancyjna, demelza, Maaggi, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Cudowny dzień dziś
u nas po burzy wyszło właśnie słoneczko i widzę, że na forum też same cudowne wieści
gratuluję z całego serca pozytywnych betnasze grono na fioletowej stronie się przecudownie powiększa
wierzę, że już niedługo wszystkie tam razem będziemy
Ciasteczko77, Zizu87, Kate_____, Necia124, Asiulka84, MagNolia55, Paulaa25, Maaggi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
to bardzo dobry dzień - gratuluje raz jeszcze mamusiom !!! Teraz trzymam za Wasze przyrosty i usg !!!!
Moniczka i trzymam za Twoja @@@@@!!!! Tylko nie stresuj się bo to nie pomoże jej.
A ja się cieszę z @oczyszczenie po tym wszystkim...
ciekawe - czy to ostatnia? Hehe - żartuje
No way ...
Zizu87, Maaggi lubią tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:
to bardzo dobry dzień - gratuluje raz jeszcze mamusiom !!! Teraz trzymam za Wasze przyrosty i usg !!!!
Moniczka i trzymam za Twoja @@@@@!!!! Tylko nie stresuj się bo to nie pomoże jej.
A ja się cieszę z @oczyszczenie po tym wszystkim...
ciekawe - czy to ostatnia? Hehe - żartuje
No way ...
ja zawsze jak się nie udawało to chciałam @ jak najszybciej żeby zaczynać od nowanowy cykl, nowe szanse, nowe nadzieje
powodzenia Ciasteczko
Ciasteczko77 lubi tę wiadomość
-
Jakie dobre wieści tutaj dzisiaj
gratulacje dziewczyny!!!
Ja po weryfikacji, "wysiedzialam" około 20 jajek... jakiś szok, aż lekarz się zdziwił. W poniedziałek punkcja. Oczywiście bardzo duże ryzyko hiperki i nie wiadomo czy transfer będzie w tym miesiącu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 18:18
Ciasteczko77, asias, moniczka2601, KasiaŁódź, tolerancyjna, Gaja88, Maaggi lubią tę wiadomość
KIR AA, PCO, PAI-1, MTHFR, ANA1 dodatnie, obniżone parametry nasienia
starania od 2015
4 nieudane IUI
operacja zpn - poprawa fragmentacji
I podejście do IVF: 9 lipca punkcja (16 kumulusow, 8 komórek, 6 dojrzalych), 14 lipca - transfer 1 blastki
3 mrozaczki...
sierpień 2018 - scratching endometrium
12 września - crio
11 października - crio
15 .02.2019 - start II procedury
01.03.2019 - transfer 3-dniowego Kropka; 12 dpt - beta hcg 259,9; 14 dpt - beta hcg 912,4; 17 dpt - beta hcg 2719,0; 20 dpt - beta hcg 8518,0; 23 dpt - beta hcg 22385,0; mamy -
Dziewczynki cóż za cudowne informacje, gratuluję!!!!!!
u mnie lipa odebrałam wyniki biocenozy i nadal utrzymuje się jakaś bakteria:(w poniedziałek mam wizytę nie wiem co zadecyduje lekarka ale coś czuję że w tym cyklu nie rozpocznę stymulacji:(Andzia83
-
andzia83 wrote:Dziewczynki cóż za cudowne informacje, gratuluję!!!!!!
u mnie lipa odebrałam wyniki biocenozy i nadal utrzymuje się jakaś bakteria:(w poniedziałek mam wizytę nie wiem co zadecyduje lekarka ale coś czuję że w tym cyklu nie rozpocznę stymulacji:(
ja też miałam bakterię, ale lekarz powiedział, że to bez znaczenia po po punkcji i tak dostanę antybiotyk. Na szczęście udało mi się wyleczyć paskudztwo do tego czasu.